d7a4d799d7a6d794 d792d793 - פיצת הבית שלי

פיצת הבית שלי

 

d7a4d799d7a6d794 d792d793 - פיצת הבית שלי
פיצת הבית שלי נבחרה אחרי הרבה נסיונות של הכנת פיצות מכל הסוגים והצבעים.
הפיצה של מחלבות גד ונמצאה במקרה באחד מדפי חוברת מתכונים של גד שדיפדפתי להנאתי והחלטתי לנסות.
הפיצה לא הצליחה כי המתכון היה שגוי. הוספתי ושיפרתי והרי לפניכם פיצה שהפכה להיות הפיצה שלנו.
לא להתפיח ולא לאפות מראש את הבצק פשוט אופים את כל הפיצה ביחד.
המצרכים:
4 כוסות קמח
כף שמרית או כף שמרים יבשים
כפית סוכר
1/4 כפית מלח
כף שמן זית
1/2 1 כוסות מים פושרים

המצרכים למלית ולרוטב:
300 גרם מוצרלה מגוררת גד
1/3 קופסה עגבניות מרוסקות שזה בערך כוס
כפית אורגנו
קורט פלפל גרוס
1/4 כפית סוכר
1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב לבצק נעים ונוח.
מניחים בתבנית ניר אפיה ומורחים עליו כפית שמן זית.
משטחים את הבצק על ניר האפיה המשומן.
מערבבים את חומרי הרוטב ל ל א ה ג ב י נ ה.
יוצקים ומפזרים את הרוטב באופן שווה על הבצק.
מפזרים למעלה את הגבינה.
אופים כ-12 דקות בחום 200 מעלות. לבדוק שהבצק מוכן. חשוב,כי כל תנור והקצב שלו………
בודקים שהבצק מוכן
אם לא,מכסים בניר כסף וממשיכים לאפות עוד כמה דקות עד שמוכן.

הצעה לעטר בתוספות: זיתים שחורים: רצועות גמבה: פרוסות בצל.

בתבנית 27X33 הבצק יוצא עבה ובשרני (כמו בתמונה) מזכיר בטעמו פרוסת חלה.

"טיפ"

1. אם תכינו את הפיצה בתבנית הגדולה של התנור או חד פעמית גדולה, הבצק יוצא דק וקריספי.
תהנו

177 תגובות על “פיצת הבית שלי

  1. גם אצלי הפיצה הזו מככבת, היא נהדרת .

    מזל טוב ובהצלחה על הבלוג הטעים שלך

  2. בסוף הכנתי הכל ביחד ולתנור
    לא מאמינה כמה שזה קל!!!
    רק מה התבלבלתי ושמתי שמן על הבצק ולא על הנייר האפיה
    בטוחה שזה לא נורא

  3. פירגה היקרה !!!
    איזו פיצה מ ד ה י מ ה !!!!!
    כל כך קלה להכנה וטעימה שזה מדהים ,
    ממש פיצה מקצועית כמו בפיצריות
    תודה לך שוב, כל מתכון שלך הוא 100% הצלחה !!!!.

  4. ואואו איזה פיצה מדהימה הילד שלי שהוא לא אוכל כול פעם מבקש פיצה תודה רבה רבה רבה פירגה

  5. רק רציתי לומר תודה על מתכון נפלא…
    הפיצה הייתה מצויינת..וקלה להכנה להפליא

    הבעל היה מרוצהsmile ;)

  6. בוקר שבת נהדרת פירגה,
    תודה על המתכון המוצלח של הפיצה הזו.

    הכנתי את הפיצה ללא התפחה ויצאה לי נהדרת.
    הכנתי מחצי הכמות שמצויין במתכון, בתבנית עגולה מיוחדת לפיצה [התבנית עגולה בגודל 30 ס"מ]
    הוספתי תירס, בצל, זיתים, עגבניות שרי, גבינה צהובה מגוררת, רוטב פיצה מעורבת עם קצת קטשופ,
    ואורגנו יבש. יצאה פיצה נפלאה.

    והנה התוצאה:
    http://picasaweb.google.com/yifat.zr/BZVMJF#

    שבת נהדרת ויום מקסים smile

    • יפעתי יקרה
      בקר אור ונפלא לך.
      התמונות רגיל משגעות.
      הבן שלי אמר לי אתמול שאת צלמת מדהימה ואני מעבירה לך את המסר ממנו.
      באמת כל הכבוד על השיתוף שלך. זה בהחלט לא מובן מאליו. שוב, תודה.
      תודה על חוות דעתך שהפיצה טעמה לכם.
      שיהיה יום נפלא ושבת נהדרת smile

      • פירגה יקרה,
        וואו תודה, תמסרי לבנך תודה רבה על המחמאה לגבי הצילום שלי :oops:
        הפיצה אפילו אף יותר מדהימה מאשר הצילומים שלי. בני המשפחתי מוסרים לך
        תודה על המתכונים הנפלאים שלך, שבזכותך אני מעשירה את מטבחי בדברים טעימים smile

        יום נפלא והמון תודה smile :lol:

  7. אנחנו יושבים עכשיו ומסיימים את הפיצה המדהימה, וכלנו כולל הילדים ובמיוחד ילדה אחת שלא אוהבת לאכול גומרים על הפיצה את ההלל…היא פשוט מדהימה, וגם את כמובן…תודה רבה. smile
    אין מילים להודות על מגוון התבשילים והמאפים שהכנתי בזמן האחרון בזכותך, אשתדל לעדכן יותר.

    • ורד יקרה ערב טוב
      אני רואה את התמונה המשפחתית שלכם עם הפיצה ונהנית
      תענוג לקבל מחמאות על שהכל טעים לכם.תודה smile
      אשמח מאד לשמוע חוות דעתכם,בכיף :lol:

  8. פירגה היקרה
    מכיון שזו הולכת להיות גם פיצת הבית שלי (…………), ניסיתי להחליף חצי מכמות הקמח בקמח מלא. יצא עדיין טעים אבל לא כמו המקורית שלך.
    שאלתי היא האם בפיצה מקמח מלא שיש לך בקטגוריה הזו פחות מורגש הקמח המלא?
    תודה מראש ויום טוב!

    • ורד יקה
      קמח מלא מאד מורגש גם אם את מכינה חצי חצי. רק ממש מי שמתעקש על קמח מלא הולך על זה…
      אז לשיקולך.
      יום נעים smile

  9. אחלה אתר….הועבר למועדפים!!!!!
    תודה על ארוחת ערב מצויינת…… :lol:

  10. הי פירגה,
    סימון מאורלנדו,
    הפיצה הזאת שיגעה לי את הילדים.
    הם פשוט אוהבים אותה כל כך הם אוכלים אותה אפילו קרה מהמקרר.
    ככה הם הילדים האמריקאים אוכלים פיצה קרה. איך? אני לא מבינה.
    כשניסיתי אותה בפעם הראשונה הבצק יצא כל כך עבה שהם לא אהבו בכלל.
    למחרת ניסיתי אותה שום ופשוט חילקתי את הבצק לשניים ועשיתי 2 פיצות דקות זה הפך את הפיצה ללהיט השנה שלהם. הם לא מוכנים להזמין פיצה יותר רק שאני אכין את הפיצה שלך.
    אז, תודה רבה רבה על עוד מתכון מהמם, טעים, ופשוט.
    סימון.

    • סימון בקר טוב חמודה
      תחבקי את הילדודס שלך וברכי אותם בשמי בשנה טובה ומוצלחת.
      לכולכם שנה טובה ומתוקה smile

  11. תקשיבי פירגה חמודה ..
    ניסיתי מליון בצקים לפיצה ואני למודת אכזבות
    תמיד יצאו לי גבוהים מידי או דיקטים

    אני נותנת צ'אנס גם לבצק הזה כי רשמת שזה ללא התפחה הלוואי והפעם אכריז עליו כמתכון המנצח!!!!!

    חכי לתגובות!

  12. היי פירגה,

    אני מתכוונת להכין את הפיצה בתבנית של התנור (מעדיפה בצק דק).
    שאלות:
    1. האם כמות מצרכי הרוטב שציינת תספיק?
    2. מתי להוסיף את התוספות? האם 12 ד' בתנור ירככו את הגמבות והבצל או שלרכך אותם מראש?

    • דפנה תשובות.
      הבצק יספיק לתבנית הענקית של התנור ויהיה דק.
      את יכולה לדקור אותו למנוע תפיחה באפייה.
      לתבנית הענקית יש להכפיל כמויות של הרוטב.
      הרוטב של הפיצה ללא שמרים שהכנתי אתמול ופרסמתי בערב….מתאים בול לתבנית ענקית.את יכולה להציץ.
      ירקות כמו בצל,פלפלים,פטריות רצוי לטגן את הבצלים להוסיף את הירקות והרסק וכו'… ולהכין ממש גבץ'
      לא ממש רך אבל שיתבשלו קלות.
      לקרר ולצקת על הבצק
      לא להוסיף נוזלים הרוטב בלי נוזלים למעט הנוזלים שרשומים.
      בהצלחה. smile

  13. פירגה שלום
    הכפלתי את החומרים פי אחד וחצי..לפני שעה הפיצה יצאה מהתנור..והתחסלה כלא הייתה.!! הילדים אהבו אותה בטירוף.לאחר מתכונים רבים שנוסו מספרים ומהאטינטרנט,
    מאמצת את הבצק המצויין הזה לעד..! וגם אימצתי את הרוטב שלך..שהיה מאוד מוצלח.. לתבנית אחת הוספתי הרבה טונה ולשנייה רק קישטתי בטבעות זיתים..יצא 10!!!

    ואגב,במקרר נח לו בשקט בצק של הצמות שמרים הקריספיות..שיחכה לי למחר..smile
    אדווח.
    כיף של בלוג..עם מתכונים מנצחים.
    תודה לך!
    חגית :lol:

    • חגיתה חביבתי
      צריך לקרוא לפיצה הזו פיצת המחמאות.היא טעימה וקלת הכנה ומה צריך יותר?
      תהנו מהקריספיות. מעולה שהוא נח במקרר.כך הוא רק ישתבח לו.
      לבריאות והכיף והעונג גם שלי smile

  14. מצטרפת לתגובות הנלהבות… למרות שיש לי מתכון קבוע ודי מוצלח לפיצה החלטתי לנסות את המתכון הזה לארוחת הערב היום. אמנם התפחתי את הבצק (מאילוץ… הכנתי את הבצק מוקדם מידי), וגם חילקתי את הכמות לשני מגשים (אנחנו אוהבים פיצה דקה). הפיצה יצאה ממש טעים, שחבל על הזמן. מאמצת את המתכון בחום.
    תודה רבה, אשה יקרה smile

    • גלית מתוקה בקר אור :lol:
      פיצת הבית כבר חביבה על רבים מחברי האתר ופורמי האוכל השונים.
      מי שמנסה אותה פעם אחת ;) מאמץ אותה בחום.
      כמובן שאפשר להתפיח את הבצק כי זה הרי בצק שמרים לכל דבר,
      אבל הלוקסוס הוא שאפשר להכין מיד בלי התפחה וזה ממש לא גורע מהטעם.
      אז רק דברים טובים,טעימים שעושים לנו טוב על הנשמה
      חג שמח smile

  15. זאת שוב אני, חחח

    אתמול בערב איך שהגעתי מהעבודה, נכנסתי למטבח להכין את הפיצה. כל פעם אני
    מכינה רק לפי המתכון הזה. אני כן שמתי אותה להתפחה כי היה לי זמן,
    אני תמיד עושה אותה בתבנית של התנור, היא יוצאת עבה, ככה אני אוהבת.
    הבת שלי והחבר נתנו לי מחמאות, מאוד שמחתי כמובן. הוספתי זיתים ירוקים.

    אני תמיד מוסיפה משהו מיוחד לבצק, אני רוצה לשתף אותך ואת האנשים שנכנסים
    לכאן, :!: אני מפזרת שומשום מסביב, זה משרג פלאים את הפיצה!

    כל כך כייף לי לבשל את המתכונים שלך, אני אוהבת את המטבח.
    אני לא שוכחת את הטעם של הקציצות שהכנתי לפי המתכון שלך עם גזר גמדי,הצבע,הטעם,גן עדן!
    תודה שאת קיימת!

    smile smile smile

    • הי רותי
      גם אני מכינה אותה עבה כמו שאת רואה בתמונה.
      שמחתי לשמוע שקיבלת הרבה מחמאות. תודי גם ממני ובשמי.
      נפלאה בעיני תוספת השומשום. שוב תודה על המחמאות לקציצות עם הגזר הגמדי.
      אני די גאה בשידרוגים שלי לכל תבשילי הקציצות באתר. תמיד יש נופך עדין ונגיעה מיוחדת משלי.
      המשך טעים ובעיקר שיתוף smile

  16. פירגה, תודה על התיחסותך.

    לגבי הקציצות, אין לי מילים…….הכנתי בחיים שלי קציצות אבל כאלה…..לכולם אני מספרת
    ואני מתלהבת, אני אומרת שזה טעם גן עדן, חחחח

    לגבי הפיצה, ברשותך, רציתי לשתף אותך במשהו, את אותו המתכון אני מכינה כבר הרבה
    הרבה זמן, אבל קיבלתי אותו מחברה בפורום אחר, מועתק מילה במילה. למה זה קורה?
    כמובן, אין לי שום טענה כלפייך, סליחה , שלא תביני אותי לא נכון.

    אני שמחה לשתף אותך, להתייעץ איתך.

    יום טוב, רותי
    smile

    • רותי יקרה
      גם אני המומה מההעתקות מהאתר שלי לאתרים אחרים.
      המון מתכונים מועתקים או משנים את השם ומועברים בבלוגים אחרים.
      אין לי הרבה מה לעשות. אני בטח שלא אלך ואתבע אף אחד.
      המון מתכונים נוסטלגיים ממשפחתי אני מעבירה לאתר ועוד מתכונים שהם פרי המצאתי מועתקים.
      באמת מוזר וכואב הלב.

      אני מתנחמת בזה שזה אוכל ותו לא….שכולם יהנו וזהו…. אני לא סוחבת אף אחד על גבי.

      לגבי הפיצה הזו לא קראת את ההקדמה שלה? תקראי לפני המצרכים מה שכתבתי….

  17. פירגה יקרה,

    כמובן שקראתי כל מילה שכתבת לפני רשימת המצרכים.
    אותה חברה רשמה את המתכון ורשמה שזה המתכון שלה לפיצה.
    אני גם המומה, נעזוב את זה……..

    דרך אגב, אם יש איזה מתכון מבית אימי ז"ל, שהוא טעים מאוד, האם אני יכולה לשתף
    אותך וככה כולם יהנו? אני מתגעגעת לטעם של האוכל של אימי.

    תודה לך על הכל, אני רוצה לחבק אותך.
    וסליחה , אני מקווה שאת לא כועסת על מה שכתבתי, פשוט רציתי ליידע אותך.

    יום נעים וחמים , מאחלת לך (למרות שאנו לא מכירות אישית) שתזכי עוד שנים רבות
    לבשל ולאפות עבורך ועבור משפחתך. שהם יזכו לאכול מהמטעמים שלך עוד הרבה הרבה
    שנים, הרבה בריאות עם הידיים שלך…

    smile smile

    • רותי יקרה
      כבר שנים שאני חברה בפורמי אוכל רבים ברחבי תפוז. שנים…..
      כל המתכונים שלי עם תאריכים מיום היוולדתם.ברור שלא נלך לעשות השוואות.
      בהחלט לא כדאי להכנס לזה כי כבר דשו בזה רבים וטובים לפנינו. י כאלה שנזעקים פחות ויש כאלה שעוברים לסדר היום. הרבה זה לא יעזור לא לזה ולא לזה….
      יכולה לתת לך המון דוגמאות שהמתכונים שלי בבלוגים אחרים אבל לא רוצה להלבין פני רבים כבר עשיתי את זה וזה לא עשה לי טוב .ממש לא.
      אז בואי נהנה ביחד והעיקר שהמתכונים שלי באתר מוצלחים ושאוהבים אותם כי זה מה שחשוב.
      את יכולה לרשום מתכון בתגובות. בכיף של כולנו.
      כולם קוראים את התגובות ולא פעם יש בהם מתכונים של חברים מהאתר. לפעמים שמים גם קישורים עם תמונות. כמו יפעתוש למשל.
      smile

  18. פירגה, אשמח להעתיק מתכון שרשום לי במחברת שלי בבית, מתכון של אימי ז"ל. "קרוקטים מעוף",
    אבל היכן לרשום את זה? בהזדמנות כשיהיה לי זמן, ארשום את זה מהבית, בעבודה אני לא יכולה לעשות את זה ולא רוצה…..

    תודה לך על הכל
    smile

    • רותי כנסי לחפש באתר:
      רשמי את המילים: בסטיל תפוחי אדמה ותכנסי למתכון של הקרוקטים שלי.

      רשמי בתגובות למטה…אחרונה…..את המתכון שלך.
      רשמי גם הקדמה של אמא ז"ל וכו'…..

      כך כל מי שייכנס לראות קרוקטים…..יראה את המתכון שלך ויתרשם.
      תעדכני אותי אחרי שתרשמי…….

  19. סליחה , שכחתי משהו, יש לי פלאפון ישן, בלי מצלמה, לכן אין לי אפשרות לצלם, מצטערת.

  20. הכנתי אתמול את הפיצה לארוחת צהריים…חילקתי את הבצק ל 2 תבניות עגולות . השארתי את הפיצה בתנור מעל 12 דק' כי הבצק עדיין לא היה מוכן…
    הפיצה יצאה פשוט מעולה!!! הבצק יצא פריך ולא יבש ומאתמול זאת הפכה להיות גם פיצת הבית שלי :P
    תודה רבה על המתכון הנפלא!

    • ולך קרן יקירה
      נשיקה וחיבוק על עוד תגובה נפלאה ולא חדשה לפיצת הבית שלי :lol: ש ל נ ו.
      smile

  21. פירגה יקירתי
    האם יש משמהות לזה שאופים מיד את הבצק ללא התפחה? האם זה עושה אותו טוב יותר?

    • כיוון שזה מתכון פיצת הבית שלי ולא ניסיתי אחרת.
      כנראה שזה טוב ככה. smile

  22. אני חייבת להגיד לך תודה גדולה כי היום זו הפעם הראשונה שהכנתי פיצה כולל הבצק לבד!!! תמיד היו לי חששות שזה לא יצליח וגם תמיד עושים מזה כזה רעש… אז פשוט הכנתי הפתעה לכל בני הבית ולארוחת צהריים חיכתה להם הפיצה הזו. הריחות קרעו להם את המעיים והיה כזה שקט כשכולם לעסו….
    רוב התבנית התחסלה תוך דקות ספורות ואפילו בדקו אם נשארו שאריות לארוחת הערב….עכשיו זה קל, אפשר להכין עוד אחד….
    ברכות על כך שהוצאת אותי מאימת הכנת הבצק לפיצה :P :P :P

    • נורית יקרה
      בקר אור. עכשיו את יכולה לעבור ליתר מתכוני השמרים שלי. כולם נפלאים ובטוח תהני גם מההכנה וגם מהתוצאה. ישר כח smile
      תודה רבה על התגובה הנפלאה לפיצת הבית שלי.
      smile

  23. הכנתי את הפיצה שלך והיא יצאה נ ה ד ר ת .
    כולנו מאד אהבנו אותה.

    אם אפשר לשאול שאלה לא על הפיצה –
    אלא לגבי ביצים במוס.
    מה דעתך, האם אפשר להכין מוס עם ביצים –
    חלמונים טריים מוקצפים וחלבונים מוקצפים?
    (בנוסף לקצפת)

    תודה רבה.

    • נועה בקר טוב
      תודה על המחמאות לפיצה שלנו.

      לגבי המוס זה מה שאת מחליטה. כל אחד וטעמו.
      באתר שלי יש גם מוס ביצים וגם מוס בלי ביצים.
      שניהם מצויינים. אפילו מ ע ו ל י ם.
      smile

  24. מאחר ויש המון המלצות-מאוד בא לי גם לנסות-תוכלי בבקשה לרשום לי כמה זה יוצא במשקל ה-4 כוסות קמח? וכן כמה זה כוס וחצי מים?תבורכי ושבת שלום

    • ענתי כיוון שכבר מדדתי המון פעמים ואין לי תוצאה שווה
      הכוס שאני משתמשת בכל תבשילי האתר שלי היא כדלקמן:

      כוס מידה:

      פיה,קוטר 7 ס"מ

      אורך 8 ס"מ

      למעשה זו הכוס הכי פושטית . שקופה לבנה עם ידית. יותר קטנה ממאג.

      מקווה שתצליחי ותעבירי אלי חוות דעתך על הפיצה.
      שבת שלום

  25. היי פירגה..

    האם חייב מוצרלה?האם אפשר להסתפר בגבנ"צ?

    כפית שמרית,מתוך השקית של שמרית הטריה?

  26. :P התכוונתי כף שמרית…..את מתכוונת לשקית של שמרית נכון?לשים מתוכה כף?

  27. אם יש לי רוטב פיצה מוכן של יכין מתובלן יש צורך בבישול של הרוטב

  28. פירגה נראה מעולה !!!
    פירגה מדוע יש להכניס שמרים אם לא נותנים לבצק לתפוח?
    האמת שמעניין אותי מאוד- אשמח לתשובה

  29. סליחה שאני מקשה….

    מה נותנים בעצם שמרים אם לא מתפיחים.
    מדוע לא לוותר על הוספתם בעצם????????????

    • או קיי,אנסה לענות ואולי לא תקבלי סיפוק מלא לתשובתי.

      זה לא מתכון שלי. המתכון של מחלבות גד.

      גיליתי אותו במקרה לפני מספר שנים בחוברת של מחלבות גד. ומאז שהכנתי אותו במתכונת הזו,
      זו פיצת הבית שלי.

      יש לפיצה הזו ארומה,צורה ניחוחות של שמרים כאילו עבדו על זה כמה שעות.

      כל אחד יכול לעשות כרצונו. לגרוע להוסיף וכו'….וזה באמת מה שהרבה עושים במתכונים שאני מביאה. הרבה מתכונים די גמישים ל"שיחוק" ויצירתיות

      יש לי באתר מתכון לפיצה בלי שמרים אבל זה לא אותו דבר. זו מושלמת בעיני.

    • חגיתה תודה על המחמאות לפיצה הנפלאה שהיא פיצה הבית שלי,בלי עירעורין ;)
      תהנו ושתהיה שנה מקסימה smile

  30. וואו…………………. יצאה פיצה פצצה smile
    גם הבצק וגם הרוטב!!!

    פירגה נראה לך שאם אחליף לקמח מלא עדיין התוצאה תשאר מופלאה?

    • מיכל מנסיון לא יוצא טעים.
      אם את מוכרחה תלכי על חצי חצי.
      חן חן על המחמאות לפיצה.
      שנה טובה smile

  31. הפיצה הזו נראית טוב ויותר מזה קלה להכנה, חייבת לנסות !
    אני אוהבת פיצה עבה אבל לא עבה מדי, באיזו תבנית אפשר להכין?תבנית מרובעת בינונית חד פעמית תתאים?
    תודה smile

    • מירב בתבנית 27X33 יוצאת פיצה כמו על פרוסת לחם עבה. תכיני בקצת יותר גדולה.
      הפיצה שווה בהחלט.תהנו

  32. ערב טוב פריגה

    שאלה דחופה !!!!!!!!!!!1 האם אני יכולה להכין הערב את הבצק ולאפות מחר ?

  33. פירגה , הכנתי אתמול ויצא מעולה.
    ממש כמו הפיצות הקנויות במקפיא.

    הכנתי עם הבת שלי בת ה- 5.5 שהתרגשה שאמא יודעת להכין גם פיצה. ;)

    פירגה, את לא מבינה איך בזכותך שידרגתי את מעמדי בבית… חחחח

    אין עליך ! :lol:

    אז תודה.

    • ענבר מתוקה אני מאושרת לקרוא .איזו תגובה מחממת את הלב.תודה רבה smile
      חיבוק לקטנה שתמשיך כך ;)

  34. הכנתי לפני שעה ממממממממממממממממממממ …………… הטעם המדהים עדיין ממלא את חלל הפה
    והריח הנהדר בכל הבית.

    • דפנה בקר אור חמדתי
      ואואואואו שמחתי מאד. כיף שחזרת לשתף :P
      המשך נהדר וטעים לשבוע נפלא smile

  35. הי פריגה

    הכנתי ליום ההולדת של בני בן ה- 14 {גברים את יודעת } ;)

    טרפו הכל הכנתי עם כל מיני תוספות פטריות , בצל , וזיתים

    מעדןןןןןןןןןן

    מחר אני אכין לעבודה מקווה

    שוב תודה smile :lol:

    • פינצית חמדתי מזל טוב ובשמחות ושתמיד תכיני לכולם מתכונים מוצלחים וטעימים.
      נפלא שחזרת לשתף אותי smile
      לבריאות smile

  36. תודה רבה לך, אכן ינוסה שוב (אני תמיד קוראת קודם את התגובות המחמיאות בדרך כלל, זה נוסך תחושת בטחון במתכון). לילה טוב!! smile smile

    • עינת ערב טוב
      נכון.כי הפיצה הזו ארוחה קבועה בהמון בתים. אין 0. :lol:
      בכל אופן,אשמח שתנסי שוב ותראי איפה הבעיה.
      תבדקי את השמרים (תתסיסי) כדי לראות שהם טריים ולמעשה מה שאת צריכה זה לערבב את החומרים וזהו….לתבנית. שימי לב לזמן האפיה.
      בהצלחה smile

  37. היי פירגה,

    הפיצה מאוד טעימה וקלה להכנה.
    רק שאלה-הכנתי את הפיצה בתבנית של תנור והיא יצאה נורא עבה (3 ס"מ בערך).
    האם ניתן להכין חצי מהכמות בתבנית של תנור?

    תודה
    רביד

  38. דליה האם ניתן להשתמש בקובית שמרים???
    בטעות קניתי קוביה במקום שמרים יבשים….
    מה עושים?!??!?!
    בא לי פיצה ואת הפיצה הזו ולא אחרת כי היא נהדרת….

  39. נראית מצויין אבל אין לי את החומרים לרוטב.. sad
    במקום העגבניות מרוסקות בקופסא אפשר להמיר לעגבניות רגילות? ואם כן, כמה ?
    גבינה מוצרלה, אפשר לוותר?
    תודה מראש !

  40. בוקר טוב
    הכנתי את הפיצה אתמול בערב – מצויינת
    קלה להכנה וטעימה. במקום רוטב להכין קניתי רוטב מוכן לפיצה ומעל זיתים ועגבניות
    מעולה תודה :P

  41. ערב טוב..
    הכנתי את הפיצה לפני כשעה. מאחר ובעלי מעדיף בצק דק, חילקתי את בצק הפיצה ל2 . יצאה פיצה נפלאה :eek:
    אפיתי את הפיצות בשתי"נגלות" כדי לראות איך היא יוצאת ולכמה זמן נחוצה אפייה. באפייה הראשונה השארתי כנראה קצת יותר מדי זמן והבצק יצא קשה.. אבל למרות זאת התבנית חוסלה..
    גם אצלי כנראה הפיצה הזו תהפוך ל"פיצת הבית".. מתכון נפלא קליל וכייפי ( כרגיל..)

    • אביטלי ערב טוב
      אני שמחה שאהבת את הפיצה.
      רשמי לך את זמן האפיה ליד מתכון הפיצה וכך כולם ידעו זה הזמן שדרוש בתנור שלכם.
      שימשיך להיות טעים ונעים smile

  42. שלום פירגה,
    הכנתי היום לכבוד ראש חודש. כמובן עם קמח 70% מלא כרגיל. הילדים היו מרוצים מאוד!
    אמנם לא היתה לי מוצרלה של גד, אז נאלצתי להסתפק בשארית הפיצרלה של כפיר שהיתה בבית, אבל בכ"ז יצא טוב. גם קופסת עגבניות מרוסקות לא היתה, אבל היו עגבניות שהיו צריכות כבר להיגמר ;) אז פשוט ריסקתי אותן בבלנדר יד. הוספתי אורגנו, ובמקום פלפל שלא הולך אצלנו גם קצת שום גבישי. בחלק שלא הספיקה הגבינ"צ פוררתי בולגרית ושמתי חצילים שקליתי בתנור קודם כאנטי – פסטי. יצא מצוין. תודה וחודש טוב! smile

    • אנה לבריאות חמודה
      פיצה אפשר להכין באלף טעמים וכך תוכלי כל פעם לגוון אותה ולהפוך אותה לפיצת הבית גם שלך ;)
      שיהיה שבוע נפלא וטעים smile

  43. בהחלט יתכן שהיא תהפוך לכזו. בעיקר בזכות מהירות ההכנה שלה (הייתי עצלנית עד כדי כך, שלשתי את הבצק באופה לחם…) והתוצאה המעולה. תודה! smile

  44. פירגה יקרה הכנתי אתמול את הפיצה בהתחלה הייתי סקפטית כי אני עד היום הכנתי עם שליש כוס שמן להכין עם כף אחת -היה מעולה הוספתי גם חצילים שקצת קליתי בתנור-אין מילים – הרבה תודות על המתכונים המדוייקים והטעימים בעיקר

    • גלית,במתכונים שלי תהיי רגועה……הכל טעים ;) :lol:
      תהנו smile וכיף לקרוא שהכנת ושאהבתם.

  45. היי פירגה,
    אני מתכננת להכין היום פיצה לארוחת הערב וההתלבטות שלי היא בין זו לבין הפיצת אשל……
    מה היית ממליצה מבין השתיים… :twisted: ?
    בטוחה ששתיהן נהדרות חייבת עזרה להחליט…
    תודה! smile

    • נעמה הי
      שתיהן נהדרות וזה לא משנה מה תכיני.תגווני וכל פעם תכיני אחרת,כך תכירי את שתיהן.
      תהנו smile

  46. תודה פירגה על התשובה המהירה,
    אני חושבת שהיום אני אלך על זו….
    אם היא פיצת הבית שלך כנראה שיש סיבה לכך….. :P
    ובפעם הבאה אני אנסה את פיצת האשל…
    היום בערב אכנס להגיב על גודל ההצלחה…. :lol:
    תודה רבה והמשך יום קסום!! smile

  47. אני כל כך אוהבת את המטבח
    וכל פעם שאני גולשת באתר שלך ורואה את המתכונים הנפלאים אני ממש מתרגשת אפילו שזה נשמע מצחיק אבל זה כל כך עושה לי כייף
    תודה
    בלבל smile

  48. היי פירגה,

    אני רוצה להכין את הפיצה בתבנית עגולה כזאת עם חורים כמו בפיצריות האם הכמות של הבצק מספיקה לפיצה גדולה עגולה אחת או שתיים מעדיפה בצק דק קריספי

    תודה smile

    • העובי תלוי בך.
      זה בצק שמעבירים עם כף לתבנית.כמה שתשטחי אותו דק יותר הוא יהיה קריספי יותר.בצק עבה יתקבל כמו פרוסת חלה.
      כנראה יספיק ל-2 תבניות.
      בהצלחה smile

  49. פירגה שלום, האתר שלך נפלא, כל מתכון להיט. אני רוצה להכין את הפיצה הזו אבל לא הבנתי דבר, לא צריך לבשל את הרוטב? רק לערבב ולפזר על הבצק?
    תודה

    • אורנה הי
      תודה על הפירגון :lol:

      באהבה

      יש המון רטבים לפיצה והמון אפשרויות.
      בפיצה הזו שלי לא צריך לבשל.
      בהצלחה ותהנו

  50. היי פירגה,
    אם אכין את הבצק ואשים ב 2 תבניות של התנור זה בסדר? כי אצלי אוהבים את הבצק דק.

  51. היי פירגה, רק רציתי לספר לך שהפיצה הזו הפכה להיות פיצת הבית שלי…. הבנות שלי מתות עליה. ואומרות חד משמעית "שהיא יותר טעימה ממה שהייתי קונה".
    כל החופש אני מכינה אותה, ומקפיאה בכמויות.
    מושלמת !!!!
    השינוי היחיד זה שאני מוסיפה כפית מלח, ולא רבע כפית….

    אה, וגם לאחרונה אני משתמשת בקטשופ שבטעם פיצה – ואין יותר קל מזה בעולם !!!!

    איזה מזל שאת קיימת !!!!

  52. היי פירגה!!

    הכנתי השבוע את הפיצה הזו ואני לגמרי מבינה למה היא פיצת הבית שלך, היא מצויינת!
    כל כך רכה וטעימה, הבצק יוצא עסיסי ולא דחוס, שממש נעים וכיף לנגוס בו

    ללא ספק זה שמור באוסף המתכונים שלי לפעם הבאה!

    תודה ! smile

    • תודה על המחמאות לפיצת הבית שלי. עוד ועוד מכינים אותה ומצטרפים לדעה שלי. אין כמו הפיצה הזו. תעבירו הלאה שכולם יהנו.

      שנה טובה ומתוקה

  53. שלום.
    רציתי לדעת לכמה מגשים מספיקה כמות הבצק?
    בהנחה שאני מרדדת אותם לצורת עיגול.
    תודה.

  54. מה נותר לי להגיד מלבד מעולה…
    הכנתי הערב כל כך קל וכול כך טעים
    תודה מעכשו זו הפיצה של המשפחה :P

  55. היי םירגה ,
    יש לי שתי שאלות: אם אני רוצה להוסיף חציל לפיצה איך עושים ?מטגנים ואז? או אופים?
    ועוד שאלה- אנחנו אוהבים את הבצק ממש קריספי וכשאני מכינה פיצה אני עושה בתבנית של התנור ועדיין לא יוצא לי. למה ?

  56. היי פירגה
    האם כדי להגיע לבצק דק יותר,כדאי לחתוך את חומרי הבצק לחצי?מצד שני אם אני מכינה בדיוק לפי המתכון,האם אני יכולה להקפיא מחצית מכמות הבצק ואם כן,כמה זמן בצק כזה יכול לעמוד במקפיא?תודה

  57. שלום פירגה.. מה שלומך ?
    אני רוצה להכין את הפיצה לשבועות..
    אפשר להכין בשישי ולהקפיא ואז בשבת למחם ?
    יצא טעים או שרק על המקום ?
    אני פשוט מחפשת להכין כמה שיותר יום לפני.

  58. הי פירגה
    רציתי בבקשה לשאול, האם אפשר להכין את הבצק היום ולהשאיר אותו במקרר עד מוצ"ש?
    תודה רבה וחג שמח

  59. אנחנו אף פעם לא משנים את הפיצה המנצחת שלנו….
    קראתי את כל התגובות והייתי חייבת לנסות ויצא מדהים :lol: :lol:
    ממש כמו בפיצריות,כל הכבוד!!!
    והרבה smile smile על המתכונים המדהימים!!

    • הי חמודה,תודה רבה
      כל מי שמכין מגיב כמוך.הפיצה נפלאה וטעימה לכולם.
      לבריאות ותהנו smile

  60. זה המתכון המנצח שלי לפיצה אין אחד שלא מתלהב ממנו ועוד יותר כששומעים שזה בלי התפחה. פירגה את תותחית בזכותך המאבח הוא בשבילי הוא נעים, נוח, קל, אהוב וכייפי. תודה laugh laugh :lol:

  61. אפשר להשתמש בקמח תופח?
    זה הקמח היחיד שיש לי כרגע ואני לא יכולה לוותר על הפיצה המנצחת הזו :lol:
    תודה!

  62. היי פירגה,

    רק היום בזכות חיפוש מתכונים לשבועות נתקלתי באתר המדהים הזה.
    אני חייבת לציין שרק קריאת התגובות למתכונים מחממת את הלב ועושה חשק עז לנסות כל מתכון.
    אני מחפשת מתכון לפיצה ופוקאצ'ה.
    ראיתי שיש באתר מספר מתכונים עם שמרים, ללא שמרים וכו'… ורציתי לבקש המלצה למתכון אחד מנצח לפיצה ולפוקאצ'ה.

    כל הכבוד ותודה על ההשקעה והשיתוף,

    ורדית

  63. היי,
    על מתכון שלך הוא אגדה ללא ספק!!
    שאלה, האם נחתן להשתמש בקמח השמרים החדש? שהשמרים כבר בפנים?
    ואם כן איך להתייחס בכמויות? תודה!!!

    • הי חני,אישית לא ממליצה.
      אבל אם כבר,אז תלכי על מתכונים בטוחים ממישהי שכבר חוותה וניסתה את הקמח.
      בהצלחה smile

  64. שלום פירגה
    האם אין צורך להתפיח את הבצק?
    בכל זאת מדובר בבצק שמרים.
    שיהיה חג שמח לך ולמשפחתך.

  65. היי פירגה, הכנתי היום את הפיצה הזאת והיא נהדרת!!!! כל כך קלה להכנה, בצק נוח ונעים, קל מאוד לסדר אותו בתבנית והכי חשוב טעיםםם, אבל ממש!
    אני מתה על פיצה עבה, הכנתי את הפיצה בשתי תבניות חד פעמיות עגולות, בלי לשים נייר אפייה, אלא רק ריססתי עם תרסיס שמן, ויצא מושלם
    ממליצה בחום לכל מי שמתלבט/ת להכין אותה בלי חשש בכלל, הבצק פשוט מדהים ומזכיר בצק של פיצריות, אבל טעים יותר smile, וכל בני ביתי מסכימים על כך, כולם טרפו, לא נשארה אפילו חתיכה
    יאמיייי, מתכון מנצח, ואני נשארת איתו!
    תודה רבה רבה על עוד מתכון מוצלח :lol:

    • חגית תודה על ההמלצה החמה והטרייה.
      יופי שאהבת והגבת.
      תודה והמשך שבת נפלאה וטעימה לכם smile

  66. קודם כל, אין עלייך, ועל המתכונים, ועל מתכון הזה של הפיצה שאני מכינה המון…….
    אני מחפשת משהו מהיר מהרגע להרגע לפוקצ'ה שלא צריך להתפיח
    שייך להכין מהבצק הזה ? או שזה לא יצא מוצלח?
    תודות רבות!!! :P :P :P

  67. הכנתי את הפיצה בתבנית 27/33 חד פעמית והבצק יצא עבה מאוד מאוד ודחוס אולי עדיף להכין את הפיצה התבנית חד פעמית גדולה

    • שיר, באמת צר לי שהתפקשש לך. תנסי להבין למה.
      אין לי מושג איך יצאה לך דחוסה. יש פה למעלה מ-200 תגובות ואין כזו תוצאה. לכולם זו פיצה מדהימה.
      בכל אופן,את מוזמנת להכין באיזו תבנית שאת רוצה ע"מ לשפר.

      בהצלחה smile ואני מקווה שבפעם הבא תצטרפי לרשימת המחמיאים. smile

  68. היי פירגה
    אני מזמינה חברים ומשפחה ואני רוצה להכין את הפיצה שלך, אני עושה 2.5 קילו פיצות
    ואני צריכה מתכון לרוטב פיצה שיספיק לכל הכמות ( 8 פיצות פחות או יותר) ויהיה כמובן טעים.

    מה את יכולה להמליץ לי? איזה רוטב את היית עושה שהיה מספיק לכל הפיצות??
    מודה לך מראש smile

    • הי מירב

      את יכולה להכין כמות אחת ולפי העין תראי עוד כמה מנות את צריכה.

      אני בעד השרוטב הפשוט שכולם אוהבים.

      רוטב פיצה:
      קופסה עגבניות מרוסקות 800 גרם
      להוסיף 1/2 כוס מים
      לתבל ב:
      כף סוכר
      כף פפריקה מתוקה וקצת חריפה אם מתאים לך
      מעט מלח ומעט פלפל שחור פשוט לטעום ולשבח לפי טעמך.
      לטעם פיצה מוסיפים אורגנו/טימין /בזיליקום
      שוב, לשפר טעם ולערבב לרוטב קצת סמיך.
      smile

  69. אוקיי תודה רבה לך
    אין כמוך !!!
    ברשותך עוד שאלה,הפעם לגבי הפוקצ'ה, צריך לקלות את הגמבה לפני שאני שמה אותה על הפוקצה או שלשים רגיל להכניס לתנור ושם היא כבר 'תתבשל'?

    • באהבה. תחתכי את הגמבה לרצועות דקות כמו שהיא טרייה והיא כבר תיקלה באפייה.
      בהצלחה smile

    • אורית בקר טוב,
      מעבירים את הבצק לתבנית משומנת. מתחילים ליישר.

      במידה ואת לא מצליחה בשום אופן, מרחי קצת שמן על האצבעות ויישרי את הבצק על התבנית.
      אפשר שמן זית.
      לבריאות. smile
      חג שמח smile

  70. פירגה יקרה,מה שלומך?
    בבקשה, עזרתך. אני רוצה להכין את הבצק ביום רביעי בערב.
    רק ביום חמישי אחה"צ לאפות, כדי לחסוך בזמן….
    איך את ממליצה לי לעשות? תודה
    קניתי קמח שמרים….
    smile

    • רותי בקר טוב ,שלומי טוב,תודה.
      זו לא הפיצה המתאימה בשבילך.
      זו פיצה ללא התפחה שהסוד שלה להכין ולאכול.
      לא מכינים מראש.
      smile יום נפלא לך

  71. פירגה

    תודה על תגובתך המהירה
    אז אני מבינה שאני לא יכולה להכין אותה ביום רביעי, אפילו אכניס אותה לתנור לאפייה, וביום חמישי רק לחמם. אפשרי?

    סליחה על ההפרעה

    • רותי יקרה,תצטרכי ללכת פשוט על פיצה רגילה משמרים ואז אין בעיה להכין מראש וכו'… את זו מכינים ומגישים..
      בהצלחה smile

  72. שלום לך פירגה היקרה!
    האתר שלך הוא ספר הקריאה שלי עם כוס הקפה…
    כיף לקרוא את המתכונים והתגובות
    וגם כיף להכין
    הכנתי הערב את הפיצה הזו לילדים
    יצאה פיצה פצצה
    שמעתי את הבת שלי (בת 11) אומרת לבן שלי (12) תתפלל שתהיה לך אישה כמו אמא שיודעת להכין כאלו מטעמים…
    תודה לך נשמה יקרה על אור ושמחה שאת זוכה להביא לבתים כה רבים!

    • מלי יקירתי,
      מתכונים משפחתיים וביתיים בגובה העיניים,לכן מתחברים אליהם.
      זה המוטו שלי,פשוט ונגיש ושיהיה טעים לכולם וגם כמובן קל להכנה וברור לקריאה.
      שנמשיך להנות ביחד,להכין ולפנק וגם להתפנק smile
      לבריאות ובאהבה גדולה smile

  73. שלום רב לך פירגה
    שאלה אפשר להשתמש בקמח קוסמין ואם כן מה צריך לשנות או להוסיף

    תודה מזל

  74. היי smile נראית פיצה מהממת טעימה תוצרת בית , נקייה ונהדרת לילדים וגם לגדולים :lol:

  75. פירגה דחוףףף!!רוצה לעשות להיום פיצה לחג יש לי תבנית עגולה מחוררת לפיצה השאלה שלי האם צריך לקמח או לשמן אותה או לשים את הבצק כמו שהוא?והאם צריך לחורר את הבסיס מעט?תודה :lol:

  76. יואו פירגה שנים שאני עושה את הפיצה המטריפה הזאת ושלשום החלטתי להפוך אותה לפוקא'צה ההורים שלי התגרו נורא וזללו האם לדעתך אופן ההכנה זהה ?? ואיך ניתן להכפיל כמויות ? והאם ניתן לדעתך להכין את זה עם תחליף סוכר ( במקום סוכר ) ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *