d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7a4d799d7a8d795d7aa d799d791d7a9d799d79d d7a6d791d7a2d795d7a0d799 - מאפינס ט"ו בשבט

מאפינס ט"ו בשבט

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7a4d799d7a8d795d7aa d799d791d7a9d799d79d d7a6d791d7a2d795d7a0d799 300x225 - מאפינס ט"ו בשבט

מאפינס ט"ו בשבט-פירגה

מהעוגה של נירה שויאר הכנתי מאפינסים צבעוניים וביסיים וכייפים..תכינו לחג.

הכנתי שלל מתכונים מגוונים ומיוחדים לט"ו בשבט. רוצים טעימות? כנסו להכין ולבחור מתוך קטגוריה: ט"ו בשבט

למאפינס:
מצרכים:
4 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
כוס שמן
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כוסות פרי יבש מכל הסוגים
כוס אגוזים מכל הסוגים
כף קליפת לימון
כוס מיץ תפוזים,יין או חלב
מקציפים עד לקבלת קצף לבן
מוסיפים בזרם דק ובמהירות נמוכה:
1 כוס שמן

אופן הכנה במיקסר:
4 ביצים שלמות
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
מקציפים עד לקבלת קצף לבן
מוסיפים בזרם דק ובמהירות נמוכה:
1 כוס שמן
שמים בקערה נפרדת:
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 כוסות פרי יבש קצוץ (תמרים,משמש,צימוקים,וחתיכות פירות מסוכרים)
מוסיפים כוס בוטנים או שקדים או אגוזים קצוצים גס או לשלב.
ס"ה 3 כוסות של פרי יבש+אגוזים.
מוסיפים כף קליפת לימון מגוררת
בסוף מוסיפים לפי בחירה: כוס מיץ תפוזים יין או חלב
ממשיכים לבחוש לבצק סמיך
יוצקים לתבניות מאפינס כ-24.
אופים כ-45 דקות בחום 170 מעלות
לבדוק שהעוגות מוכנות.
אחרי האפייה מברישים בקצת מיץ תפוזים.
תהנו

תגובות

13 תגובות על "מאפינס ט"ו בשבט"

מיכל

הי פירגה , נהנית כבר מספר שנים מהמתכונים שלך ,שידרגת לי את המטבח :)
לגבי המאפינס לט"ו בשבט האם ניתן להחליף את הקמח בקורנפלור או תחליף אחר ללא גלוטן?
תודה וחג שמח

אילנית12

גרר,מדהימים :lol:

רבקה

היי פירגה
אני רוצה לאפות את העוגה כעוגה גדולה רציתי לדעת אם תבנית חד פעמית בינונית מתאימה
או בכמה אינטל יש קייק?
בתודה מראש. :lol: :) :lol: :)

רבקה

פירגה בשאלה התכוונתי לאינגליש קייק , תודה.

אתי ברוטין

אני פונה אליך בבקשה לפרסם מתכונים של חצילים שאצלנו מאד אוהבים . נשמח מאד שתפרסמי מספר מתכונים.
ברצוני לציין את האתר שלך לטובה – בציון מצויים – את מפשטת את המתכונים לפרטי פרטים שגם "טמבל" יכול להבין ולדעת איך לבשל – ועל כך תבואי עלcomment imageהברכה – אין עליך !!! :) :) :) :)

wpDiscuz