cid 0AE77E4A 78F1 4934 80E4 F516FD2C9CF7 1 730x410 - מאפה פסטה קונכיות ענקיות

מאפה פסטה קונכיות ענקיות

 

 

cid 0AE77E4A 78F1 4934 80E4 F516FD2C9CF7 1 - מאפה פסטה קונכיות ענקיותדומה ללזניה, הכנתי כמאפה משולב עגבניות ושמנת.מכינים יום לפני ההגשה ושומרים במקרר.

מצרכים:

חבילה פסטה קונכיות ענקיות = 500 גרם (צילום למטה)

300  גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג

מיכל קוטג' רגיל 5% = 250 ג'

גבינה טובורוג או טוב טעם = 250 ג'

לערבב את הגבינות.

מצרכים לרוטב ללא בישול מוקדם:

קופסה 800 ג' עגבניות מרוסקות

מיכל שמנת מתוקה לבישול 15%

2 שיני שום כתוש

כף סוכר

כפית אבקת מרק עוף ומלח , פלפל שחור לטעם

כפית אורגנו

לערבב בקערה. ניתן להוסיף קצת מים במידה וצריך.

לשמן תבנית גדולה של התנור ולצקת עליה 2 כפות מהרוטב.

לבשל את הקונכיות לפי ההוראות ולסנן.  לקרר קצת.

למלא את התבנית בכל הקונכיות המבושלות ולפזר ביניהן את הגבינות.

לצקת מעל לכל , באופן שווה, את רוטב העגבניות.

לכסות את התבנית היטב , סגירה הרמטית בניר אפיה ומעל ניר כסף

לאפות בחום 175 כ-30 דקות עד שהרוטב נספג והקונכיות רכות .

לפני הארוחה להסיר ניירות, לפזר מעט גבינה צהובה ולחמם בתנור.

"טיפ"

ניתן להוסיף לגבינות : תרד, ברוקולי, טונה, זיתים , פטריות ועוד על פי טעמכם.

תהנו.cid 42CBFC7F A168 4155 8A5E 337B93E65634 - מאפה פסטה קונכיות ענקיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *