d797d79ed794 - עוגת גבינה חמה כמו בבתי מלון

עוגת גבינה חמה כמו בבתי מלון

d797d79ed7946 - עוגת גבינה חמה כמו בבתי מלון

עוגת גבינה "כמו בבתי מלון" חמימה וכל כך טעימה

מצרכים:
קילו גבינה 5%
5 ביצים טרופות במזלג
3 כפיות קורנפלור
4 כפות מלאות קמח מנופה
כף אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
כוס סוכר

2 אופני הכנה:

אפשר לערבב הכל ביחד בקערה או:
לערבל במיקסר את הגבינה והסוכר ולאחר מכן להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה.
לערבל אחרי כל ביצה עד שהביצה "נבלעת" בגבינה
להוסיף ב א ט י ו ת קורנפלור,קמח ,פודינג,סוכר וניל.
לערבל לאט לבלילה אחידה.
לצקת לתבנית משומנת  חד פעמית:20X30
לחמם תנור לחום 160 מעלות ולהכניס את העוגה.
לאפות 20 דקות ולכסות את העוגה ב ר פ י ו ן בניר כסף
להמשיך לאפות עוד 35 דקות מכוסה.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור כשהדלת מעט פתוחה
לא להסיר את ניר הכסף.
מגישים את העוגה חמימה עם הבזק של אבקת סוכר או ריבה.

שומרים את העוגה במקרר ומחממים לפני ההגשה.
תהנו

189 תגובות על “עוגת גבינה חמה כמו בבתי מלון

  1. נראית נהדר,הולך לנסות
    עוגת גבינה היא אחת האהבות הגדולות
    ואף פעם לא נמאס
    עוד מתכון חדש לנסות

    • שקדי ערב טוב
      שים לב בקורנפלור זה בכפיות לא למלא מדי.
      בהצלחה ומקווה שתאהבו אותה. smile

    • פירוגש לא יודעת אם אני מגיבה במקום הנכון, מקוה שכן.
      הכנתי כפי שאמרתי לך את העוגה החמה הנ"ל עם ריקוטה ויצאה חבל"ז. הבעל והאורחים מה זה התפעלו.
      ובעלי הבטיח חגיגית שמקסימום העוגה תחזיק יום אחד במקרר כי היא תחוסל על ידו מהר.
      והיום כאשר הוא נסע לחפש את הבן שמעתי אותו אומר לבן" אמא הכינה עוגה שתאהב מאוד".
      וכל זה שאתמול ביקשתי ממנו לקנות לי עוד ריקוטה הוא אמר " אל תתאמצי להמציא עוגות חדשות תכיני את זו מהשבוע שעבר שיצאה נהדר". והוא התכוון כמובן לעגת הגבינה עם הדמעות שאני מכינה לפי מתכון שלך וגם היא צברה מחמאות ותשבוחות להפליא.
      אז תודה רבה פירגוש והמשיכי להעשיר אותי במתכוניך הנפלאים.

      • עיר שלם חמדתי מה שלומך? שמחתי לשמוע ממך.
        לגבי התגובה את פשוט צריכה לרדת ולהגיב אחרונה. אחרי כל התגובות שכבר רשומות.
        כל כך שמחתי לקרוא את התגובה על העוגות.איזה כיף.
        שנמשיך ביחד להנות את בני המשפחות שלנו ולקבל מחמאות.
        לבריאות ובכיף smile

      • ערב טוב מירקי,
        צר לי.
        העוגה מדוייקת במצרכים ובפשטות הכנתה. נסה להבין מה עשית ולמה טעית?
        בהצלחה להבא kiss

  2. העוגה יצאה זה עתה מהתנור
    טעימה אורירית נהדרת
    רק אשתי יודעת שאסור
    אחרת את כולה מיד היתה זוללת
    (והיא אוהבת עוגות גבינה עוד יותר ממני)

    • שקדי,לדעתי היא לא כ"כ משמינה.אפשר לאכול במקום ארוחת בקר או ערב.
      עוגה חמימה וטעימה ונראה לי שמחר הולכת להכין אותה שוב. מיישרים אותה ללא אבחנה.חהחהחהחה
      אז תהנו ותתפנקו smile

      • היי פירגה
        הכנתי את עוגת הגבינה
        נעימת הכנה ומאוד טעימה
        מומלץ
        שמחה לקבל את המתכונים שלך
        תודה

        • מירי יקרה בקושי ראיתי את התגובה שלך.
          אז קודם תודה רבה.
          ואנא, בפעם הבאה כשאת מגיבה…… רדי עד לסוף התגובות ותגיבי אחרונה.
          אני שמחה שהעוגה לטעמך. נפלא.
          המשך הנאה ושרק יהיה תמיד טעים
          שלך,פירגה smile

  3. העוגה האהובה עלי כשאנו נופשים בבית מלון, תמיד רציתי את המתכון, המון תודות אנסה אותה בסוף שבוע האם לאחר שהתקררה אפשר לחממם אותה שוב?

    יום טוב.

  4. שלום פירגה
    אני נהנית מאוד מהבלוג שלך.
    האם אפשר להמיר את 4 כפות הקמח בקורנפלור(לחולי צליאק)?
    יום נעים smile smile smile

    • שלום אסנת
      לדעתי תוותרי גם על הפודינג וגם על הקמח.מנסיון,רק קורנפלור יעשה את העוגה יותר מוצקה.
      לדעתי, שווה נסיון. smile

  5. אני מכינה המון עוגה דומה בלי חלמונים. ויוצא נהדר זה מאוד דיאטטי.. ואוכלת בחייך בלי יסורי מצפון. ממליצה.

    • חמדתי בקר אור
      ואני עכשיו שמחה מאד בשביל שומרי הדיאטה שיראו את ההערה ויכינו בלי.
      לשיקולם ולבריאות smile

      • בוקר טוב פירגה
        רציתי לדעת אם תחליפי סוכר יתאימו לעוגה וישאירו אותה באותו מרקם
        תודה…

        • לאנונימי בקר אור
          לאור הנסיון שלי בעוגות גבינה ללא סוכר,
          התחליף הטוב והטעים ביותר הוא "כמו סוכר" המירקם לדעתי יישאר דומה.
          גם אני מתכננת להכין את העוגה עם תחליף "כמו סוכר" אולי כבר לסוף שבוע זה.
          בברכה ובהצלחה,פירגה smile

          • תודה רבה על התגובה המהירה…
            המשיכי לעשות חיל

  6. עשית לי את היום :cool:
    מוותרת על הכל בבתי המלון בשביל נתח מעוגה זו.
    נראה לי שעכשיו שיש לי את המרשם אוותר על בתי מלון….. :P
    תודה :lol:
    עדי

    • עדי,הצחקת אותי. smile
      אבל גם אני…הבקר במקום ארוחת בקר התפנקתי לי עם פרוסת עוגה ליד הקפה. יאמי.
      יום נפלא :lol:

  7. זה נראה נהדר! יש לי כבר בבית מכל המתכונים שלך שהדפסתי ושמתי בקלסר את ספר הבישול הטוב ביותר :!:

    • ענת אורז ואטריות:

      באטריות דקיקות ותוספותו pirge ו
      10:57 | 18/06/06

      תחילה,מרתיחים קומקום עם לפחות 4 כוסות מים.

      4-5 כפות שמן רצוי קנולה
      2 כוסות אורז י ב ש לגמרי
      2 חופנים אטריות דקיקות וקצרות
      תוספות כמו: כוס וחצי פטריות\גזר מגורר\גרגרי חומוס מבושלים\תירס – לא חובה
      מלח
      פלפל
      מטגנים בסיר בינוני– את האטריות בשמן ומזהיבים.לבחוש כל הזמן-האטריות מזהיבות מהר מאד.

      ברגע שהאטריות זהובות,מוסיפים את התוספת שרוצים ומטגנים כדקה או יותר עד להוצאת נוזלים.
      מוסיפים את האורז ובוחשים ביחד.
      אם לא מוסיפים עוד תוספות אז מוסיפים רק את האורז
      מוסיפים מ י ד 4 כוסות מים רותחים.
      תבלינים. מערבבים
      טועמים ומשפרים טעם.
      מנמיכים להבה – להכי קטנה—ומכסים במכסה תואם. סגירה הרמטית.
      אחרי 20 דקות סוגרים להבה ומשאירים סגור עד לארוחה.
      תהנו

    • חנה ערב טוב.תודה.
      באהבה רבה והמשך עשייה טעימה
      smile

  8. כמה שאלותsadאני ממש לא מומחית באפיה וגם התקציב דיי דל..)
    1.האם אפשר לשים חצאי כמויות ולשים באינגליש קייק?
    2.האם חייב קורנפלור ופודינג?
    תודה חפצי

    • חפצי ערב טוב חמודה

      לא רוצה להטעות אותך כי לא הכנתי בלי.
      לדעתי אפשר לוותר על הפודינג. להוסיף עוד כף קמח במקום.
      smile

  9. שלום פירגה יקרה, האתר שלך כל כך משפחתי , חמים ומזמין, עד כי חשים אלייך קרבת משפחה. אני כבר אמצתי אותך במטבחי ודומני שאני מכירה אותך מאז ומתמיד , זו שמשתפת אותי במתכונים בשמחת נתינה ובחדוות עשייה.
    מזמן רציתי להודות לך, אלא שהפעם לא הבלגתי: המתכון לעוגה הנ"ל הוא ממש מתנה גסטרונומית
    לחיך. אני אמנם סכרתית, אך יודעת להעריך מתכון טוב ולהכינו, גם אם אני מנועה אפילו מלטעום אותו.
    אגב, לבלוג שלך הגעתי בעקבות בתי ,שחיפשה עבורי מתכונים ללא סוכר , והמליצה עלייך בכל פה. ממש התרגשנו מהמתכונים וחגגנו אתם.
    בתי היא דוקטורנטית בכימיה תרופתית ו'מבשלת' במעבדה חומרים שיהוו בסיס לתרופה חדשנית לסכרת. בינתיים החומרים נוסו – בהצלחה – על עכברים ויש לקוות להמשך מוצלח…
    ספרתי לך זאת כדי שתרווי נחת מהבלוג שלך , שמסב לנו שמחה ומארגן לנו ארוחות טעימות בתוספת קינוחים שמתאימים לי.
    ולכל הסכרתיים – יש לנו תקווה…

    • טובה יקרה
      האושר שלי גדל מיום ליום בזכותכם, אתכם. עם כל הפירגון והחום יש לי את הכוחות להמשיך לתת ולשתף.
      מסרי לבתך תודה גדולה ממני. באמת,הילדים שלנו הם נכס גדול ונחת שממלא אותנו עד בלי די.
      אחלי לה בשמי עם חיבוק ענק ב ה צ ל ח ה .
      ולנו, שנמשיך להנות ולהטעים לנו את החיים.
      תודה שכתבת לי , כולי נרגשת smile

  10. בוקר טוב פריגה היקרה
    לגבי הפודינג הכוונה לפודינג לבישול או הרגיל לקצפות?
    שיהיה לך יום קסום ומדהים והמשיכי להפגיז אותנו במטעמים נהדרת :lol:

    • לעקרבית החמודה
      הכוונה כמו שרשמתי: אינסטנט פודינג וניל
      (לא לבישול) לבישול אני כותבת רק פודינג.
      בהצלחה smile

  11. נראה נהדר!
    רציתי לדעת אם העוגה טעימה גם קרה? (לשבת בבוקר)
    אגב, קבלי מחמאה. עוגת השוקולד שלך רצה אצלנו במשפחה בכל העולם!!!!
    כל הכבוד על ההמצאה.
    מקווה לתשובה מהירה, כי אני רוצה להספיק להכינה היום.

    • דבי היייי ותודה על המחמאות
      העוגה נפלאה כחמה או קרה.לשיקולך.
      תהנו ושבת שלום smile

  12. פירגוש העוגה נראית מעולה וכמובן תנוסה בקרוב – רוצה להכין רק חצי כמות – מה לעשות בעניין הביצים – האם 2 או 3?
    יום טוב וסופ"ש נעים.
    תודה

    • שירלי הייי חמודה
      העוגה לא גדולה.אם תכיני חצי יצא לך ממש טיפה.
      חושבת על 1/2 2 ביצים או 3 לא בטוחה.
      תכיני ותהני smile

  13. פירגה שלום
    הכנתי היום את העוגה.העוגה אכן טעימה מאוד מאוד.
    היא לא יצאה כמו בתמונה שלך. היא גם נראה לי צנחה אחרי האפייה.אולי אחרי 20 דקות האפייה הראשונות ואחרי ששמתי את נייר הכסף הייתי אולי צריכה לרדת בטמפרטורה של התנור. אפיתי בחום של 150 מעלות. העוגה שלך נראית אורירית יותר ושלי דחוסה יותר.
    תודה ושבת שלום

    • לאה תודה על התגובה
      העוגה לא כ"כ אוורירית רק כשהיא מוגשת חמה היא ממש רכה. נמסה בפה.
      כשהיא קרה היא יותר דחוסה. לכן כתבתי להגיש חמה.
      העוגה לא עולה הרבה כפי שאת רואה בתמונה היא לא מעוגות הגבינה הגבוהות היא יותר כפשטידה.
      גם בבתי מלון היא נראית כפשטידה ולא כעוגה.
      אם רצונך בעוגה גבוהה יש את עוגת הגבינה הגבוהה שלי שהיא ממש גבוהה אבל היא משהו אחר.
      מקווה שאהבתם smile פירגה

  14. פירגוש רק הרגע הבנתי שצריך להגיב כאן. אני הגבתי למעלה מקוה שתמצאי , תקראי, ותגיבי.
    נשיקות ממרחקים והמון תודות לך שאת שם.

    • עיר שלם בדיוק כך. הבנת נכון.
      לא התעצלתי וחיפשתי אותך למעלה והגבתי שם.
      אוהבת אותך המון smile

  15. פירגה תודה על התשובה המהירה העוגה מאוד מאוד טעימה ואכין אותה שוב והפעם אפתח אותה כשהיא חמה יותר. בגלל התמונה חשבתי שאולי לא יצאה העוגה כמו שצריך ואולי טעיתי בהכנה.
    שבוע טוב ומבורך
    אוהבת מאוד מאוד לקבל ממך כל יום מתכונים. smile

  16. בוקר טוב,
    הכנתי את העוגה בסוף שבוע זה בחצי כמות לתבנית עוגה אנגלית עם תחליף סוכר – דיאטיפ
    ועם פודינג וניל גם ללא סוכר ועם 3 ביצים וציפיתי את העוגה עם שמנת חמוצה,
    העוגה יצאה פשוט מהממת, שנים אני מחפש מתכון לעוגת גבינה וזאת יצאה בדיוק כפי שרציתי.
    המתכון מאד מדויק מבחינת זמני האפיה.
    פירגה תבורכי.
    דני אילון

    • דני בקר אור
      תודה רבה רבה.
      הרווחנו מהתגובה הטעימה שלך שהעוגה מוצלחת ושאפשר להכין אותה עם תחליפי סוכר מה שישמח בוודאי רבים מהחברים באתר שלנו. אההההה….וגם שאפשר להכין חצי כמות בתבנית אינגליש.
      למתכונים בלי סוכר אתה מוזמן להציץ בקטגוריה: בלי סוכר ולהתרשם ממבחר העוגות שם.
      אז שיהיה עוד שבוע טעים וכייפי smile

  17. פירגה שלום
    הכנתי את הפשטידה או עוגה זה הדבר שאני הכי אוהבת בבתי המלון אבל אם אני זוכרת שם יש יותר טעם של ווניל האם אפשר לשחק עם כפות הקמח והפודינג ודבר שני האם לדעתך אפשר לאפות אותה בטמפרטורה נמוכה ויותר זמן? זו שאלה שקרתי בספרים לגבי עוגות גבינה

    תודה מכל הלב smile

  18. פירגה שלום, הכנתי את העוגה כפי שהסברת, טעמה מדהים אך העוגה במרכזה לא התייצבה האם יש לך רעיון מדוע?

    • היייי ענת יקרה
      אתן לך 2 פתרונות ותבחרי.
      1. אחרי 35 דקות להמשיך לאפות מכוסה בניר כסף שמונח ברפיון על העוגה עוד כ- 10 דקות.
      הבדיקה פשוטה. מנערים את התבנית מיד אחרי האפיה. הגבינה צריכה לרעוד ולרטוט קלות.
      אחרי שהות במקרר היא תתייצב.

      2. להוסיף עוד כף פודינג לבלילה לפני האפייה. זה אמור לייצב יותר את הגבינה מה שאני לא כ"כ אוהבת כי אז הגבינה כבר לא רכה וגבינתית.
      בהצלחה ותהנו smile
      שבת שלום :lol:

  19. פירגה תודה על התשובה המהירה,
    האם אפשר להכין בתבנית מפינס עם עטרות נייר?

  20. ;) אפשר ואפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להכין בתבנית מפינס לפני שעתיים יצאו מהתנור .בדיוק אני רוצה לספר לכם,
    יפות חבל שאני לא יכולה לצלם.

    פריגה יקירתי!!!!!!!!!!! בלי לראות אותך, ולדעת איך את נראת ,אני מאוהבת . ;)

    • סיגל יקרה
      את נפלאה שעדכנת אותנו שאפשר להכין במאפינס
      נראה שיצא פצצות……נהדר.
      אוהבת אותך ותמשיכי לעדכן ולתת חוות דעתכם smile

  21. שלום פירגה
    אני חייבת לשתף אותך במה שיצא
    פשוט יצא דבר נפלאאאאאא אין מילים זה עתה יצאה מהתנור
    לא כיסיתי אז היא יצאה לבנה באמצע עם פס כהה יותר מסביב ושיניתי את כמויות הקמח במקום כל כף קמח שהורדתי הוספתי לסירוגין כף פודינג וכף קורנפלור
    מהדר

    תודה smile

    • ריקה,מעולה,גם השינוי נשמע נהדר.
      תודה ששלחת חוות דעתך ותהנו מהעוגה הטעימה smile

  22. הי פירגה!
    סבתי לפני שבוע ניגשה אלי בארוחת הערב וביקשה שאכין לי עוגת גבינה כמו של פעם
    עם הרבה גבינה.
    אפיתי לה את העוגה הזו וכמובן למשפחתי המצומצמת יצאה טובה וטעימה מאוד.
    אבל קצת הסתבכתי עם זמני האפיה
    אפיתי בדיוק לפי המתכון אך היא לא התיצבה מספיק .בסוף הורדתי שוב את ניר הכסף ואפיתי עוד 15 דקות ואז שוב כיסיתי אותה ואז שוב ואז שוב בקיצור קצת התברברתי עם האפיה
    אבל בסוף קצרה שבחים וחוסלה במהירות.
    תודה לך smile

    • לטל היקרה שלום וברכה
      לדעתי לא היית צריכה לאפות יתר על המידה
      העוגה נשארת עדיין רוטטת ורוקדת גם אחרי זמן האפיה.ככה זה עוגות גבינה.
      העיקר שחוסלה ושאהבתם smile
      תודה על ההודעה :lol:

  23. ערב טוב פירגה

    יופי של עוגה/פשטידה :P
    מזמן שמתי עליה עין, והיום סוף סוף אפיתי אותה.
    רכה ונמסה בפה – בדיוק כמו שהבטחת.

    איזה כייף smile

  24. בוקר טוב,פירגה
    עוגת הגבינה הזו טעימה מאוד.הילדים מאוד נהנו וגם המבוגרים.תודה על המתכון smile

    • רוני חמדתי
      פשוט נהדר שאפשר לערבב,לבחוש לאפות ולהנות מעוגה נהדרת.לא צריך יותר כלום ;)
      סוף שבוע נהדר לכם smile

  25. עוגה מעולה .אימצתי את המתכון. מכיון שעכשיו שבוע שחל בו ט' באב אנחנו לא אוכלים בשר .אז יש תחליפים תודה רבה.

  26. האם אפשר להחליף את הסוכר בעוגה לתחליף סוכר?אם כן אז זה עדיין כוס סוכרית/"כמו סוכר"? :|

  27. אחחחחחחחחחחחח…העוגה יצאה עכשיו מהתנור והיא מעולה!! יש אפשרות שעד מחר לא ישאר ממנה הרבה :cool:
    רק שאלה קטנה- בתמונה שלך העוגה נראית עם חלק עליון קריספי יותר ממה שיצא לי כן? או שזאת אשליה אופטית?
    אגב, בימים האחרונים המחשב שלי דולק רוב היום כשהאתר שלך פתוח. אני פשוט מרותקת לעושר ולכמות המתכונים. כמובן שאני מתכוונת לנסות עוד ועוד מתכונים מהאתר שלך (כבר התחלתי לנסות חלק)

    • רעות יקרה בקר טוב
      לגבי העוגה היא לא יוצאת קריספית. תהנו ממנה.
      תודה על הפירגון והמחמאות. את מקסימה ואני מקווה שתכתבי גם בהמשך.
      smile

  28. פירגה אין על המתכונים שלך. אפיתי את העוגה ובתי בת ה-9 אוהבת עוגות גבינה בטירוף והיא לקח טעימה ואמרה שזה פשוט טעים יאמי יאמי. וכל מי שטעם התלהב.
    המון המון תודה אני ממש אוהבת את העוגה הזו. לא שמתי אבקת סוכר וזה לא גורע מהטעם בכלל.

    • תודה לילי חמודה
      את לא יודעת כמה שאנחנו אוהבים את עוגת הגבינה של בתי המלון. אני כל כך שמחה שהצלחתי להביא את המתכון כמעט המדוייק והטעים הזה גם אליכם.
      תהנו ותני חיבוקי לבת שלך smile

    • פירגה היקרה.עוגה מדהימה בטעמה.בטעות שמתי חבילה שלמה של פודינג וניל ויצאה מעולה!!!כרגיל כל מתכון שלך מנצח.כולם מפרגנים לך ובצדק.תודה רבה לך שאת מעשירה את מטבחנו ואותנו המבשלות. בזכותך כל שעולה על שולחננו טעים וקוצר מחמאות.תודה רבה לך ושבת שלום!!!!

    • הכנתי בעבר את העוגה הזאת והיא היתה מדהימה!!!!! אני רוצה להכין אותה שוב, העניין הוא שזה ליום הולדת של הבן שלי ואני רוצה להכין עוגה יותר גדולה תבנית של 26. תוכלי לעדכן לי את הכצויות בבקשה לצורך זה??? פליזזזז. אם אני מכינה אותה בתבנית של26 היא יוצה נמוכה מעט

      • הי חמודה
        לדעתי אם תקציפי את החלבונים והסוכר , העוגה תצא הרבה יותר גבוהה.
        לא נראה לי שצריך להגדיל כמויות.
        בשמחות smile

  29. פירגה בוקר טוב
    הכנתי את העוגה היות שבעלי מטורף על עוגות גבינה, עוד באותו עבר העוגה התחסלה ולא נשאר ממנה
    פירור. אחרי החופשה הקצרה שלנו יש לי הזמנה מילדיי להכן אותה שוב
    העוגה הנ"ל תהפוך לעוגת הדגל.
    כשאחזור אחפש את המתכונים החדשים שלך.
    מקווה שנהנת בחופשה שלך
    להשתמע בקרוב
    אנטה

      • הי פירגה,

        מה את שמת בעוגה? תופח או רגיל? ואם שמים רגיל אין צורך באבקת אפייה?

        דבר נוסף, שבוע הבא הבת שלי בת שנה ואני מזמינה את המשפחה אלינו לארוחה חלבית ולקחתי את כל המתכונים מהאתר שלך- פשטידות, רטבים, סלטים וכו'.
        האתר שלך מ-ה-מ-ם והכי כיף שיש גם תמונות לכל דבר והנחיות מדויקות.
        אז תודה קודם כל וממתינה לתשובה לגבי העוגה- אני רוצה שזה יהיה חלק מהקינוח… :lol:

        • שחר תודה איזה מקסימה שאת.גורמת לי נחת והרבה. :lol:
          שימי קמח רגיל ואם אין לך אז גם תופח טוב.
          בהצלחה בכל ובשמחות smile

          • רציתי להתייעץ איתך, מדובר ב-15 אנשים שמתוכם 4 ילדים, האם התפריט הנ"ל יספיק:
            3 פשטידות
            ספגטי ב-2 רטבים- אדום ושמנת פטריות
            2 סוגי מאפינס
            3 סלטים חיים (קרים)

            לקינוח: עוגת יומהולדת לילדה והעוגת גבינה החמה.

            מה את אומרת? להוסיף דברים? ואם כן אז מה להוסיף?

            תודה פירגה, מבלי להכיר אותך אני מרגישה חופשיה להתייעץ איתך, מקווה שזה לא מפריע.

  30. שחר יקרה קראתי ונראה לי שזה ב ד י ו ק מה שאני הייתי מכינה.
    בשמחות ומזל טוב יקירה. :lol:

  31. הי פירגה,

    הכנתי את העוגה וזו פעם ראשונה שאני מכינה עוגת גבינה כלשהי (בשאר העוגות אין לי בעיה) ויצאה טעים- חמתי התלהבה. אבל לי יש שאלה- לי היא אל יצאה כמו בתמונה שלך- לי היא יצאה יותר רוטטת ופחות ספוגית. למה?

    • שחר,פשוט להצמד להוראות.העוגה די רטובה ורכה מאד.
      אחרי האפיה היא רוטטת ומתייצבת במקרר.
      תהנו smile

    • סוזן, הי
      קמח לא,אבל אינסטנט פודינג אפשר. כלומר שימי בנוסף לכף עוד 3 כפיות אינסטנט+4 ה- כפות קמח תופח
      בהצלחה

  32. עטרהלאה ערב טוןב
    סליחה שלא מצאתי אותך,להבא תכתבי אחרונה בשורה אחרי התגובות של כולם.לפעמים יש עשרות תגובות ואני לא מוצאת אם כותבים באמצע.
    תודה.

    שמחתי לקרוא את הדעה על העוגה. היא באמת משהו מיוחד.
    תודה וחג שמח smile

  33. בוקר טוב פירגה
    עשיתי את העוגה בצמוד להוראות, העוגה יצאה מימית ועיסתית ולא שחומה מלמעלה, האם יש דרך להציל אותה?

    • מאיה יקרה
      לדעתי להזביל
      תבדקי היטב מה עשית לא בסדר.תעברי שלב שלב….
      לא שמעתי או שידוע לי מקרה כזה.
      בהצלחה בפעם הבאה smile

  34. מה הכוונה ב- "להוסיף ב א ט י ו ת קורנפלור,קמח ,פודינג,סוכר וניל"
    אם אני מערבבת הכל במיקסר יש חשיבות לסדר ההכנסה?

    תודה מראש, ריקי.

    • ריקי הי
      לא לערבל מהר.
      תוסיפי לפי הסדר שאת רוצה אבל לא הכל ביחד .כל פעם משהו…תערבלי ותמשיכי להוסיף את כל המצרכים.
      בהצלחה ותהני מעוגה נפלאה smile

      • מצטערת על הניגו'ס אבל עכשיו חזרתי מהסופר עם המצרכים…
        המערבל שלי עובד רק על מהירות גבוהה (המהירות האיטית לא עובדת).
        האם לערבב ידנית עם המזלג את כלל החומרים או שניתן לערבל במהירות גבוהה את הגבינה והביצים ואז ידנית להוסיף את החומרים היבשים?

        אני רוצה שיצא מוצלח, הפתעה לבעלי שמת על העוגות האלה…

        תודה מראש, ריקי.

        • ריקי את יכולה להכין כמו שכתבת. לערבל את הרטובים ואז ידנית להוסיף יבשים.
          בהצלחה smile

  35. שמתי 4 כפות של קורנפלור וחצי שקית פודינג…..
    עשיתי טעות? פשוט המתכון לא היה מול עיניי…
    העוגה בתנורר

  36. שלום… גילית את האתר רק לפני שבוע וכבר אני רוצה להכין כאן הכל!…

    בעלי כבר הרבה זמן מפנטז על עוגת גבינה כמו במלון..
    יש לי שאלה קטנה: אפשר להכין את זה בתבניות מאפינס? (לחלק את הבלילה כמו שהיא לתבניות שקעים)?

    תודה רבה!

    • נוי חמודה ברוכה הבאה לאתר הביתי שלי
      יופי של בחירה "להתחיל" עם האתר שלי ;)
      הבעל יהיה מבסוט.
      כמו שאני הייתי נוהגת בפעם ראשונה . מכינה את העוגה כולה בתבנית ומפרישה כמות ל-מאפינס אחד.
      בהנחה שמאפינס נאפים מהר יותר כדאי לבדוק לפני הזמן. כך תדעי בוודאות איך המירקם וכו'…
      תכיני ותהנו ואשמח תמיד לשמוע מה הכנת ואת חוות דעתכם.

      את התגובות על המתכונים כותבים בסוף כל מתכון למטה אחרי כל התגובות של כולם.
      תודה והמשך יום נפלא smile

  37. פירגה שלום

    הכנתי את העוגה ליום הולדתי. העוגה יצאה מדהימה לא נישאר אף פירור.

    תודה על המתכונים המדהימים.
    .

    • יפה מזל טוב חמודה
      ואיזו בשורה נפלאה שהכנת את העוגה ליום הולדתך.
      ברכות מקרב לב והכי כיף? שהיה ט ע י ם. ;)

      smile לבריאות

  38. עוגה פצצה
    האתר פצצה
    האוכל פצצה
    פירגה גדולה מהחיים!

    • שוורצע שלום רב
      אין :lol: אין :lol: אין עליך בפירגון
      שבת שלום וטעימה מכל הלב smile

  39. הי פירגה,

    העוגה נראית ונשמעת מצויין. :lol: רציתי לשאול אותך – יש לי 770 גר' גבינה לבנה 5%. האם אני יכולה להשלים את החסר עם יוגורט או שזה לא יצא טוב? :P

    תודה! laugh

  40. הי פירגה smile ,

    אני כותבת שוב את השאלה, לאחר שראיתי שצריך לכתוב בסוף אחרת התגובה שלי תיבלע בין שאר התגובות.

    רציתי לשאול אם אפשר במקום ק"ג גבינה, להשתמש ב750 גר' גבינה + 250 גר' יוגורט?

    עוגות הגבינה של בית מלון תמיד היו אהובות עליי, והעוגה שלך נראית בדיוק אותו דבר :lol:

    תודה רבה! laugh

    • שרון,ברגע שמשנים משהו במצרכים המירקם משתנה ויכול לא להתאים .

      תכיני לפי המתכון המקורי כדי להבטיח עוגה נפלאה.
      בהצלחה smile

  41. שבת שלום ,אני באפשרותי במקום קמח להשתמש רק בקורנפלר,אני מארחת הערב חבר שאלגרי לגלוטן. וכן מה היחס מבחינת כמות אם עלי לותר על 4 כפות קמח
    תודה.אשמח אם תוכלי להגיב בשעה הקרובה
    מצטרפת לכל המחמאות את אכן לדעתי אומנית בישול ואפיה מקסימה

    • פנינית שבת שלום חמודה

      אני לא יודעת אבל יש לי כתובת שאת יכולה לשאול:

      ruti1305@walla.com

      רותה המקסימה מסכימה שתצרו איתה קשר
      והיא תנחה אתכם לגבי הכנת המתכונים שלי ללא גלוטן.
      תודה

      תודה על המחמאות smile ובהצלחה

  42. רציתי לשאול – צריך להשאיר את העוגה במקרר (על מנת שתתקשה), או לאכול כשהיא יוצאת מיד מהתנור?
    מתי עדיף להכין ולאכול? באותו יום או יום קודם?
    תודה!!!!

    • מיכל שלום
      כמו שאת שומרת עוגות גבינה אחרות. אפילו כמה ימים ובמקרר.
      אם את רוצה טעם כמו בבתי מלון תחממי טיפה במיקרו רק מספר שניות
      היא טעימה גם קרה.לשיקולך smile

  43. פירגה, תודה על התשובה!
    אבל השאלה שלי היתה אם צריך להכין יום קודם כמו עוגות גבינה קרות, או שהיא יציבה וטעימה גם ביום האפיה.
    תודה! smile

  44. היי פירגה!
    הכנתי את העוגה עם הקטנה (3). היא התלקקה וכל כך התענגה על העיסה וביקשה לא להכניס לתנור. כנראה נס.
    העוגה בתנור והריח משגע, נקווה שגם הטעם כי רף הציפיות גבוה ;)
    רציתי לשאול מה עושים עם שקית פודינג פתוחה: מניסיונך כמה זמן ניתן לשמור אותה ומה אפשר לעשות עם שקית חסרה זולת עוד כמה עוגות גבינה smile
    תודה מראש,
    אשר

    • אשר ערב טוב
      חמודה הקטנה.יודעת מה טעים ;)
      את השקית שמור במקרר ותכין איתה שלל מתכונים,פודינג,קינוחים,עוגות,בצק גבינה ועוד.
      לבריאות smile

  45. פירגה יקירתי!
    אתמול בהתראה קצרה הודיעו לי שמגיעים אורחים. מיד שלפתי את המצרכים והחלטתי לנסות את העוגה הזו.
    אני חייבת להודות שבמשך השנים הכנתי עוגה דומה לזו בתוספת שמנת מתוקה ועוד מצרכים. הפעם הכנתי בדיוק לפי המתכון שלך ומי שכבר הכיר את העוגה שלי, הודיע לי חגיגית שזו יותר טעימה. :lol:
    אז שוב תודה
    על מתכון נפלא
    smile smile smile

    • נורית ערב טוב
      אני שמחה,כי באמת יש לה המון גירסאות ומצאתי את זו שהכי קרובה למקור.
      תודה רבה על השיתוף ולבריאות smile

  46. יאמי יצא טעים. :lol:
    אומנם לא נראה כמו שלך (לא אוורירי) אבל מעולה. ייתכן שהתעסקנו ובחשנו יותר מידי.
    חצי עוגה נעלמה. מחר העוגה תהיה זיכרון נחמד :P
    לשידרוג בפעם הבאה נגרד מעט קליפת לימון או תפוז..
    רוב תודות smile

  47. פירגה שלום רב, אני חדשה באתר שלך,חברה הכירה ביננו, אני מחכה כבר לסוף שבוע להכין את העוגה הזו ולהפתיע את בעלי כי הוא תמיד אומר שהעוגה שהוא הכי אוהב זאת העוגה של המלון (דרך אגב גם במעונות ויצ'ו מגישים אותה לילדים) שם זה נקרא פשטידת גבינה מתוקה , אכין אותה בסופ'ש ואדווח לך , מקווה שאצליח,מה שבטוח בעלי יהיה מבסוט

    • חגית בקר טוב
      לאור התגובות הרבות וההצלחה שלה,אין סיבה שלא יצליח לך
      ספרי לי אם הבעל אהב smile

      • חד פעמית , קצת יותר גדולה ממה שרשמת . בתנור העוגה עלתה יפה מאוד ואחר כך צנחה …
        עדיין מאוד טעים.

        • גלית,גם בבתי מלון זו לא ממש עוגה.זה יוצא כמו פשטידה ולא גבוה.
          תאפי בתבנית יותר קטנה ותראי אם יש הבדל.

          העוגה באמת טעימה ברמות כמו שכתבת. אגב, גם קרה היא מעולה.
          תודה smile

  48. פירגה היקרה!

    מה לומר? עוגה מדהימה.
    היה לי ניסיון כ"כ מר עם עוגות גבינה אפויות ש"צנחו" לי וכל הזמן
    נרתעתי מלהכין,
    אבל העוגה שלך יצאה נהדרת (פעם ראשונה שעוגה יוצאת באמת כמו בתמונה).
    אנחנו אוהבים לאכול אותה קרה, אבל אני בטוחה שגם חמה היא מעולה.

    תודה רבה לך ושבוע מקסים!
    אודליה

    • אודליה יקרה בקר אור
      תודה על התגובה הטעימה כל כך לעוגה.
      שיהיה שבוע נפלא גם לך smile

  49. שלום!
    המון תודה על המתכון
    השאלה שלי האם יש צורך לשים תבנית עם מים לתנור, כי ראיתי שמתכונים עם עוגת גבינה עושים כך
    תודה
    רימה

  50. פירגה

    אני בדרך להכין אותה….תגידי, אפשר לפזר למעלה חלבה כמו בעוגת חלב וחלבה שלך?

  51. בסוף לא שמתי חלבה

    חשבתי שאולי זה יהייה "כבד" למעלה מעל העוגה

    לא התאפקתי :eek: נתתי ביס כשהיא חמה ולא חמימה ;)

    כרגיל…איתך אני מגיעה לגן עדן laugh איזה טעם איזו עדינות :lol: :lol: :lol:

  52. לא, לא הוספתי
    חשבתי שהעוגה היא רכה והחלבה הנוקשה אולי תקשה לחתוך אותה

    עוגה מצויינת :lol:

  53. שלום פירגה!
    העוגה יצאה דחוסה מדי ולא אוורירית כמו בתמונה. למה זה יכוליות?

    • תקראי שוב ותקראי מה התפקשש לך. אופן הכנה קל ואין שום דבר יוצא דופן.
      בהצלחה smile

  54. היי פירגה,
    עוגה נהדרת. כבר פעם שנייה שאני אופה אותה בשבת בבוקר ועד הערב לא נשאר כלום.

  55. פירגה פירגה…
    מה יהיה?!
    מאז שגיליתי את האתר שלך אני לא יוצאת מהמטבח!!!!!!!!
    (מאז שאני חוזרת מהעבודה)
    אז ככה- הכנתי את העוגה לכבוד שבת היה טעייייייייייייייייים משהו משהו!
    תודה!

    • מירי מקסימה
      תודה רבה ואני רק מקווה שגם ההמשך יהיה כל כך טעים. smile

    • בתמונה היא לבנה ויש עליה ציפוי אבקת סוכר.
      אם התנור שלך אופה מהר ומשחים את צריכה להתרגל לבדוק את המאפים ולשים ניר כסף.

      חג שמח smile

  56. בוקר טוב פירגה ,
    האם מדובר בעוגת הגבינה שמגישים בארוחות הבוקר בבתי מלון ,שהיא חמימה וספוגית ?כי כזאת בדיוק אני מחפשת :P

  57. פירגה שלום,
    באיזו דרך עדיף להכין את העוגה לערבב הכל יחד או לערבל במיקסר?
    תודה מראש על כל המתכונים הנפלאים, שבזכותם ובזכותך אני אוהבת לאפות ולבשל כי הכל מצליח וטעיםםםםםםם.

    • לדעתי,תכיני פעם כך ופעם כך ותראי.
      הכל מצליח,כמו שכתבת.
      תהני smile

      תודה רבה :lol:

  58. פירגה שלום, המתכוונים שלך נראים נהדר… שאלה חשובה, אני עומדת להכין את העוגה.. האם אופים קודם כל חצי שעה ואז צריך לכסות? ואח״כ עם הנייר כסף להמשיך לעוד 20 דקות?..ומה השמעות של לכסות בריפיון? תודה

    • מודאגת חמודה
      אחרי 20 דקות של אפיה, תכסי את העוגה מלמעלה (תניחי יריעת ניר כסף בלי להדק,רק להניח)
      ולהמשיך לאפות.

      תעשי לפי הזמנים שרשומים במתכון.לא להמציא ;) :lol:

      ב ה צ ל ח ה ותהנו מעוגה נהדרת.
      smile

  59. הכוונה בלערבל זה בקיטשן איד? ובחיבור של המקציץ או של הוו לישה או של הגיטרה? תודההההה

  60. האם ניתן להכין העוגה בתבניות מאפינס וכמה? או בצלוחיות אישיות???

  61. כל מתכון שעשיתי יצא נהדר !!!!!!!!
    היום רציתי לעשות את העוגה אך התברר שאין לי קורנפלור ………

    האם אפשר לשים משהו אחר במקום ?

    קמח ……. אינסטנט פודינג …………..

    אודה לך אם תעני לי בהקדם ……..
    שוב תודה

  62. אפשר להחליף את הקונפלור באינסטנט פודינג כך עשיתי ויצא חלומי תודה לך פירגה והמשך עשיה פוריה ממני שובה

  63. הי
    אני מתכננת להכין את העוגה הזו השבוע. בעיקרון אנחנו מכורים למתכון שלך של "עוגת גבינה גבוהה ועדינה" ובעלי אומר ש"סוס מנצח לא מחליפים.., " אבל אנחנו גם מתים על העוגה שמוגשת בבתי המלון ובא לי להפתיע..
    שאלתי היא האם העוגה לא תצא דחוסה ללא הקצפת החלבונים וקיפולם?
    הרי "הסוד" באווריריות היא בקיפול החלבונים בנפרד??? :eek:
    המשך שבת נעימה…

    • זו מטבעה עוגה די דחוסה אם את מכירה אותה. כשמפרידים,היא יותר אוורירית.
      המשך שבת נפלאה.

  64. הייייי
    רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הגבינות לגבינת 3%?
    ואם לא את הכל אז לפחות חצי?….
    דרך אגב………. את אלופהההההההההה

  65. נראה לך שכדאי לנסות להכין אותה בלי קמח? יש משהי שאמרה לך שניסתה?
    תודה smile

  66. הכנתי אתמול את העוגה.
    הכנתי את מחצית הכמות בתבנית אינגליש קייק ועשיתי את הגרסא של ההקצפה.
    יצאה טעימה אבל לדעתי האישית הרבה יותר טובה קרה.
    תודהsmile

  67. פירגה בוקר נפלא,
    צריכה להביא את העוגה לאירוע, קרה. האם ניתן לשים קצפת על העוגה כשקרה ולהקפיא כדי שתעבור יפה נסיעה?

  68. פירגה בקר טוב. תודה על המתכון הנהדר אני אוהבת עוגות ״נקיות״. תודה על הסבר מדוייק ומרנין . יש לך עוד עוגות בסגנון , אהיה אסירת תודה….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *