dscf5042 - נסיכה בעגבניות ופפריקה

נסיכה בעגבניות ופפריקה

dscf5042 1 - נסיכה בעגבניות ופפריקה

כולנו אוהבים את הנסיכה ואין אצלנו חילוקי דעות.כל תבשיל מתקבל בברכה והנאה גדולה.

מצרכים:
6 פילטים של נסיכה (מנה יפה לכל סועד)
1/2 2 קילו עגבניות בשלות קצוצות
6 שיני שום קצוצות
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה או סחוג אדום
מלח ופלפל לטעם
5 כפות שמן

אופן הכנה:
מחממים את השמן ,התבלינים והעגבניות
מבשלים 15 דקות
טוחנים את העגבניות בבלנדר ידני.
טועמים ומשבחים את הרוטב . אני מוסיפה סוכר לטעמי.
מכניסים את הדגים ומבשלים כ-30 דקות על להבה קטנה.

מגישים עם חצאי לימונים טריים וחלה משובחת אחת מתוך המתכונים שבאתר שלי.

קישור לזר חלה:

http://www.pirge.co.il/לחמים-ולחמניות/לחמניות-זר-מתוקות-לשבת-וחג

תהנו.

19 תגובות על “נסיכה בעגבניות ופפריקה

    • דינה ,דג סלמון עדיף לטגן. טיגון מהיר ולשולחן. ניתן גם לאפות בניר כסף.

    • דינה בקר טוב

      סלמון אפוי:

      2 מנות דגי סלמון

      שמים בצנצנת:

      1/4 כוס יין לבן
      מיץ מלימון סחוט
      2 כפות שמן זית
      שן שום כתושה
      1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
      מעט מלח ופלפל שחור להשלמת טעמים

      מערבבים.

      להניח את הדגים כל אחד בנפרד על יריעה גדולה של ניר כסף.
      לצקת את הרוטב ולעטוף את הדג בניר בצורת פירמידה שהחלק העליון של ניר הכסף לא יהדק את הדג אלא יקבל צורת קונוס.
      לאפות 25 דקות בחום 200 מעלות. לבדוק שהדג מוכן.
      להגיש מיד.
      תהנו.

  1. לגבי המתכון לדג סלמון לא ברור לי כמותם של הדגים- האם מדובר בשני דגים שלמים?

  2. היי פירגה,
    לא הבנתי משהו..
    אני מחממת את השמן מוסיפה את העגבניות+התבלינים ואחרי שזה מתבשל אני טוחנת
    ואז מחזירה לסיר ?

  3. היי פירגה ,
    אפשר להכין עם דג קרפיון,בקלה או זהבון? פשוט זה מה שיש לי בבית..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *