012 730x410 - פטה כבד עוף

פטה כבד עוף

012 300x169 - פטה כבד עוף

פטה עוף

מתכון שמתאים לימי שישי או לערבי חג.

מצרכים:

קילו כבד עוף

6 בצלים גדולים

1/4 כוס שמן + 50 גרם מחמאה

1/2 כף פלפל שחור

1/2 כף מלח

מרק עוף מסונן

5  ביצים קשות

אופן הכנה:

מנקים את הכבדים וחוצים ל-2

מנקים את הבצלים ופורסים דק

חותכים את הביצים קשות לקוביות

צולים את הכבדים בשמן ומעבירים לקערה.

מטגנים את המחמאה עם הבצלים עד שיקבלו גוון זהוב.

מוסיפים לבצלים את הכבדים והתבלינים. ממשיכים לטגן עד שהכבדים מוכנים.

מעבירים את הכבדים מיד למעבד מזון עם הבצל והביצים  קשות  ומפעילים.

הכבד צריך להיראות כמשחה רכה במידה ולא, מוסיפים מעט ממי המרק

טועמים ומשבחים טעם. צריך להיות מפולפל היטב.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק על ניילון ןעוטפים היטב.  שומרים לילה במקרר.

לפני ההגשה הופכים ומקשטים בדובדבנים,גרגרי רימון, פירות טריים כמו פרוסות דקיקות של אגס ותפוח או פיסטוק וכו'

תהנו.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *