d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7aad7a4d795d797 - מאפינס תפוחים ואגוזים

מאפינס תפוחים ואגוזים

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7aad7a4d795d797 300x225 - מאפינס תפוחים ואגוזים

מאפינס תפוחים ואגוזים-פירגה

אני שמה כף קינמון אבל לאט לאט……

המצרכים בקערה :
2 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות
חופן אגוזים
אפשר להוסיף 2-3 כפות ליקר פירות
כפית קינמון
רבע כוס סילאן או דבש
2 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:
לערבב את המצרכים עם כף. (העוגה בחושה ודביקה מאד)
לשמן 12 תבניות מאפינס סיליקון ולצקת את הבלילה.
לאפות 35 דקות בחום 175 מעלות. לבדוק שמוכן.
לקרר היטב לפני שמוציאים מהתבניות.

תהנו

21 תגובות על “מאפינס תפוחים ואגוזים

  1. פירגה יקרה הכנתי והמאפין באפיה אהבתי את המתכון ..במיוחד ביגלל שזה עשוי עם שמן מתכון מעולה תודה רבה

  2. הכנתי ויצא מעולה,
    עשיתי שינוי קטן במקום 3/4 כוס שמן הוספתי חצי כוס שמן ורבע כוס חלב דל שומן, יצא נהדר

  3. ראשית – תודה עבור המתכון ובכלל עבור האתר המקסים ועבור הסבלנות שיש לך לענות על כל השאלות שלנו… תבורכי!

    יש לי שאלה: לפי התמונה נראה לי שאת משתמשת במנג'טים מסיליקון לאפות מאפינס, אם אני לא טועה….
    יש לי גם כאלה, אבל אני לא מצליחה לנקות אותם והם נותרים שמנוניים. ניסיתי כל מיני דרכים וזה לא עוזר. מפחיד אותי להשתמש בהם כי נראה לי שהשמנוניות היא בעצם איזו שהיא הפרשה מהסיליקון שהם עשויים ממנו, וזה עלול להיות רעיל… :x האם גם לך זה קורה? ובכלל – איך את מנקה את המנג'טים.
    המון המון תודה!!!

    • הי שירי יקרה
      פשוט תקני את הסוג האיכותי.
      אחרי האפייה תכניסי אחד אחד לתוך המדיח שלא יזוזו. תניחי אותם עם הכיפה כלפי מעלה שהבפנים יקבל את המים והסבון.
      הם יוצאים כמו ראי חדשים ומבריקים.
      בריאות ואהבה, smile

  4. שלום,

    האם אפשר להשתמש בקמח מלא ולהוסיף אבקת אפיה במקום הקמח התופח,

    כמה זה חופן אגוזים? והאם חשוב סוג מסויים?

    תודה על האתר הנפלא!!! :lol:

    • אתי,לא ניסיתי עם קמח מלא ואין לי מושג מה תהיה התוצאה.
      חופן זה בערך 1/2 כוס לא חובת דיוק.
      לבריאות והמשך טעים smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *