כרוכיות בצק חום ממולא בתאנים ושוקולד

27 בינואר 2014 מאת: פירגה

כרוכיות תאנים-פירגה

כרוכיות תאנים-פירגה

מצרכים לבצק:

חבילה חמאה רכה = 200 גרם

1/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מים מהברז

3 כפות סוכר או לפי הטעם

2 כפות שוקולית

4 כוסות קמח – להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך

שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:

ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.

מלית:

כוס תאנים יבשות קצוצות

קונפיטורה תאנים

אגוזים קצוצים, שוקולד לבן קצוץ .

לרדד כל חלק למלבן, למרוח ריבה/קונפיטורה , תוספות,לגלגל.

להניח את הכרוכיות על ניר אפיה כשהתפר כלפי מטה.

אפיה בחום 175 כ-30 דקות

מקררים ומאבקים באבקת סוכר.

תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 3 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

18 תגובות על ”כרוכיות בצק חום ממולא בתאנים ושוקולד“
  1. מאת קרן:

    אפשר רעיון למלית אחרת?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    ממרחית עלית? מנסיון טעים.

    [הוספת תגובה]

  2. מאת לינדוש:

    תודה על המתכון נראה מעולה….

    חיבוק . :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    חן חן לינדושה

    [הוספת תגובה]

  3. מאת קרן:

    פירגה בוקר טוב
    מדוע מקבלים ממך מיילים בשעה 5 בבוקר? :twisted:

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    הי קרן,סליחה….שווה בירור מצידי.
    תודה

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    קרן, הבן שלי שהוא מנהל את האתר כתב לי שהמיילים נכנסים אליכם באופן מבוקר יום אחרי שאני מכניסה מתכון. כנראה שזו השעה האוטומטית ואין לי קשר לזה.
    ערב טוב.

    [הוספת תגובה]

  4. מאת אילנית12:

    נראה מעולה!

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    בכיף דליושה :)

    [הוספת תגובה]

  5. מאת ענת:

    ערב טוב פירגה
    עשיתי ויצא מעולה
    שמתי מילוי ממרח נוגט אגוזים טעים מאוד

    רק שאלה קטנה - האם אפשר להקפיא?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה ענת
    לבריאות :)
    אפשר להקפיא.

    [הוספת תגובה]

    ענת Reply:

    תודה :)

    [הוספת תגובה]

  6. מאת קרן:

    שלום פירגה, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך. האם אני צריכה להוסיף עוד נוזלים או שומן בהכנת המתכון עם קמח מלא או קמח כוסמין?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    קרן הי, תודה לך.

    אני לא יודעת לגבי קמחים.
    אבל את יכולה ללוש את הבצק עד שיהיה מאד גמיש, רך, נוח לרידוד.

    [הוספת תגובה]

  7. מאת דידי:

    לפריגה היקרה מכל!
    הכנתי את הכרוכיות יצא נעים מאד מאד השבחים לך פריגה היקרה עבור המתכון :) :) :) :) :) :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה דידי
    כמה משמח אותי לקרוא שהכנת ואהבת.
    תודה על השיתוף.

    [הוספת תגובה]

  8. מאת דליה שטר:

    בוקר אור עדיין לא הכנתי
    מה אפשר לשים בימקום תאנים אצלי לא אוהבים
    תודה רבה הכל טעים מאד יום טוב

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    דליה,מתאים לכל המליות שיש.מה שבא לך ולטעמך.
    בהצלחה והנאה :)

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted