פשטידת ברוקולי ופטריות פרווה

11 ביולי 2008 מאת: פירגה

d791d7a8d795d7a7d795d79cd799-d7a8d797d79c

 

פשטידת פרווה נהדרת וטעימה במיוחד וגם

"טיפ" למי שרוצה אותה חלבית

להוסיף 400 גרם גבינות מסוג: קשקבל,פטה,קוטג'.

מצרכים בקערה גדולה:
בצל קצוץ אחד גדול חצוי ופרוס דק מטוגן ומוזהב בחלק מהשמן
3/4 כוס קמח תופח
רבע כוס שמן
4 ביצים טרופות במזלג
ברוקולי במשקל 400 גרם מבושל וחתוך לפרחים חצויים
400 גרם פטריות חצויות - מטגנים במחבת שהבצל טוגן בלי תוספת שמן.
תפוח אדמה מ ב ו ש ל חתוך לקוביות קטנות
מערבבים הכל ביחד .
מלח לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי קורט אגוז מוסקט
בוחשים ויוצקים לתבנית פיירקס– משומנת —שמפזרים עליה כף פירורי לחם.
לפני שמכניסים לתנור זורים מעל לפשטידה כפית פפריקה מתוקה וכפית תבלון פטרוזיליה יבשה
אופים בחום 175 כ-40 דקות.

"טיפ"

אפשר להוסיף 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס
תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 3.9 מתוך 5 (סה"כ 16 הצבעות)
מופיע בקטגוריות: אירוח, פשטידות
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

65 תגובות על ”פשטידת ברוקולי ופטריות פרווה“


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted