d791d7a6d7a7 d79cd791d79f d797d795d79d - כרוכיות תאנים ושוקולד

כרוכיות תאנים ושוקולד

 

 

לבן חום - כרוכיות תאנים ושוקולד

מצרכים לבצק:

חבילה חמאה רכה = 200 גרם

1/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מים מהברז

3 כפות סוכר או לפי הטעם

2 כפות שוקולית

4 כוסות קמח – להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך

שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:

ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.

מלית:

כוס תאנים יבשות קצוצות

קונפיטורה תאנים

אגוזים קצוצים, שוקולד לבן קצוץ .

לרדד כל חלק למלבן, למרוח ריבה/קונפיטורה , תוספות,לגלגל.

להניח את הכרוכיות על ניר אפיה כשהתפר כלפי מטה.

אפיה בחום 175 כ-30 דקות

מקררים ומאבקים באבקת סוכר.

תהנו

18 תגובות על “כרוכיות תאנים ושוקולד

    • קרן, הבן שלי שהוא מנהל את האתר כתב לי שהמיילים נכנסים אליכם באופן מבוקר יום אחרי שאני מכניסה מתכון. כנראה שזו השעה האוטומטית ואין לי קשר לזה.
      ערב טוב.

  1. ערב טוב פירגה
    עשיתי ויצא מעולה
    שמתי מילוי ממרח נוגט אגוזים טעים מאוד

    רק שאלה קטנה – האם אפשר להקפיא?

  2. שלום פירגה, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך. האם אני צריכה להוסיף עוד נוזלים או שומן בהכנת המתכון עם קמח מלא או קמח כוסמין?

    • קרן הי, תודה לך.

      אני לא יודעת לגבי קמחים.
      אבל את יכולה ללוש את הבצק עד שיהיה מאד גמיש, רך, נוח לרידוד.

  3. לפריגה היקרה מכל!
    הכנתי את הכרוכיות יצא נעים מאד מאד השבחים לך פריגה היקרה עבור המתכון smile smile smile smile smile smile smile

  4. בוקר אור עדיין לא הכנתי
    מה אפשר לשים בימקום תאנים אצלי לא אוהבים
    תודה רבה הכל טעים מאד יום טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *