קציצות מפסטה

16 ביולי 2017 מאת: פירגה

קציצות מפסטה-פירגה

קציצות מפסטה-פירגה

כשנשאר מקרוני (ספגטי) ביום שאחרי ולא חשוב עם הוא עם רסק עגבניות או תיבול אחר
תמיד אפשר להכין קציצות טעימות.
תוסיפו מה שבא לכם טעים.
(כבד, עוף,בשר,תרד,טונה,תירס,גרגרי חומוס מבושלים,גרודת ירקות,פטריות,בצל מטוגן, גבינות).
הכל נחמד בתוך הלביבות.
המצרכים וההכנה:
3 כוסות ספגטי מבושל. לקצוץ קטן בעזרת סכין.
2 ביצים
כף קמח
כף טחינה גולמית או כף רסק עגבניות
בצל מגורר או מטוגן מה שרוצים
אבקות מרק לטעם או מלח ופלפל ואפשר להוסיף עשבי תיבול.
שיטת האפייה:
להניח את הקציצות צ פ ו ף על ניר אפיה מ ש ו מ ן . לרסס עליהם שמן ולאפות בחום 175 20 דקות.
להפוך את הקציצות  ולרסס שוב במעט שמן . להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות או עד השחמה.
תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 2 הצבעות)
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, פסטה
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

3 תגובות על ”קציצות מפסטה“
  1. מאת ציפי:

    :) :) נפלא :) :) הנכדים אוהבים :) :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    לבריאות לנכדודס :) תודה ציפי :lol:

    [הוספת תגובה]

  2. מאת בלה:

    שלום פירגה! רציתי לשאול מה שלומך, מה שלום אימא שלך ואיך בעלך מרגיש?

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted