קוגל כתום

22 בדצמבר 2016 מאת: פירגה

d7a7d795d792d79c-d79bd7aad795d79d-d797d793d7a9d799

קוגל כתום מתאים לחנוכה ולכל השנה.

המצרכים וההכנה:
לשמן תבנית עגולה מס' 26

אפשר לשים רק בתחתית התבנית ניר אפיה

לגרר במג'ימיקס
2 תפוחי אדמה קטנים בקליפה האדומה
3 גזרים
2 בטטות די גדולות
בצל אדום
להעביר לקערה ולהוסיף:
5 ביצים
כפית דבש
קוביות פצפוניות של גמבה אדומה – לא חובה
5 כפות ג ד ו ש ו ת שמן קנולה
4 כפות קמח רגיל
1/2 שקית אבקת אפיה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
להוסיף גם בצל מטוגן

לערבב ביחד ולצקת לתבנית-ליישר

לקישוט: לפזר מעט שומשום ופפריקה מתוקה

לאפות 30 דקות בחום 175
לכסות בניר כסף
להוריד את המעלות ל- 100 ולהמשיך לאפות עוד שעתיים.

תהנו.

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 3 הצבעות)
מופיע בקטגוריות: חנוכה, קוגל או קיגל מתוק ומלוח
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

11 תגובות על ”קוגל כתום“
  1. מאת תהל:

    נשמע טעים . אבל גמבה.

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    אבל כתבתי לא חובה…. :)

    [הוספת תגובה]

  2. מאת אבי שקדי:

    היי פירגה,מה שלומך?נראה בתמונה שיש במתכון אטריות,אבל ברשימת המרכיבים אין אזכור לאטריות,אז יש או אין?הריי קוגל זה בדרך כלל עם אטריות.שבת שלום ותודה.

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    הי אבי, אנחנו קוראים לקוגל , קוגל או קיגל….גם כשהוא עשוי מאטריות וגם כשהוא עשוי מתפוח אדמה מגורר.
    במקרה הזה הוא עשוי מתפוח אדמה.
    בקרוב אחליף תמונה מוצלחת יותר.
    שבת שלום עם תודה גדולה :)

    [הוספת תגובה]

  3. מאת נירה גונטרסקי:

    נשמע מצויין. וקיגל מתפוחי אדמה זה עדיין קיגל. או קוגל. אימצתי. תודה
    נירה

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה על החיזוק ;) :lol: שבת שלום :)

    [הוספת תגובה]

  4. מאת נירה גונטרסקי:

    ובלי קשר לקוגל - אימצתי בזמנו את המתכון שלך לקרפלך - ורניקס. נפלא, קל לעבודה ויוצא מצויין. הפך להיות מתכון הבית כי לפני כן לא הכנתי אף פעם כי חששתי מבצקים ולא יודעת איך אמי ז"ל היתה מכינה את הבצק לפירוגי - כך קראו לזה אצלינו - כי מעולם לא שאלתי. המתכון שלך מילא לי את ה"חור" בנושא למרות שיש אלף מתכונים כאלה ואחרים. אז המון תודה.

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    נירה,אימוץ נהדר למתכון מאמא שחייב להיות הכי הכי טעים מכולם.חהחהחהחהחה.
    תודה רבה והמשך עשייה פוריה וטעימה :)

    [הוספת תגובה]

  5. מאת אסתי:

    פירגה יקרה
    נקרא מעניין
    כל מתכון עם תפוחי אדמה יהיה טעים
    זה שזה אפוי ולא מטוגן- אחלה….
    ינוסה ואצלי ייקרא פשטידה…כי אצלי קוגל זה רק מאטריות
    נהדרת את ומתכוניך תמיד בנשמתי…בבטנינו
    חנוכה שמח עם אפייה ולא טיגון. ואת עוזרת בזה
    חיבוק חזק :) :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    אסתי ממוש,
    העיקר שמכינים ושתמיד טעים טעים :) :) :)

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted