IMG 20170925 WA0021 730x410 - כרוב שלם בתנור

כרוב שלם בתנור

IMG 20170925 WA0021 300x225 - כרוב שלם בתנור

כרוב בתיבול עדין אפוי מספר שעות בתנור. מתאים לכל ארוחה . אני הכנתי כתוספת ל- "על האש".

מצרכים:

כרוב ירוק שלם ללא הליבה(באמצע הכרוב יש חלק קשה,עדיף להוציא אותו לפני האפיה)

בקערה:

1/4 כוס שמן זית

פלפל שחור גרוסDSCF4097 300x225 - כרוב שלם בתנור

מלח גס

אפשר להוסיף תימין יבש או קצת כוסברה לטעם. כל תיבול אחר שאתם אוהבים "ילך" טוב עם הכרוב. כל תיבול של אנטיפסטי מתאים.

 

אופן הכנה:

מלטפים את הכרוב מבפנים ומחוצה לו בתבלינים.

עוטפים את הכרוב בניר כסף. מי שלא מתלהב מניר כסף שישים תחילה ניר אפיה ורק מעליו את ניר הכסף.

מניחים על תבנית אפשר חד פעמית.

אופים בחום 150 מעלות כ-3 שעות.

מגישים ופורסים לפרוסות.

"טיפ":    נהדר עם טחינה.

תהנו.

4 תגובות על “כרוב שלם בתנור

  1. אשמח לדעת אם יש לך טיפ להוצאת ליבת הכרוב
    קשה להוציאו כשהכרוב שלם וטרי
    תודה

  2. להוציא מעט תוכן של הכרוב בנוסף להוצאת הליבה ולהכניס אורז חצי מבושל מתובל לתוך החלל שנוצר.
    הכרוב יפריש נוזלים וכך יבשל את האורז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *