cid 349B0C83 A65F 46E3 AD32 6AA28A9F236D 730x410 - נתחי חזה עוף ובטטה  - אפוי

נתחי חזה עוף ובטטה – אפוי

cid BFCE5C46 8775 4F5B 80D4 71F0D4C83244 - נתחי חזה עוף ובטטה  - אפוי

 

ארוחה מהירה ונהדרת לכל המשפחה,ילדים,חברים.

מצרכים:

1/2 קילו נתחי/קוביות חזה עוף

בטטה בינונית חתוכה לקוביות

כוס פירורי לחם בתיבול עדין

גריל עוף, תבלין שום, כורכום,פלפל שחור ומעט מלח

ניתן להכין עם תיבול מתקתק של סילאן,שום, רוטב צ'ילי מתוק,אבקת מרק עוף, פפריקה מלח ופלפל שחור.

 

אופן הכנה:

שמים בקערה קוביות או נתחים של חזה עוף

ומוסיפים קוביות בטטה.

מתבלים בגריל עוף ,תבלין שום, כורכום, פלפל שחור ומעט מלח מערבבים ומוסיפים פירורי לחם.

לעסות הכל ביחד .

מסדרים את הקוביות על ניר אפיה משומן היטב.

אופים בטורבו בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה והופכים.

ממשיכים לאפות עד שרך ומוכן.

תהנו.

6 תגובות על “נתחי חזה עוף ובטטה – אפוי

    • תודה שלי יקרה, אני מרגישה קצת יותר טוב. אני משתדלת.
      באהבה ענקית heart

    • הניה שלום , אפשר גם בתנור, רק לוקח יותר זמן עד שמוכן. אין בעיה.
      תכיני ותהנו

  1. שלום
    האם תפו"א במקום בטטה זו אופציה טובה?

    ברור שזה ייצא שונה השאלה אם בכלל שייך

    • בקר טוב,
      אפשרי עם תפוחי אדמה רק צריך לבשל אותם תחילה.
      לבשל אותם 20 דקות עד שירתחו ואז לסגור את הגז. לכסות במכסה תואם את הסיר הרמטי ולהשאיר את התפוחים במים עד שיתקררו.
      ואז לחתוך ולצרף אותם לבשר, לתבל ולתנור לפי מה שרשום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *