d791d798d798d794 d791d798d798d794 1d7a4d798d7a8d799d795d7aa1 2 - מאפינס פטריות ובטטות

מאפינס פטריות ובטטות

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d791d798d798d794 d7a4d798d7a8d799d795d7aa11 4 1 - מאפינס פטריות ובטטות

 
 

זה מה שהכנתי לחברה שלי לסוף השבוע.

מצרכים:
500 גרם פטריות קצוצות
בטטה גדולה או 2 תפוחי אדמה במקום
2 בצלים קצוצים
5 כפות שמן
2 ביצים

3/4 כוס קמח תופח
3 כפות אבקת מרק פטריות
כוס שמנת אלפרו 5%  (ראו תמונה)
מלח,פלפל,אגוז מוסקט
ומי שרוצה חלבי יכול להוסיף עד 200 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג.

אופן הכנה:
לבשל  פרוסות בטטה מקולפת ולחתוך קוביות.לשים בצד.
לטגן את הבצל בשמן ולהזהיב
להוסיף את הפטריות ולטגן מספר דקות ביחד
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב
בסוף להוסיף את הבטטה.
אם דליל להוסיף עוד קצת קמח
אם סמיך להוסיף עוד ביצה או שמנת
לצקת לתבניות מאפינס רצוי סיליקון
אפיה בחום 175 כ-25 דקות או עד שמוכנים
תהנו

שמנת אלפרו:

dscf5405 300x225 - מאפינס פטריות ובטטות

40 תגובות על “מאפינס פטריות ובטטות

  1. היי, האם הבצל מורגש במאפינס?! ואם כן האם אפשר להכין בלי בשביל הילדים? כמה זמן זה נשמר והאם ניתן להקפיא? ובלי קשר לזה על איזו עוגת יום הולדת את ממליצה לי שיכולה להחזיק במרחק של שעה נסיעה? תודה לך מראש ומקווה שלא שיגעתי אותך עם כל השאלות שלי אסתי

    • תשימי פחות בצל.
      אפשר בלי.
      ניתן להקפאה.
      עוגות יום הולדת יש המון.ראי קטגוריה.כולן מיוחדות.
      בהצלחה ומזל טוב.

  2. פירגה שלום
    האם ידוע לך ששוב יש בעיות תקשורת
    אינני מקבלת אימיילים ממך
    וזה כל כך חבל לי
    מה עושים?

    • צר לי,זו לא בעיה שלי.
      כנראה שוב בגוגל. גם אין מה לעשות.
      נקווה שיחזור מהר.

    • רגינה בקר טוב
      תודה.תתחילי עם 3/4 כוס קמח תופח ותראי לפי הבלילה.אם היא דלילה מאד תוסיפי עוד טיפה.

  3. בוקר טוב יקירה
    לכמה תבניות מאפינס מספיקה התערובת ?
    שבוע טוב ומלא רעיונות חדשים. smile smile smile

  4. :P :P האם אפשרי להחליף את שמנת הסויה לשמנת רגילה ואיזה מהן? :P :P +

    מתכון נפלא ;) ;) ;)

  5. האם אפשר במקום שמנת אלפרו להוסיף קצפת ריץ
    וגם אפשר לדעתי בתחתית המאפינס או בתחתית הפשטידה להוסיף מעט פירורי לחם ואז זה נחתך יותר טוב

    • אני לא בטוחה שאפשר להכין אתם ושלא יידבק ועל אחת כמה וכמה לא מתאים להקפאה.

      smile

  6. הי פירגה מה שלומך אני הכנתי את המאפינס עם שמנת רגילה לבישול וזה נורא טעים חשבתי להקפיא אבל הכל חוסל כל המשפחה אהבה אפילו הקטנה בת החמש אז תודה והמשך יום נעים מאורנה

    • שטפי אותן במסננת היטב מתחת למים זורמים , לנטרל פחות או יותר את טעם השימורים.
      תהנו.

  7. מחפסת מתכון מילדותי שאמי נהגה להכין. היתה לה כף עם ידית שבתחתיתה היתה צורה של פטריה ממתכת, היא טבלה את הכף בבצק דומה לבלינצס ומיד טובלת את הפיטריה בשמן עמוק חם ומשחימה מעט, ואז לאחר שהוציאה את הפטריה מהשמן עם נקישה קלה מוציאה, זורה אבקת סוכר. התוצאה טעימה, פריכה וממכרת.
    אשמח לתגובתך.

    • פירגה שלום, לפני כמה ימים גיליתי את האתר שלך ומאז אני מעריצה !!!!
      אני בת 16 ואוהבת לבשל והאתר שלך מדהים !smile
      רציתי רק לדעת אם אפשר להחליף את הבטטות בתפוח אדמה?

  8. פירגה בוקר טוב,
    אני צריכה להכין לחג פשטידת פטריות אבל חייב להיות בלי בצל,האם יש לך מתכון
    תודה

  9. היי פירגה

    יש לי תבניות סיליקון מעוצבות , עם חור באמצע , נראה לך שזה ייצא חלק או יתפרק ?
    יש לי גם מנזטים רגילים אבל בא לי שיהיה יפה במיוחד .

    • גלית,אני מעדיפה סיליקון.מסיליקון תמיד יוצא לי מושלם
      בהצלחה smile

  10. שלום ותודה רב על המתכון נשמע נהדר.אך אין לי שמנת אלפרו בסביבה ,באיזה תחליף פרווה אחר אפשר להחליף את השמנת אלפרו??

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *