מאפינס תפוחים ואגוזים

21 באוקטובר 2013 מאת: פירגה

מאפינס תפוחים ואגוזים-פירגה

מאפינס תפוחים ואגוזים-פירגה

אני שמה כף קינמון אבל לאט לאט……

המצרכים בקערה :
2 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות
חופן אגוזים
אפשר להוסיף 2-3 כפות ליקר פירות
כפית קינמון
רבע כוס סילאן או דבש
2 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:
לערבב את המצרכים עם כף. (העוגה בחושה ודביקה מאד)
לשמן 12 תבניות מאפינס סיליקון ולצקת את הבלילה.
לאפות 35 דקות בחום 175 מעלות. לבדוק שמוכן.
לקרר היטב לפני שמוציאים מהתבניות.

תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 4.7 מתוך 5 (סה"כ 3 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

21 תגובות על ”מאפינס תפוחים ואגוזים“
  1. מאת חסיד חיה:

    פירגה יקרה הכנתי והמאפין באפיה אהבתי את המתכון ..במיוחד ביגלל שזה עשוי עם שמן מתכון מעולה תודה רבה

    [הוספת תגובה]

    לא צריך לחכות אנ Reply:

    חיה,לבריאות חמודה ותהנו מהמאפינס :)

    [הוספת תגובה]

  2. מאת פז:

    הכנתי ויצא מעולה,
    עשיתי שינוי קטן במקום 3/4 כוס שמן הוספתי חצי כוס שמן ורבע כוס חלב דל שומן, יצא נהדר

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    ערב טוב פז,תודה על התגובה
    מעולה שהכנת עם פחות שמן ועדיין יצא טעים.
    המאפינס האלה מאד עסיסיים ואני מקווה שכך יצאו גם לך :lol: תהנו.

    [הוספת תגובה]

    הניה Reply:

    אפשר במקום שמן להשתמש
    ברסק תפוחי עץ ללא סוכר

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    לא ניסיתי

    [הוספת תגובה]

  3. מאת zipi:

    :D :P vהאם אפשרי להכין בתבנית אינגליש קייק :P :P יום נפלא :P

    [הוספת תגובה]

    לא צריך לחכות אנ Reply:

    ציפי,בהחלט שכן. :) בהצלחה

    [הוספת תגובה]

  4. מאת שירי:

    ראשית - תודה עבור המתכון ובכלל עבור האתר המקסים ועבור הסבלנות שיש לך לענות על כל השאלות שלנו… תבורכי!

    יש לי שאלה: לפי התמונה נראה לי שאת משתמשת במנג'טים מסיליקון לאפות מאפינס, אם אני לא טועה….
    יש לי גם כאלה, אבל אני לא מצליחה לנקות אותם והם נותרים שמנוניים. ניסיתי כל מיני דרכים וזה לא עוזר. מפחיד אותי להשתמש בהם כי נראה לי שהשמנוניות היא בעצם איזו שהיא הפרשה מהסיליקון שהם עשויים ממנו, וזה עלול להיות רעיל… :x האם גם לך זה קורה? ובכלל - איך את מנקה את המנג'טים.
    המון המון תודה!!!

    [הוספת תגובה]

    לא צריך לחכות אנ Reply:

    הי שירי יקרה
    פשוט תקני את הסוג האיכותי.
    אחרי האפייה תכניסי אחד אחד לתוך המדיח שלא יזוזו. תניחי אותם עם הכיפה כלפי מעלה שהבפנים יקבל את המים והסבון.
    הם יוצאים כמו ראי חדשים ומבריקים.
    בריאות ואהבה, :)

    [הוספת תגובה]

    שירי Reply:

    תודה! :)

    [הוספת תגובה]

  5. מאת אילנית12:

    יאמי :lol:

    [הוספת תגובה]

    לא צריך לחכות אנ Reply:

    תודה דליוש :)

    [הוספת תגובה]

  6. מאת אתי:

    שלום,

    האם אפשר להשתמש בקמח מלא ולהוסיף אבקת אפיה במקום הקמח התופח,

    כמה זה חופן אגוזים? והאם חשוב סוג מסויים?

    תודה על האתר הנפלא!!! :lol:

    [הוספת תגובה]

    לא צריך לחכות אנ Reply:

    אתי,לא ניסיתי עם קמח מלא ואין לי מושג מה תהיה התוצאה.
    חופן זה בערך 1/2 כוס לא חובת דיוק.
    לבריאות והמשך טעים :)

    [הוספת תגובה]

  7. מאת ורד:

    פירגה היי,
    תודה על מתכונים מצויינים,
    הכנתי ביום שישי ויצא מושלם.

    תודה רבה!!!

    [הוספת תגובה]

    לא צריך לחכות אנ Reply:

    באהבה ענקית ורד
    לבריאות ותהנו :)

    [הוספת תגובה]

  8. מאת רוני גר:

    שלום פירגה
    הכנתי ויצא מעולה.קל להכנה וטעים.
    תודה ושבת שלום! :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה רבה רוני
    המשך טעים ביחד כל הזמן. :)

    [הוספת תגובה]

  9. מאת מאיה:

    היי פירגה
    מהם זמני האפייה אם אופים את זה בתבנית רגילה ולא מאפינס?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מאיה,פשוט לבדוק.

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted