fc89bed9 538d 46d0 82e4 7470fd1b0a74 2 - קציצות בנגיעות עדשים

קציצות בנגיעות עדשים

 

fc89bed9 538d 46d0 82e4 7470fd1b0a74 1 - קציצות בנגיעות עדשיםקציצות לא שיגרתיות.לשים בקערה ג ד ו ל ה:

חצי קילו בשר טחון איזה שאוהבים
2 כוסות עדשים ירוקים אחרי בישול
1 ביצה שלמה
שן שום מגורר
בצל אחד מגורר (מגררת דקה)
1/2 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל וקינמון לטעם
כפית קטשופ
מעט כמון ומעט כורכום
מלח ופלפל
פירורי לחם שמים לפי העין כ-1/4 כוס אני מטגנת קציצה אחת ורואה איך היא יוצאת ולפי זה מחליטה אם להוסיף פירורים או לא.
הטיגון לאט לאט בלהבה בינונית ובסבלנות בלי לגעת בקציצות
כשצד אחד משחים הופכים מאד בעדינות שלא יתפרקו לצד השני ומשחימים גם אותו.

מבשלים רוטב אדום פיקנטי וכשהרוטב רותח מכניסים את הקציצות בשכבה אחת ומבשלים על להבה קטנה כ-20 דקות.

תהנו

2 תגובות על “קציצות בנגיעות עדשים

  1. שלום דליה,
    האם מודדים 2 כוסות עדשים לפני בישול או אחרי?כי אם זה אחרי איך נדע כמה לקחת לפני?
    תודה

    • מרגריטה,אני מבשלת את כל השקית לוקחת את הכמות הנדרשת ומקפיאה את היתר.
      בהצלחה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *