d792d791d799d7a0d795d7aa 07 - אירוח גבינות ויין

אירוח גבינות ויין

d792d791d799d7a0d795d7aa 07 - אירוח גבינות וייןארוחת גבינות ויין
כדי להקל עלי ועליכם ולהכין ערב קליל ונחמד בחיק חברים או משפחה הכנתי מספר נקודות וטעמים.
אין לי ידע של שף וכל המובא הוא מנסיון השנים,די פשוט ונחמד לדעתי.

לגבינות רכות – יינות לבנים יבשים/רוזה – היין צונן
לגבינות קשות – יינות אדומים יבשים – רצוי בטמפרטורת החדר
לגבינות בטעם חריף פיקנטי – יין אדום במתיקות מתונה עד גבוהה לפי סוגי הגבינה
לקינוחים אפשר לגוון עם ליקרים
שתיה קרה במגוון טעמים. אפשר להכין קנקני לימונדה טרייה. קנקני מיץ הדרים טבעי.

את הגבינות מניחים על לוח עץ מלבני או עגול כשאת הגבינות חותכים לעיגולים או משולשים גדולים.
מניחים את סכיני החיתוך המיוחדים לגבינות בין הגבינות וכל אחד פורס לעצמו.

גבינות שמנת רכות מתבלים בתוספות של: בצל, שום, שמיר/עירית, זיתים, תבלינים, צנובר קלוי,טונה/סלמון.
גבינת לבנה (מיוגורט) רצוי בהכנה ביתית משולבת בפלפלים צבעוניים קלויים.

את צלחת הגבינות מקשטים בפירות העונה:ענבים בצבעים,תמרים צהובים שחורים,זיתים גדולים,גרגרי רימונים או דובדבנים טריים.

את הגבינות מוציאים מהמקרר 40 דקות לפני ההגשה כדי להשוות טמפרטורת החדר

סלסלת לחמניות הבית עדיף משולבות בטעם: רגיל או עם תוספות שונות של בצל,זיתים,פטריות וכו'.
לחם כפרי לאירוח.
מספר קעריות עם קרקרים/חטיפים.

מטבלים כמו מאבוקדו, טפנד זיתים , חמאה וחמאה בטעמים
.
קערת מרק מרכזית גדולה עם מרק קר צ'זיקי (מרק מלפפונים)

מאפים לדוגמא: קישים / פשטידות / כדורי בית לזית / שבלול בצק ממולא גבינות.

סלטים טריים : חסה / כרוב , ברוקולי טרי, כרובית בנוסח טאבולה , סלט עגבניות שרי . כל הסלטים עם תוספות פיצוחים ופירות יבשים/טריים בצבעים.

מגש פירות יבשים ממולאים גבינות.

קעריות קטנות עם קיסמים לחמוצים/זיתים

מגש גבינות: כדור גבינות רכות משולב בקשות משובץ בתוספות צבעוניות וקראנצ'יות.
במקום כדור ניתן להכין כדורים קטנים בגודל פלאפל ולקשט בציפוי מתאים.

קממבר
טל העמק
פטה
בולגרית במליחות עדינה
צפתית
רוקפור / ברי

מציעה לסיים ערב גבינות ויין במנות אישיות של בווארית הגבינות שלי או בעוגות גבינה קרות בשכבות כמו:טיראמיסו
מרק פירות וסלסלת פירות טריים.

בנוסף עיינו בקטגוריה: אירוח בראנץ' ותקבלו עוד רעיונות.
תהנו

2 תגובות על “אירוח גבינות ויין

    • פירות יבשים
      אני ממלאה פשוט בגבינה צפתית חותכת מלבן קטן ומכניסה במקום החרצן
      או בגבינותפרומעז+מעט גבינת שמנת לערבב
      אין צורך בתבלינים
      אפשר להוסיף אגוזים קצוצים
      לקשט באגוזים ועירית קצוצה.
      מסדרים את הפירות במגש עגול בצורת עיגולים מהגדול ועד לקטן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *