d791d7a6d7a7 d7a2d79cd799d79d d792d791d799d7a0d794 d7a8d799d791d7aa d7aad795d7aa - בלינצ'ס  גבינה בבצק עלים

בלינצ'ס גבינה בבצק עלים

d791d7a6d7a7 d7a2d79cd799d79d d792d791d799d7a0d794 d7a8d799d791d7aa d7aad795d7aa2 1 - בלינצ'ס  גבינה בבצק עלים

כמו  בלינצ'ס בבצק עלים במלית גבינה טוב-טעם וקונפיטורת תות שדה

כמה פשוט ככה טעים,מפנק חמים ומלטף בטעמים.

מצרכים והכנה:
חבילה ריבועי בצק עלים חדש של מעדנות –בחבילה יש 20 ריבועים
הכמות של המלית בערך ל-10 יחידות מופשרות חלקית.

שמים ריבוע בצק על השיש ומניחים עליו את דף ניר האפייה שמפריד בין הריבועים
מרדדים בעדינות (בלי להוסיף קמח) ומגדילים את הריבוע בס"מ מכל- צד
מכינים מלית:
200 גרם גבינת טוב- טעם
2 כפות קונפיטורת תות שדה- עם פרי
כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
מעט צימוקים וסוכר לטעם.
המלית קצת קשה.אפשר להוסיף מעט שמנת לעידון.
מניחים כף מהמלית לאורך הבצק ומגלגלים כמו שמגלגלים בלינצ'ס
קיפול אחד ישר סוגרים בצדדים וממשיכים לגלגל
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שמשחים.
מגישים עם אבקת סוכר/קינמון או סירופ שוקולד/מייפל/גלידה/קצפת

מלית תפוחים:

לקלף 5 תפוחים ולחתוך קוביות קטנות.לשים במחבת את הקוביות ולהוסיף 3 כפות סילאן+3 כפות סוכר חום+כפית קינמון+כפית ברנדי+כפית חמאה לערבב עד שהתפוחים יתקרמלו.לקרר מעט ולמלא את הבלינצ'ס.

"טיפ"

אפשר למלא בכל מלית אחרת שבא לכם ממבחר המצרכים שיש לכם בבית,כולל מלית מלוחה.
תהנו

45 תגובות על “בלינצ'ס גבינה בבצק עלים

  1. בוקר טוב פירגה
    חייבים ריבועי בצק עלים, או שניתן להשתמש בגליל בצק עלים ולחתוך?

    • בקר אור רוחמה את יכולה ולחתוך למנות (לא עד הסוף) לפני האפיה.
      סוף שבוע טעים ונעים smile

  2. פירגה יקרה,

    כף אינסטנט פודינג וניל – הכוונה לאבקה של האינסטנט פודינג, או להכין פודינג ולהשתמש בכף?

    תודה

  3. קינוח ניפלא.
    קל להכנה וטעים מאוד .כשאמרתי את אופן ההכנה כולם אמרו איך לא חשבנו על זה קודם.
    אהוב על כולם ועושה חשק לעוד.
    פירגה יקרה כל הכבוד, את לא מפסיקה להפתיע.

  4. נשמע נפלא וקל. אפשר גם עם עלי פילו במקום בצק עלים. ניסיתי בשבועות ויצא נהדר

  5. פירגה טעים בטרוף, אי אפשר להפסיק לאכול.
    כל הכבוד לפשטות ולשיא הטעם.

  6. אוי אוי אוי פירגה מה יהיה ?זה ממש טעים הצלחתי לישמור על דיאטה במשך כל היום והדבר הזה פשוט שבר אותי! טוב מחר נתחיל שוב… :twisted: sad laugh הילדים שלי מודים לך מאוד smile smile ערב ניפלא אילנית

    • אילנית,קשה לשמור דיאטה עם מתכון כזה טעים.
      לבריאות לילדודס המקסימים smile ותודה לך :lol:

  7. חיפשתי משהו קל מהיר וחמים והחלטתי ללכת על המתכון הזה.
    אני רוצה לומר שהופתעתי מהתגובות החמות של האורחים .כולם אהבו הילדים והמבוגרים.
    הכנתי כמות גדולה ועם היה עוד היו מתגברים גם על זה.
    נתתי להם את המתכון ושלחתי אותם להתרשם מהאתר שלך.

    • איילת יקרה
      תודה על המחמאות המחמיאות. מה שנאמר מתכון קל ומושלם.
      תודה ששלחת את האורחים לאתר.
      מקבלת את כל החדשים שמצטרפים לאתר שלנו באהבה רבה.
      מקווה שכולם יהנו ויבלו פה יפה. smile

  8. טעים לי טעים לי כל כך
    הכנתי לערב החג היה מעלה הכנתי עם המלית של תפוחי העץ מדהים ופשוט
    מה שנשאר לקחנו למחרת לפקניק וחממנו על הגריל כולם התמוגגו :P

  9. חשבתי לעשות את זה עם מלית של קרם נוגט , חלווה ואגוזים, רציתי לשמוע את דעתך, בתוספת גלידה ליד, רציתי לשמוע מה דעתך , מאחר ויש לך נסיון עם הבצק הזה

    • ואואו אילניתי,איזה יופי.שימחת אותי מאד שהבאת תגובה טעימה למתכון הנהדר הזה.
      תכיני להם עוד שיהנו smile תודההההההההההה

  10. בוקר טוב לך פירגה. אני יושבת כבר שעתיים עם האתר שלך ומכינה לי רשימת מומלצים להכנה לשבועות. מרוב טירוף אני כבר התחלתי להריח את המאפים ואני כבר מתקשה לבלוע את הרוק… laugh שתהיי בריאה עם האתר המדהים שלך ושיהיה לך רק טוב כמו שאת עושה לנו מתוק וטוב בחיים. רציתי לשאול: איך אפשר לדעת איזה מתכון אפשר וניתן להכין מראש ולהקפיא ? למשל המתכון הזה? תודה מראש smile

  11. דרך אגב מהבצק הזה הכנתי פעם כדורים, כשבאמצע דחפתי משמש מיובש שבתוכו מלאתי כפית גבינת שמנת…..תנסי פעם….יצא יאמי יאמי

    • דבי בקר טוב
      אני לא ממליצה להקפיא בצק עלים ובאופן כללי לא בטוחה לגבי הקפאה.

      אני בטוחה שכן אפשר להקפיא את מאפה הגבינות סגור שלי,ומנסיון יוצא מעולה.

      אני מקווה שכל מה שתכיני יערב לכם ותקבלי המון מחמאות.
      תודה על השידרוג לכדורים smile אני מכינה דומה אבל בתוך צלוחית קטנה בצורת פרח.(יש מתכון ותמונה באתר)

      תהנו smile

  12. חג שבועות שמח לך ולכל השבט!
    סידרת לנו חג מהמם עם שלל עוגות הגבינה הנפלאות! המון תודות!!
    אני מחפשת מתכון שלך לבלינצ'ס- רק העלים, המילוי מופיע באתר שלך. (אני נמנעת מבצק עלים תעשייתי). האם ייתכן שאין? עברתי על כל מתכוני שבועות.

  13. הי דליה יקרה!

    אאוריקה…. מצאתי !!!- זה הסתתר ב2008, אני כבר הולכת להכין את המתכון שלך לבלינצ'ס, לא סומכת על המתכונים הישנים שלי! זהו, אני מכורה רק למתכונייך – הם תמיד הצלחה מדהימה!
    התעלמי נא מבקשתי הקודמת. חג שמח!

    • מליסנדה,בחירה מעולה וטעימה.אני בטוחה שמאד תהנו.
      מאחלת לכולכם חג שמח ומתוק ושולחת חיבוק חם

  14. תודה על מתכון טעים. האם אפשר להגיש גם למחרת האפיה ללא חימום? או שממש יהיה פחות טעים?

      • עשיתי, יצא מעולה (יאמי, טעמתי ממקום שלא מרגישים ;) )
        רק שאלה אם תוכלי לענות כעת: מיועד למחר בבוקר, האם לשמור במקרר או בחוץ?
        תודה smile

  15. הי פירגה,
    המתכון נשמע על הכייפק! רק שאלה להבהרה – הוספת השמנת לעידון המלית הכוונה לשמנת מתוקה או שמנת חמוצה…?

  16. היי פירגה.
    ט ע י ם טעים טעים.
    קינוח קל ומושלם לפי דעתי חיסלו את זה בשניות ….
    תודה רבה על הרעיון הניפלא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *