d791d7a6d7a7 d79cd791d79f d797d795d79d - כרוכיות בצק חום ממולא בתאנים ושוקולד

כרוכיות בצק חום ממולא בתאנים ושוקולד

d791d7a6d7a7 d79cd791d79f d797d795d79d 300x225 - כרוכיות בצק חום ממולא בתאנים ושוקולד

כרוכיות תאנים-פירגה

מצרכים לבצק:

חבילה חמאה רכה = 200 גרם

1/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מים מהברז

3 כפות סוכר או לפי הטעם

2 כפות שוקולית

4 כוסות קמח – להתחיל ללוש עם 3 כוסות קמח ולהוסיף לפי הצורך

שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:

ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. להכניס למקרר לשעה.

מלית:

כוס תאנים יבשות קצוצות

קונפיטורה תאנים

אגוזים קצוצים, שוקולד לבן קצוץ .

לרדד כל חלק למלבן, למרוח ריבה/קונפיטורה , תוספות,לגלגל.

להניח את הכרוכיות על ניר אפיה כשהתפר כלפי מטה.

אפיה בחום 175 כ-30 דקות

מקררים ומאבקים באבקת סוכר.

תהנו

תגובות

18 תגובות על "כרוכיות בצק חום ממולא בתאנים ושוקולד"

קרן

אפשר רעיון למלית אחרת?

לינדוש

תודה על המתכון נראה מעולה….

חיבוק . :)

קרן

פירגה בוקר טוב
מדוע מקבלים ממך מיילים בשעה 5 בבוקר? :twisted:

אילנית12

נראה מעולה!

ענת

ערב טוב פירגה
עשיתי ויצא מעולה
שמתי מילוי ממרח נוגט אגוזים טעים מאוד

רק שאלה קטנה – האם אפשר להקפיא?

קרן

שלום פירגה, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך. האם אני צריכה להוסיף עוד נוזלים או שומן בהכנת המתכון עם קמח מלא או קמח כוסמין?

דידי

לפריגה היקרה מכל!
הכנתי את הכרוכיות יצא נעים מאד מאד השבחים לך פריגה היקרה עבור המתכון :) :) :) :) :) :) :)

דליה שטר

בוקר אור עדיין לא הכנתי
מה אפשר לשים בימקום תאנים אצלי לא אוהבים
תודה רבה הכל טעים מאד יום טוב

wpDiscuz