מאפינס ט"ו בשבט

9 בינואר 2014 מאת: פירגה

מאפינס ט"ו בשבט-פירגה

מאפינס ט"ו בשבט-פירגה

מהעוגה של נירה שויאר הכנתי מאפינסים צבעוניים וביסיים וכייפים..תכינו לחג.

הכנתי שלל מתכונים מגוונים ומיוחדים לט"ו בשבט. רוצים טעימות? כנסו להכין ולבחור מתוך קטגוריה: ט"ו בשבט

למאפינס:
מצרכים:
4 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
כוס שמן
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כוסות פרי יבש מכל הסוגים
כוס אגוזים מכל הסוגים
כף קליפת לימון
כוס מיץ תפוזים,יין או חלב
מקציפים עד לקבלת קצף לבן
מוסיפים בזרם דק ובמהירות נמוכה:
1 כוס שמן

אופן הכנה במיקסר:
4 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
מקציפים עד לקבלת קצף לבן
מוסיפים בזרם דק ובמהירות נמוכה:
1 כוס שמן
שמים בקערה נפרדת:
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כוסות פרי יבש קצוץ (תמרים,משמש,צימוקים,וחתיכות פירות מסוכרים)
מוסיפים כוס בוטנים או שקדים או אגוזים קצוצים גס או לשלב.
ס"ה 3 כוסות של פרי יבש+אגוזים.
מוסיפים כף קליפת לימון מגוררת
בסוף מוסיפים לפי בחירה: כוס מיץ תפוזים יין או חלב
ממשיכים לבחוש לבצק סמיך
יוצקים לתבניות מאפינס כ-24.
אופים כ-45 דקות בחום 170 מעלות
לבדוק שהעוגות מוכנות.
אחרי האפייה מברישים בקצת מיץ תפוזים.
תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 2 הצבעות)
מופיע בקטגוריות: ט"ו בשבט, מאפינסים מתוקים
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

13 תגובות על ”מאפינס ט"ו בשבט“
  1. מאת מיכל:

    הי פירגה , נהנית כבר מספר שנים מהמתכונים שלך ,שידרגת לי את המטבח :)
    לגבי המאפינס לט"ו בשבט האם ניתן להחליף את הקמח בקורנפלור או תחליף אחר ללא גלוטן?
    תודה וחג שמח

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    הי מיכל,תודה רבה וכיף לי שאת איתי ונהנית.
    לא מכירה את הקמחים האלה . צר לי.
    תהנו וחג שמח

    [הוספת תגובה]

    מזל Reply:

    בגלל שיש 4 כוסות קמח במתכון ממליצה לעשות רבע מהכמות בשלב ראשון להוסיף כוס קמח ללא גלוטן מעורב ברבע כוס קמח תפוחי אדמה ורבע כוס קמח טפיוקה.
    בהצלחה

    [הוספת תגובה]

    מיכל Reply:

    תודה מזל

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה מזל. עזרת מאד.

    [הוספת תגובה]

  2. מאת אילנית12:

    גרר,מדהימים :lol:

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה אילניתי

    [הוספת תגובה]

  3. מאת רבקה:

    היי פירגה
    אני רוצה לאפות את העוגה כעוגה גדולה רציתי לדעת אם תבנית חד פעמית בינונית מתאימה
    או בכמה אינטל יש קייק?
    בתודה מראש. :lol: :) :lol: :)

    [הוספת תגובה]

  4. מאת רבקה:

    פירגה בשאלה התכוונתי לאינגליש קייק , תודה.

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    רבקה,תנסי ב-2 -3 תבניות אינגליש קייק. בכל תבנית שימי כ-3/4 גובה מהבלילה.
    בהצלחה.

    [הוספת תגובה]

  5. מאת אתי ברוטין:

    אני פונה אליך בבקשה לפרסם מתכונים של חצילים שאצלנו מאד אוהבים . נשמח מאד שתפרסמי מספר מתכונים.
    ברצוני לציין את האתר שלך לטובה - בציון מצויים - את מפשטת את המתכונים לפרטי פרטים שגם "טמבל" יכול להבין ולדעת איך לבשל - ועל כך תבואי על http://www.pirge.co.il/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gifהברכה - אין עליך !!! :) :) :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    אתי חמודה
    כיוון שאני אוהבת חצילים יש באתר שלי אולי 100 מתכונים עם חצילים.
    אני שולחת לך את הקישור לכל המתכונים. תדפדפי בין הדפים.
    לפעמים בין המתכונים יש כמה שלא שייכים,אבל תמשיכי לדפדף את כל הדפים.
    תמצאי אושר ועושר של חצילים.
    תודה על הפירגון והמחמאות,מאד אהבתי את מה שכתבתי לי.
    המשך יום טעים.

    והנה הקישור:

    http://www.pirge.co.il/index.php?s=%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    אתי חמדתי בקר טוב
    כיוון שאני אוהבת חצילים הכנתי כבר אולי 100 מתכונים עם חצילים וכולם באתר שלי.

    הנה הקישור

    http://www.pirge.co.il/index.php?s=%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D

    דפדפי בין הדפים.ישש בין המתכונים מעט שלא קשורים לחצילים,אבל תמשיכי לדפדף ולעבור מתכון מתכון ותראי איזה שפע אושר ועושר שיש באתר שלי. כמובן,חצילים.
    אני גם ממציאנית , אז יש מתכונים מיוחדים ורב גוניים.
    שימחת אותי בפירגון ובמחמאות.כיף ועונג גדול לקרוא מה שכתבת.
    אני מאחלת לך עשייה מהנה ומשובחת.
    שלך,פירגה.

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted