d7a4d798d7a8d799d795d7aa d79ed79ed795d79cd790d795d7aa d7a4d7a8d795d795d794 - פטריות ממולאות בפטריות וערמונים פרווה

פטריות ממולאות בפטריות וערמונים פרווה

d7a4d798d7a8d799d795d7aa d79ed79ed795d79cd790d795d7aa d7a4d7a8d795d795d794 1 - פטריות ממולאות בפטריות וערמונים פרווה

פטריות ממולאות בפטריות וערמונים פרווה

אחרי המתכון הנפלא לפטריות החלביות,הרי לפניכם אותו מתכון בתוספת ערמונים ובניחוחות פרווה.
תאווה לחיך,החברה שלי לא הפסיקו לשבח את המתכון .שווה השווצה.

6 פטריות ענקיות שלמות (בלי הרגליים)
300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
100 גרם ערמונים מוכנים לאכילה (בשקית)
1 שן שום קצוצה
בצל קטן
2 כפות שמן/חמאה
כף גדושה קמח
2 כפות אבקת מרק פטריות
3/4 כוס שמנת פרווה אלפרו 5% /ריץ'
מלח רק אחרי טעימה וכנ"ל גם פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה:
לטגן בצל ולהזהיב.להוסיף שום ולערבב.
להוסיף את הפטריות הקצוצות ולטגן עד שאין נוזלים.
להוסיף את השמנת ,הערמונים הקצוצים  ויתר המצרכים ולערבב עד שמצטמצם מעט ואין נוזלים.
למלא את הפטריות (את הרגליים לקטום,או מי שנוהג להשתמש בהם,לקצוץ ולהוסיף לפטריות החתוכות)
לפזר מעט פירורי לחם ואם רוצים גם קצת גרעיני חמנייה.
לאפות בחום 180 כ-15 דקות
להגיש מיד

34 תגובות על “פטריות ממולאות בפטריות וערמונים פרווה

  1. וואוו פירגה זה נראה טוב ונקרא טעים כבר אי אפשר לעמוד בקצב שלך חחח… ינוסה בסופשבוע … ;)

  2. פירגה היי, אני חולה על ערמונים ופטריות ככה שהמתכון הזה ממש בשבילי ינוסה בקרוב … מיטל מאילת

  3. פירגה שכחתי לשאול -האם אפשר להכין עם שמנת רגילה לבישול ואפייה או שזה ישפיע לרעה על הטעם תודה וביייייי מיטל מאילת

  4. גברת פירגה היקרה מאיפה כל הרעיונות היצירתיים את באמת משהו מיוחד והפטריות הממולאות האלה נראות משהו משהו רק איפה משיגים את הערמונים אני לא מכירה מוצר זה בברכת ליל מנוחה מארי

    • הרעיונות? אני חולמת עליהם בלילה,באמת….חהחהחהחהחה.
      אני שמחה שאת אוהבת.
      ערמונים?בכל סופר ליד הפירות היבשים או לשאול את הסדרנים. יש קבוע.
      בהצלחה.

  5. פירגה היי, לא חיכיתי יותר מידי והכנתי ו… יצא מדהים!! אין דברים כאלה ממש ממש טעים את 10!!!!המשך יום נפלא, מיטל מאילת smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

  6. הכנתי ביום שישי וכולם פשוט נהנו מהמתכון הנפלא והטעים הזה כמו כל המתכונים שלך שאני מכינה.
    תודה לך ותודה שאת משתפת את כולנו במתכונייך הנפלאים
    :lol: smile

    • כדאי למלא עם שמפיניון ענקיות.בכל סופר הן מונחות במחלקת הירקות בתפזורת.

  7. איך להניח את הפטריות בתבנית, עם הפנים כלפי מעלה? ללא כיסוי? אפשר לוותר על פרורי לחם?

  8. יצא מדהים אין אין על המתכונים שלך כל יום אני. מתרגשת מחדש! תודה לך פירגה!
    :P

    • ציונה,פטריות בשום צורה אי אפשר להכין יום קודם.
      יש להכין סמוך לארוחה. smile
      חג שמח smile

  9. שלום… אני באמצע להכין( כי נראה מדהים!! ) ויש לי את 2 סוגי השמנות גם של אלפרו וגם ריץ… השאלה מה יוצא יותר טעים?

להגיב על מארי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *