dscf6142 -  תפוח עץ קפוא - קינוח

תפוח עץ קפוא – קינוח

תפוח עץ קפוא

dscf6142 300x225 -  תפוח עץ קפוא - קינוח

תפוח עץ קפוא-פירגה

מפשירים ומיד זוללים.  תהנו.

dscf6144 300x225 -  תפוח עץ קפוא - קינוח

29 תגובות על “תפוח עץ קפוא – קינוח

  1. פירגה היי, יש לי תפוחים במקרר שאף אחד לא אוכל אז עכשיו נתת לי רעיון :P

      • יש לי שאלה
        אני גננת במקצועי, יש לי 30 ילדים
        ומעונינת המתכונים שאפשר לאפות אם הילדים בגן

        אני התחלתי לפני החג בתוכנית "האופה הצעיר"
        אשמח לקבל מתכונים

        תודה מקרב לב
        וחג- שמח
        באהבה:גילה

        • גילה,כנסי לקטגוריה:עוגות בחושות.יש עשרות טעימות.
          לבריאות ושהילדודס יהנו smile

  2. מעולה! צריך להשאיר אותם קצת בחוץ להפשרה או אפשר לאכול מיד? ינוסה מיד! תודה רבה!

  3. היי פירגה – רעיון נפלא – ינוסה בקרב.

    אופציה נוספת – מוצלחת במיוחד – להקפיא ענבים.
    אין צורך להפשיר – אוכלים אותם קפואים – נותן תחושה כמו של ברד.

    מתאים במיוחד לימי הקיץ החמים – בריא טעים ודל קלוריות (יחסית לגלידה)

    חג אורים שמח

  4. רעיון נפלא לקיץץץץץץץץ

    נזכרתם בשיא החורף?????????

    בכל אופן כל הכבוד על הרעיון

  5. פירגה זה בהחלט נהדר!

    אני גם מאוד אוהבת תמרים (צהובים מתוקים) קפואים, מעדן!

    תודה אישה יקרה!

    יאללה, מצפה למתכון לחנוכה – בטוחה שתשלפי משהו חגיגי וטעים!

    אוהבת ושולחת חיבוק

    רחלי.ג. smile :lol:

  6. רצה להקפיא תפוח עשית לי חשק..אגב מה קורה עם הויטמנים…

  7. הכי כיף קפוא,זה תערובת של בסקוויטים שבורים,שמנת מתוקה,שוקולד מריר,מומסים ומגולגלים למין צורת נחש בתוך נייר כסף מקפיאים ,מורידם מהפריזר,וזהייעלם תוך 5 דקות אפילו צוציקים אוהבים :|

  8. حאיזה סוג תפוחים???? גרני סמיט,פינק לידי,דלישס??? אשמח לדעת

    עוד עצה יש בחנויות טבע או המזרח הרחוק מיץ אננס טבעי בפחיות מהמזרח הרחוק,מקפיאים את המיץ אוכלים ומתמוגגים דל ומצויין לעיכול בזכות הברומלין,חומר שטוב לעיכול טבעי נהדר :lol:

  9. אם הטעם והמרקם הם כמו תפוחים אפויים,
    האם אפשר למלא כך עוגות תפו"ע ושטרודל במקום לבשל ולרכך בסיר על הכיריים?

  10. פירגה בוקר טוב,
    יש לי שתי שאלות לא קשורות למתכון זה אלא לעוגת הכושית שוקולד עם גבינה.
    האם צריך ממש מים חמים(אחרי רתיחה) או פושרים?
    האם לשמן את התבניות?
    אשמח לקבל תשובה דחופה כי אני רוצה להתחיל להכין.
    המשך יום טוב וסופשבוע נעים smile smile smile

  11. מתי יהיה קיץ ונחין תפוח קפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????
    לוקה :lol: :P smile

    נ.ב. קול מה שניסינו מהאתר אד אחשב יצה פיצוץ!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *