dscf4349 800x6001 - עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשים

עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשים

dscf4348 800x600 1 - עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשים

המצרכים בקערה:
4 כפות גבינה רכה כמו למשל סקי 5%
2 ביצים טרופות במזלג

1/4 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן רצוי קנולה
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
תפוח עץ מקולף חתוך קוביות
כוס פירות יבשים קצוצים קטן
אפשר להוסיף כף ליקר מכל סוג – אפשר במקום גרודת לימון

אופן ההכנה:
לערבב.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 כ-45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
להגיש עם אבקת סוכר גלידה או סירופים למיניהם.

מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק – למלא 1/2 גובה.   או תבנית 24 עגולה.
תהנו

את התמונות הבאות הכינה וצילמה:  שריתב –   ש712    תודה לשרית המדהימה על היצירתיות שבצילומים שלה.שלא ייגמר לעולם.d7aad7a4d795d797d799d79d d792d791d799d7a0d794 d7a4d799d7a8d795d7aa d799d791d7a9 d7a9d7a8d799d7aa d791 1 - עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשיםd7aad7a4d795d797 d792d791d799d7a0d794 d7a4d799d7a8d795d7aa d799d791d7a9d799d79dd79d d7a9d7a8d799d7aa d791 1 - עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשיםd7a9d7a8d799d7aa d791 1 - עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשים

75 תגובות על “עוגת תפוחים גבינה ופירות יבשים

  1. שלום פירגה,
    לפי התמונה העוגה נאפית בתבנית אינגליש קייק.האםהכמות מספיקה לתבנית אית או יותר?
    שבת שלום וסוף שבוע נעים smile

  2. פירגה צהריים טובים, מה שלומך? כבר הכנתי את העוגות הן בתנור וזה מריח נפלא איזה שילוב מדהים!!! אני אעדכן אותך איך יצא ובנתיים להתראות ושתהיה לך שבת קסומה!!! באהבה, נטלי קורן : :twisted: )

  3. פירגה שבת שלום!
    נשמע מדהים, אפשר לוותר על הגבינה או לשים משהו אחר?
    וכל זאת בכדי שהעוגה לא תהייה חלבית.
    תודה smile

  4. האם אפשר לקחת סיכון להמיר את זה לתרכיז של סוכלרוז ללא סוכר בקיצור אותו כמות של כוס ורבע לסוכרזית לא בשקיות

  5. שבוע טוב!
    נראה מקסים פירגה היקרה עושה משהו מאוד מאוד דומה במאפניס
    ושמה מילוי אוכמניות יוצא נפלא ומאוד מרשים.
    בהצלחה לכל מי שמנסה.

  6. מרגיש לי טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

    ינוסה בהקדם …….

    תודה ,

    שבוע טוב יקרה ,
    שרית-ב
    smile smile smile

    • הי שריתי
      מה שלומך ?
      שמחתי מאד לקבל פנייך הבקר.
      תודה רבה וכרגיל,אשמח לראות את תוצרתך המרהיבה.
      שבוע נפלא מחובק ומתוק לך.

  7. מתכון קליל ומעולה!
    כטה טעימה.
    הוספתי חמוציות אדומות ומשמשים יבשים.

    תודה :lol:

  8. היי ושאלה…האם ניתן לוותר על הפירות היבשים והתפוח??אם כן אז מה ניתן לשים במקום?תודה

  9. יש לי שאלה בקשר לכפות-האם אלו כפות גדושות או רגילות? כמה גר' זה יוצא?

  10. פירגה צהריים טובים, מה שלומך? חזרתי לעדכן שהעוגה יצאה משגעת!!!! :lol: התחסלה על ידי כל המשפחה טעימה בטירוף!!!! smile smile smile smile כולם כבר מצפים למתכון הבא חחח … שיהיה לך שבוע מקסים וטעיםםםם … נטלי קורן. ;)

  11. היי העוגה נראית נהדר יש לי רעיונות לשידרוג
    למי שלא רוצה פירות יבשים או תפוח ניתן להוסיף

    1 אגס מגורר או 1 גזר מגורר עם מעט קינמון (במקום התפוח)
    1 כוס אגוזים מעורבים או חצי כוס אגוזים חצי כוס קוקוס פתיתים (במקום פירות יבשים )
    אפשרי גם עם האגוזים לגוון בשוקלד צי"פס לבן או חום חצי כוס או שוקולד עם אגוזים מגורר

    מקווה שעזרתי

    רחלי laugh

    • הכל כתוב במתכון שלי. שמי שרוצה יכול להוסיף. וכמובן שתפוח מחליף אגס וכו'….
      תודה רבה. תמיד טוב שיש עוד רעיונות.

  12. היי רציתי לשאול…האם לעוגה יש מרקם של עוגת גבינה…או בעצם מרקם של עוגה בחושה רגילה??אני שואלת את זה בגלל הכמות הקטנה של הגבינה לעומת הכמות הגדולה של הקמח.אשמח לתשובה.תודה

  13. ברור לי שצריך להכין….מעונינת להכין היום….בגלל לז חשוב לחי לדעת אם יש לעוגה את אותו מרקם רך של עוגת גבינה….

    • המרקם קצת גבינתי וקצת אחר. שונה מכל עוגה שהכנת.
      אחרי שתכיני,תכירי את המרקם. אז בהצלחה ותשתפי אותי אחרי טעימות.
      תודה.

  14. פירגוש ,

    הכנתי את העוגה , וכמעט שאין כבר עוגה ……..

    כמה מפליא , עוגה ב – 5 דקות ואלף טעמים לה ……

    הכנתי גבינה בעצמי מ – 4 אשל , ובגבינה זו השתמשתי , הוספתי צימוקים , חמוציות ודובדבנים מסוכרים חצויים , וכמובן תפוח מסוג פינק ליידי . וכהמלצתך בחרתי להוסיף גרירת לימון צהוב גדול וריחני …..

    אפיתי ב – 2 תבניות אינגליש קייק בצורת חצי גליל כשהתחתית מחורצת .

    לכשהתקררו ציפיתי באבקת סוכר מעורב במיץ לימון סחוט טרי .

    העוגה רכה ונימוחה וכ"כ טעימממממממממה וכמעט איננה……….מסוג שכל פרוסה מביאה עוד פרוסה עם רצון עז להמשיך וליישר ………

    המון תודות , אהבתי מאוד והשותפים שטעמו והיו שותפים לחווית הטעימה , אהבו ומודים לך ….

    קיבלו מתכון וכתובת האתר שלך .

    יש לי בעיה עם העלאת תמונות למחשב יכולה מנייד לנייד . שלחתי לנירה'לה ואולי היא תשלח לך מחר .

    נ.ב.
    כשהייתי צעירה ובתחילת הדרך , היתה עוגה בחושה שהייתי אופה , שהכילה קופסאת גבינה , צימוקים וחבילה מרגרינה …… היום יש לי בעיה עם שימוש במרגרינה , וחמאה אני מתעבת ………. היום אני אופה בדרך כלל רק עם שמן , לכן תודתי לך כפולה ומכופלת , שהשכלת להשתמש בשמן …… ת – ו – ד – ה !

    שרית-ב ♥♥♥
    smile smile smile smile smile

    • שריתי, התמונה הגיע בשלום. צירפתי אותה למתכון. smile
      היא יפהפיה כמו כל התמונות המדהימות שאת שולחת לי ושאני רואה בפורומי האוכל ברחבי הנט.
      המשיכי להכין,לצלם,שכולנו נהנה.
      תודה וחיבוק מקרב לב. smile

  15. הי שריתי מתוקה
    מה שלומך? כל כך שמחתי לראות אותך הבקר.ממש ממש.
    כמובן שהעונג שלי לשמח אותך בעוגה טעימה. את כבר מכירה את הקטגוריה שלי לעוגות בחושות .כל העוגות מוכנות ב- 5 דקות,בחישה וזהו……מגוונות טעמים וצבעים.

    לאחרונה רוב העוגות הבחושות שאני מכינה הן עם שמן.

    העוגה שכתבת בסוף זו עוגת אינגליש קייק מקורית. גם אני זוכרת אותה מימי ילדותי. יש לי אותה באתר על בסיס שמן.
    הנה הקישור אליה: עוגת אינגליש קייק גבינה וצימוקים

    http://www.pirge.co.il/נוסטלגיה/אינגליש-קייק-גבינה-וצימוקים

    אשמח מאד לתמונות היפות שלך,ואם לא עכשיו,הרי בוודאי תכיני אותה שוב ותצלמי לי לאתר. אני "מתה" על התמונות היפות שלך. לללא ספק,התמונות הכי יפות ברשת.

    חיבוק ליום נפלא ותודה מקרב לב.

  16. ערב טוב פירגה,
    ידוע לך אם בקופסא של 250 גרם גבינה יש מספיק עבור 4 כפות גדושות? :?

  17. שלום פירגה יקרה!
    לפני כחצי שעה הוצאתי את היוגה מהתנור והיא ניראית נהדר! אפיתי בתבנית פיירקס עגולה בקוטר 25. שמתי אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס. תודה ענקית! smile

  18. שלום פירגה עשיתי את העוגה רק במקום סוכר עשיתי עם כוס -כמו סוכר ויצא מעולה תבורכי שבת שלום
    :lol:

  19. פירגה יקרה
    אפיתי את העוגה אתמול, העוגה פשוט נהדרת. טעימה ועסיסית בדיוק כמו שאני אוהבת.
    תודה . ושבת שלום

  20. פירגה יקרה,
    אפיתי את העוגה והבאתי אותה אתמול למפגש חברתי.רציתי לעדכן אותך ש"זכינו" להמון מחמאות וכמובן שניצלתי את ההזדמנות כדי לספר על האתר הנהדר שלך smile :lol: smile :lol: smile :lol: smile

    • רותי תודה לך ולכל החברה שאהבו.
      אני מקווה שכולם יכינו מהמטעמים שבאתר ויחזרו לספר לי כמה שזה טעים.
      המשך נפלא ביחד ושימשיך להיות טעים לכולם.

  21. פירגה היקרה,

    ברצוני להודות לך מקרב לב על האתר המושקע והמתכונים הנפלאים.
    בכל הזדמנות הנני ממליצה לחברות ומכרים על האתר.
    בזכותך יכולות הבישול והאפייה שלי השתפרו לאין שיעור.
    גם את המתכון הנ"ל הכנתי ויצא מעולה, כרגיל! smile

    באהבה והערכה רבה,
    אתי

    • אתי,תודה גדולה על הפצת האתר בקרב מכרייך. תמיד אני אומרת שלא מספיק אנשים נהנים משפע המתכונים וההיצע שיש בו.
      אמשיך בנתינה ואהבה לכולכם.
      ערב נפלא.

  22. שלום פירגה!
    הכנתי השבת את העוגה הזו וגם את עוגת השוקולד הכושית עם הגבינה שלך. קצרתי הצלחה. תמשיכי בפעילותך הברוכה והיצירתית! תודה!

  23. פירגה יקרה.
    הכנתי את העוגה. היא בדיוק מה שבעלי אוהב לקפה של בוקר. כפירות יבשים השתמשתי בקוביות של פפיה ללא צבע ודלות בסוכר, מחנות התבלינים ברכסים. (אני מהצפון). יצאה עוגה מעולה!.
    שוב תודה על היצירתיות וההשקעה. על כך שאת נדיבה כל כך במתכונים ומרעננת את המטבח שלי!
    סוף שבוע חמים ונעים smile

    • תודה לילה,רק עכשיו אני רואה את המחמאות על העוגה שהכנת.
      מאחלת לשתינו המשך ביחד ונפלא ובעיקר טעים.
      smile

  24. העוגה נראית נפלא. תודה על המתכון והתמונות הנפלאות, הן שלך והן של שרית. :lol:

    smile

    נירה

  25. אפיתי אותה הערב עם שזיפים מיובשים וגרידת תפוז. יצאה ממש טובה! בפעם הבאה אפחית מכמות הסוכר. תודה לך פירגה על עוד מתכון מעולה!

    • נשמונת ערב טוב
      תמיד אפשר לשחק עם כמויות סוכר במאפים. כל אחד ישים לטעמו.
      תמשיכי להכין ולהנות בדיוק כמוני ;) :lol:
      תודה חמודה smile

  26. מתכון מעולה, אני שמתי כוס מיץ תפוזים והוספתי גבינה והפחתתי מכמות הסוכר. נהדר

להגיב על שרית-ב ♥♥♥ לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *