dscf8718 - לביבות גבינה משויישות

לביבות גבינה משויישות

dscf8718 1 - לביבות גבינה משויישותלביבות גבינה עם שוקולית 16 יחידות

מצרכים:
1 גביע גבינה לבנה 250 גרם
150 גרם שמנת חמוצה או דניאלה
1/4 כוס סוכר או לפי הטעם
1 ביצה
6- – 5   כפות קמח רגיל
תמצית וניל לטעם
1/2 כף  אבקת שוקולית
אבקת סוכר

אופן הכנה:
מערבבים את המצרכים פרט לאבקת שוקולית ולאבקת סוכר
מפרישים כמות של כף אחת מהבלילה ומוסיפים לה את הקקאו.מערבבים.
משמנים במעט שמן  ו מ ח מ מ י ם מחבת. רצוי מחבת שקעים.
יוצקים כף  מהבלילה הלבנה ובאמצע ממש קצת בערך 1/8 כפית מהבלילה החומה.
מטגנים   ה י ט ב   צד אחד  עד שמוכן (בסבלנות) ורק אחר כך הופכים לצד השני
מאבקים אבקת סוכר וזוללים בכיף.
תהנו .

23 תגובות על “לביבות גבינה משויישות

  1. נראה נהדר כמה לביבות יוצאות מהכמות הזאת
    חנוכה שמח ותמשיכי להביא לנו מהמ תכונים הנהדרים שלך

  2. . יש לי מחבת שקעים אבל לפי התמונה לא ברור מה הגודל
    כי אצלי במחבת נראה שהרבה יותר קטן. מה קוטר כל לביבה?
    האם אפשר להכניס את המחבת לתנור? :P

    • נגה,קוטר לביבה 9 ס"מ ולגבי תנור כל מחבת לגופו.צריך לוודא שאכן מתאים גם לתנור שלא ייהרס לך.
      בהצלחה smile

  3. האם ניתן לשים משהו במקום הביצה שמחליף אותה ? (יש אצלנו אלרגיה לביצים) sad

    • עדי,כנסי לאתר טבעונות שם יש את כל התחליפים לביצה ולעוד ….
      בהצלחה smile

  4. משום מה התפרקו לי בטיגון, הימרתי על הכנה בתבנית מאפינס.
    יצאו גביניות די שטוחות אבל טעימות טעימות. :lol:
    למי שרוצה לאפות באופן זה 175 מעלות 18-20 דקות.
    ריססתי בספריי שמן את התבנית.
    לחכות שיתקרר לפני ההוצאה מהתבנית.
    אגב, מתאים מאד לילדים קטנים כי הן רכות מאד (וגם לחנוכה ;) ).
    חג שמח :P

    • מירב תודה רבה לך
      להבא,ללביבות מתפרקות תוסיפי עוד קצת קמח ותערבבי שוב.
      חג שמח ומתוק לכולכם smile

    • הי רוני,
      שיניתי קצת את הכמויות. הכנתי להיום בערב. לא מתפרק.
      מה שאת צריכה,זה לחכות בסבלנות עד שהצד הראשון מטוגן לגמרי ורק אז להפוך לצד השני.
      בהצלחה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *