dscf7025 - סינרול תפוחים בבצק גבינה

סינרול תפוחים בבצק גבינה

dscf7025 300x225 - סינרול תפוחים בבצק גבינה

סינרול תפוחים-פירגה

dscf7031 300x225 - סינרול תפוחים בבצק גבינה

הטעם נפלא והפשטות בעשייה תגרה אתכם להתחיל כבר ומיד.
מהבצק על בסיס גבינה הכנתי בעבר מספר מאפים משגעים וכולם באתר.

dscf7041 300x225 - סינרול תפוחים בבצק גבינה

סינרול מבפנים-פירגה

dscf7037 300x225 - סינרול תפוחים בבצק גבינה

סינרול מבפנים-פירגה

dscf7042 300x225 - סינרול תפוחים בבצק גבינה

מצרכים לבצק :
250 גרם גבינה טוב-טעם
ביצה שלמה
3/4 כוס שמן או 200 גרם חמאה (אני הכנתי על בסיס שמן)
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר

ללוש תוך הוספת קצת קמח לבצק נוח ולא נדבק
לעטוף בניילון ולמקרר לשעה.
לחלק את הבצק ל-3 חלקים שווים.

מצרכים למלית ל-3 כרוכיות:
3 תפוחי עץ פינק לויד גדולים (אני אוהבת מתוק אבל אפשר גם סוג אחר) לגרר ולסחוט מעודף מיצים.
כוס סוכר
1/2 1 כפות קינמון
3 כפות סילאן
6 כפות צימוקים (אם רוצים ואוהבים)

אופן הכנת הכרוכיות:
לרדד כל חלק על משטח מקומח לצורת מלבן.
על כל מלבן לגרר גס תפוח שלם וליישר
לפזר בנדיבות סוכר,סילאן,קינמון ואם רוצים קצת צימוקים
לגלגל לכרוכית.
לחתוך לפרוסות עבות של כ-6 – 7 ס"מ לפרוסה כ-6 פרוסות לכל כרוכית.

כך להכין את 2 הכרוכיות הנותרות ולחתוך גם אותם . מתקבלים 18 חלקים.
את החלקים השושניים להניח בתבנית עגולה משומנת כשהמלית כלפי מעלה
לסדר כמו בתמונה. (אני הכנתי צ פ ו ף בתבנית פאי נמוכה מספר 28 והעוגות תפחו לגובה).
לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 50 דקות.
תהנו

85 תגובות על “סינרול תפוחים בבצק גבינה

  1. פירגה, בוקר טוב ושבוע טוב
    אין כמו לקום בבוקר של שבוע חדש, ולהריח את נפלאות התפוח והקינמון – עוד לפני שניגשתי בכלל לאפות. זה מה שעושה לי המתכון הזה.
    עוד מעט אלך לאפות- אך עם סוג תפוח אחר – מתוק גם הוא -ואז גם יתפזר בבית הריח המקורי והמוכר כל כך. תודה לך על כל מתכוניך. תבורכי.

    • רחל יקירה
      תכיני ואני כבר מחכה לקרוא את התגובה שלך ;) :lol:
      באהבה smile
      ושבוע נפלא ומתוק לך ולבני ביתך

  2. מתכון מעולה פירגה יקירתי כל מתכון שלך זה פיצוץ של הצלחה….,

    שבוע טוב.

  3. היי פירגה
    כמה עוגות מתקבלות מ-18 שושניים ?
    בתבנית 26 כנה שושנים מומלץ לשים ?
    בטח לא 18…
    תודה

    • הי שושי,אני הכנתי בתבנית פאי 28 ונכנסו לי כולם. צפוף בלי רווח והם תפחו לגובה. המלצה שלי להכין כפי שאני הכנתי אבל…..

      אם תכיני,תוכלי להחליט ותמיד אפשר להשאיר כמה יחידות לתבנית מאפינס/אינגליש קייק

      בהצלחה והנאה smile

  4. היי פירגה,
    נראה ונקרא טעים,טעים!אני מאוד אוהבת עוגות עם תפוחים ולכן מעניין אותי אם אפשר להוסיף כמות גדולה יותר של תפוחים מגוררים,כדי שהטעם יורגש יותר.מה דעתך?שאלה נוספת,האם אפשר לפרוס לפרוסות מעט יותר דקות כדי שיצאו יותר שושנים?אשמח לתשובתך ובינתיים שיהיה לך המשך יום נפלא smile smile smile

    • רותי,אני לא הכנתי כפי שכתבת לכן אין לי תשובות לגבי התוצאה.
      מה שהכנתי כתבתי. יצא מאד עסיסי וטעים.
      ברור שאפשר להקפיא.נפלא אחרי חימום חוזר.
      בהצלחה ויום נפלא גם לך. smile

  5. אוווווווווו
    רעיון גאוני יש לי תפוחים כבר שבוע שאף אחד לא רצה לאכול

    כבר בתנור עם ריח משגע

    בטח בערב כבר לא תישאר עוגה

    למרות שלא כתבתי מזמן אין יום שאני לא פותחת את האתר

    כולם אבל כולם חיבים לנסות את המתכוניים אתם לא מאמינים איזה מחמאות גורפים

    ולך אישה יקרה שבוע טוב ותודה רבה laugh laugh

  6. איזה מתכון נפלא וקל! ממש עושה לי חשק להכין! כיף לפתוח את השבוע עם מתכון נוסף מוצלח שלך פירגה! תודה.

  7. פירגה ערב טוב, הכנתי וזה בתנור איזה ריח…להתעלף!!!
    כבר כולנו מתים לטעום… ;) תודה !!! laugh

  8. בוקר טוב!
    נראה מעולה והבצק נראה ממש נוח לעבודה! איזה כיף בלי שמרים!!!! מה עוד ניתן להכין ממנו?
    יום נפלא!

  9. האם ניתן להחליף את המלית.אצלי במשפחה לא אוהבים תפוחי עץ באפיה.המתכונים שלך משגעים.כל הכבוד ליצירתיות :lol: :lol:

  10. היי פירגה,
    העוגה נראית ונקראית נפלא, היא כבר מתוכננת להכנה לשבת.
    נפלא שאת מביאה את אופצית השמן כתחליף לחמאה, כן ירבו מתכונים שכאלו.

    יום נפלא,
    איריס

    • באהבה איריס,אני הכנתי עם שמן ויצא פשוט נהדר.
      בהצלחה ואחרי טעימות נא עדכונך smile

  11. פירגה צהריים טובים, חזרתי לדווח שזה יצא מהמם!!! :lol:
    כבר אתמול בלילה נהננו כל המשפחה כשזה היה חם!
    והבוקר טעם התפוחים היה אפילו טוב יותר מודגש וטעים!!!
    ממליצה בכל פה להכין שווה!!! מתוק ויאמי יאמי… ;) תודהההההההה :lol:

    • אור,דיווח נפלא לעוגות הטעימות האלה.
      שימחת אותי מאד. תודה לך.
      מתכוונת השבוע להכין אותם שוב אולי עם מלית שוקולד וחלבה.
      תהנו smile

  12. היי פירגה,
    הכנתי את המתכון ללא גלוטן(במקום 2וחצי כוסות קמח שמתי כוס קמח קונדיטור, כוס קמח תפו"א וחצי כוס קמח טפיוקה) ויצא מדהים!!!!!! הכי טעים שאכלתי!
    תודה תודה תודה!

    • תמר,את נהדרת ששיתפת שגם הללא גלוטן יוכלו להנות.
      זה חשוב ונפלא שתעדכני אותי בעוד מתכונים שאת מכינה כך.
      תודה מעומק ליבי והמשך טעים לכולכם
      בריאות smile

          • הכנתי ויצא 10 מאוד טעים הילדים ביקשו עם שוקלד ואשמח גם למלית כזו בכל מקרה, אני ובעלי מאוד אהבנו וגם חמותי טעמה ונדלקה תודה לך פירגה

    • גל שלום
      שימחת אותי שיצא טעים.
      בקטגוריה: מליות תמצאי את כל המליות שמתאימות כולל כמה מליות שוקולד.
      המשך טעים והמשך הנאה ביחד smile

  13. פירגה ערב טוב.
    התמונות מעוררות את כל החושים.
    הכנתי והלכתי לבקר חברה בחופש מחלה. החברות שביקרו אותה וגם אני חיסלנו את כל התבנית.
    .אהבו וביקשו לפרגן לך. יצא טעים מאוד וגם יפה.
    תודה רבה .

    • פנינה,כל הכבוד על הרעיון.
      יופי שיצא לך טעים ושכולכן התפנקתן בעוגה הטעימה.
      בריאות ואהבה. smile

  14. פירגה שלום,
    ראיתי שיש לך גם מתכונים של בצק גבינה בתוספת שמנת מתוקה.מה ההבדל במרקם בין שני סוגי הבצקים?…ורק להזכירך שאני מאוד אוהבת את מתכונייך ומתחילה כל יום בכניסה לאתר שלך smile smile smile

  15. בוקר טוב,השתמשתי בשמן "אפיולה" קנולה החדש בטעם חמאה אגב יש גם בטעם אגוזים ,תפוחי עץ סמיט החמצמצים.יצא טעים טעים
    תודה לך פירגה על מתכונייך המעוליים והכי חשוב חזרתי לקבל את מתכונייך למייל שלי.המשך יום טוב ופורה במתכונים.

    • פנינה בקר אור
      נהדר. אני שמחה שחלקת איתי את הטעם בעוגה הנהדרת הזו.
      תודה על המידע על השמן החדש. אנסה אותו בכיף.
      המשך פורה ועשייה טעימה. smile

  16. פירגה שלום,

    תודה על המתכונים המוצלחים!
    רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום אבקת אפייה?

    תודה מראש,

    אילנה

  17. פירגה שלום.
    מתכון נהדר ממש נהנהו לאכול.
    תודה רבה כן ירבו רעיונותייך הניפלאים.

  18. היי פירגה הכנתי עם נוטלה ויצא טעים מאוד אבל שרדדתי את הבצק הוא נקרע מדוע ? גם שהוספתי עוד קמח. בתודה ויום נעים וחמים אירית

  19. שלום פירגה !

    היום הכנתי ומה כבר אפשר להגיד לך , שאת אלופה,שכל מתכון שלך הוא הצלחה , העשייה כיפית והתוצאה, פשוט שיכרון חושים .אהבתי, נהנתי , תודה לך !
    אני מחפשת מתכון שהופיע בפייסבוק ונעלם לי, מין פלצ'לך שמנמנים ,איפה מופיע , באיזה קטגוריה .
    תודה לך והמשך יום נפלא !

  20. שלום פירגה יקרה!!אני כ"כ נהנת מהאתר שלך,וכל מתכון הוא הצלחה!!!כייף גדול!
    רציתי לשאול ,אני גרה בחו"ל,ורציתי לדעת מה זה גבינת טוב טעם??כמו גבינת שמנת??או שאני יכולה להשתמש בגבינה לבנה 9%??
    תודה רבה על העזרה!!

    • בקר טוב שי
      תודה על הפירגון והמחמאות. באהבה גדולה ושרק ימשיך להיות לכולנו טעים.

      גבינות טוב-טעם או כנען אלו גבינות ללא נוזלים משהו שמזכיר ריקוטה במרקם.

      בעוגה הזו אפשר להשתמש בגבינה 9%,אין בעיה.

      בהצלחה ותעדכני אותנו.
      חיבוק ושבת שלום smile

  21. שלום פירגה!
    הכנתי את המאפה כרגע בתנור יש המון נוזלים בתחתית התבנית ויש ריח שח כרמל שרוף. האם זה מסד?

      • תנסי אולי לספוג את הנוזלים ותמשיכי באפייה. נקווה לטוב.
        הריח של השרוף זה מהסוכר שנזל על התבנית עם הנוזלים שכתבת.
        תעדכני. smile

  22. שלום פירגה !
    תודה רבה לך ! מצאתי את השמנמנים !
    עכשיו אני רגועה !
    כל מחמאה מגיע לך כפליים , את מלאה נתינה, סבלנות , מעניקה כל הידע ונסיון למעננו.

    שבת שלום !!!! smile

    • לידיה,איזה יופי שמצאת אותם.
      תמשיכי להכין מטעמים ולפנק את כולם וגם להתפנק בעצמך.
      אני נהנית,כמוך בדיוק.חהחהחהחהחהחה
      חיבוקי ושבת שלום smile

  23. פירגה הכנתי ויצא מעולה.
    רציתי לספר לך ,
    שעל כרוכית אחת מתך השלוש,
    מרחתי בסיס גבינה מעורבבת בפודינג, ומעל פיזרתי את התפוחים ,הקינמון, והסוכר,
    יצא טעים טעים.
    תודה פירגה על מתכון סינרול התפוחים המעולה.

    • סיון ערב טוב חמדתי,כולי נחת לקרוא את התגובה הטעימה שלך.
      חיבוק והמשך טעים ביחד smile

  24. פירגה היקרה
    עשיתי בשבוע שעבר. הכנתי בדיוק לפי הוראותיך וזה קצר מחמאות !
    מן הסתם אעשה בקרוב שוב כי זה קל פשוט וטעים להפליא.
    תודה רבה ושבת שלום
    :P :P

  25. פירגה היקרה
    עשיתי בשבוע שעבר וזו היתה (כרגיל) הצלחה כבירה.
    פשוט, קל וטעים להפליא.
    תבורכי ושבת שלום
    :P :P

  26. בוקר טוב פירגה,
    הכנתי את הסינרולים לאחר פרסום המתכון והקפאתי.אתמול הבאתי אותם (כמובן לאחר הפשרה) למפגש חברים והם פשוט נטרפו. :lol: :lol: :lol: אז קודם כל רציתי לשתף אותך ולהודות לך פעם נוספת על מתכונייך הנפלאים.מאחלת לך חג פורים שמח smile smile smile smile

    • הי רותי
      יופי שהכנת את הסינרולים למפגש. יופי של תגובה ואני שמחה שכולם אהבו.
      המשך יום טעים ומתוק לך smile

  27. שלום לך פירגה
    תודה על המכונים שאת שולחת לי.
    רציתי לשאול במה להחליף את הגבינה, מאחר ואינני אוכלת מצרכי חלב.
    .

  28. היי פירגה, אני רוצה להכין את העוגה,

    אני מניחה שלא הכל ניכנס בתבנית אחת, נכון ?

    • לי התאים בול. 18 חתיכות צפופות….
      במקרה ולא יספיק,תמיד אפשר להוסיף כמה חתיכות בתבנית ארוכה.

  29. פירגה יקרה
    הכנתי הערב את הסינרול הזה. תודה לך, פשוט מעדן!!!
    השתמשתי בגבינה לבנה 5% של טרה, הפחתתי את כמות השמן בבצק (חצי כוס שמן ועוד רבע כוס מים). במלית שמתי קצת גרד לימון והפחתתי את כמות הסוכר ל-2/3 כוס סוכר בערך.
    אבל חוץ מהשינויים הקלים הללו (מה לעשות, אצלי רגילים לפחות סוכר ושמן), פשוט יצא מעולה. יופי של מתכון. יוצא יפה מאוד ולא מסובך.

    • יעל יקירתי,
      תודה על המחמאות למתכון הטעים.
      המשך טעים ונפלא ביחד גם בשנה החדשה.
      :lol:

  30. בוקר טוב פירגה יקרה,
    יש לי שתי שאלות בקשר למתכון שנקרא טעים ביותר:
    1. האם אפשר להקפיא?
    2.האם אפשר לאפות ככרוכיות ארוכות ולפרוס לאחר האפייה?

    מאחלת לך המשך יום נפלא smile smile smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *