d79ed799d794 d7a7d795d7a7d795d7a1 d7aad7a4d795d796 800x600 - עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

d7a9712 800x600 300x225 - עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

הכינה וצילמה:ש712 שרית ב

 

d7a9712 d7a9d7a8d799d7aa d791 800x600 300x225 - עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

הכינה וצילמה: ש712 שרית ב

ההכנה והתמונות המדהימות הן של ש712 הלא היא שרית ב המדהימה ולה התודה.

עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס   –   בחושה וטובה

את העוגה הזו קיבלתי ממאיה גיסתי שקיבלה אותה מחברתה הטובה כוכי ונטורה

העוגה בתבנית אינגליש קייק כפי שאני פירגה צילמתי:

d79ed799d794 d7a7d795d7a7d795d7a1 d7aad7a4d795d796 800x6001 300x225 - עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

תפוזים אינסטנט פודינג- מאיה

חומרים:
2 תבניות אינגליש קייק מקרטון, משומנות
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3 – 4 ביצים– הכי גדולות מספיק 3
1/2 כוס קוקוס
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
לערבל הכל בקערה ולצקת לתבניות
רצוי בתבניות מקרטון ולא הסטנדרטיות. תבניות הקרטון קטנות יותר והעוגות יצאו יחסית גבוהות.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות או עד השחמה.

כאשר העוגה מוכנה , מוציאים אותה לשיש – אחרי כ- 5 דקות
להכין סירופ:
לערבב 1/2 כוס מים + 2 כפות סוכר ולהרטיב את העוגות שעדיין חמות.
אפשר קצת לחורר עם קיסם שהסירופ יחדור בקלות.

ilana552 בחרה להכין מהמתכון הנפלא הזה מאפינסים. ראו כמה יפים ומעוררי תיאבון.

d790d799d79cd7a0d794 d792d795d79cd799d799d799 300x225 - עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

ilana552 הכינה מהמתכון מאפינס

 

העוגות ניתנות להקפאה.
תהנו

193 תגובות על “עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

  1. פירגוש,ניתן לאפות גם באינגליש קייק החד פעמי הרגילות הכסופות?

    • בקר טוב לימור,
      מלאי מהבלילה גובה 3/4 תבנית ומהיתר תכיני מאפינסים.
      smile
      בהצלחה

  2. נראה לי שיצא עוד יותר מוצלח אם אשפוך עליה מיץ תפוזים, במקום סירופ מים+סוכר, מה דעתך ?!

  3. פירגה, כל הכבוד על המתכונים הנפלאים והצילומים המרהיבים !
    מדהים.. את באמת מבשלת/אופה כך יומיום ?

  4. האם אפשר לאפות את העוגה גם בתניות סיליקון בצורת קאפקייקס קוגלהוף. אני אוהבת אותן אישיות וקטנות, השאלה שלי אם לא ידבקו בהוצאה, אם יש מספיק שומנים.?

    • דבורה,יש לי באתר מגוון עוגות/מאפינס בסגנון דומה . אני כמובן מכינה בתבניות סיליקון…. ואז אין בכלל בעיה.
      לצנן היטב ולשלוף smile

    • בלהה,מרגש אותי מאד לקרוא את התגובה שלך
      המשך פעיל וטעים לשתינו
      תודה רבה לך :lol:

  5. הי פירגה אכן עוגה מצוינת יצאה מהתנור לפני שעתיים וחצי התחסל תבורכי על המתכונים הקלים והמהירים הללו תודה. smile

  6. היי פירגה

    כהרגלך בקודש עוגות קלות ומעולות! תודה רבה .
    יש לי שאלה לגבי הסירופ ששופכים מעל העוגה , אולי יש לך סירופ אחר , משהו עם תפוזים שידגיש את
    הטעם של העוגת תפוזים??

    תודה, את ניפלאה , אין כמו המתכונים שלך ! :lol:

  7. פירגה, העוגה מדהימה ועוד יותר מכך- כל כך קלה ופשוטה להכנה! נהנים מכל ביס…כל הכבוד smile ;)

    • בדיוק,כוס שמן.
      אבל ברבורית,יש מתכונים אחרים דומים טעימים לא פחות רק עם 3/4 כוס. לשיקולך
      :lol:

  8. וואו העוגה נראית ונקראת מדהים , תנוסה השבוע , רק חבל שאין תפוזים טובים עכשיו

  9. בוקר טוב.
    עוגה מעולה .מסתבר שאין סוף להמצאות.
    מומלץ לנסות.

  10. העוגה מצויינת .הכנתי אתמול ולאחר שעה
    הגיעו אורחים בהפתעה, ומאד נהנו ממנה.
    ישר כח.העוגה פשוטה בהכנה,וטעימה מאד.

    • עדנה יקרה
      איך אני מתה על המתכונים הקלים האלה שעושים אחר כך ואואואואואואואואו גדול :lol: זה כיף ועונג גדול smile
      המשך הנאה

  11. אפיתי אתמול את העוגה
    עם שינויי קטן במקום אינטנג פודינג וניל שמתי אינסטנג ריבת חלב (זה מה שהיה לי )
    ויצא טעים מאוד
    כמעט וחוסלה

    תודה רבה על המתכונים הנפלאים

    • אורלי הי, שווה להחליף את טעמי האינסטנט פודינג.נקרא מעולה.
      תודה רבה והמשך טעים smile

  12. נכנסה כרגע לתנור בסיר פלא…
    ממתינה לתוצאות. :lol:

    תודה
    תפו ופוזה. smile

  13. יצא מדהים :P
    השתמשתי רק בשלש ביצים הורדתי את הקוקוס
    הטבעתי חצאי קוביות שוקולד מריר בתוך הבלילה אחרי שהוכנסה לסיר.
    לא השתמשתי בסירופ.
    העוגה שלך הייתה בסיס מעולה לאיתור שלי.

    תודה על הרעיון. :lol:

  14. היי פירגה
    מתכון שנקרא מדהים- אני בדרך להכין.
    רצתי לשאול- אם אני מקפיאה (מארחת בשבת) צריך לחמם או להפשיר בטמפ' החדר?

    תודה

    • אוש
      לא להקפיא לשמור במקרר ולא לחמם.

      תהנו, אירוח נפלא עם המון מחמאות
      שבת שלום smile

  15. היי פירגה,עוגה מצויינת ממש….אני הרתחתי את הסירופ כמה דקות עד שהסוכר נמס ואז הרטבתי את העוגה,יצא מווווווווווווווווווווווושלם.עוגה נהדרת וקלת הכנה.יישר כח :lol:

  16. פירגה יקרה,
    הכנתי כבר בפעם השניה השבוע, זו עוגה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! וכל כך קלה להכנה!!!!
    תודה על המתכון המעולה, כמו יתר המתכונים שלך :lol:

  17. פירגה שבת שלום

    הכנתי את העוגה, הוספתי מעל מיץ תפוזינה + 2 כפות שטוחות של סוכר שהרתחתי לפני ;)
    העוגה יצאה מיוחדת ממש טעימה.
    תודה על המתכונים המקסימים שיוצאים לי בדיוק כמו בתמונה. :lol:

    • סיגלית בקר טוב
      תודה . השידרוג של הסירופ משגע.
      באהבה והמשך טעים smile

  18. העוגה קלה וטעימה להפליא.
    אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס לגיוון. נראה לי שגם חתיכות פרי הדר מסוכר יתאים וכו'.
    העוגה כל כך קלה להכנה שאפשר לגוון ובכל פעם יחשבו שזו עוגה אחרת……-)
    לא לוותר על הסירופ כי זה עשה את העוגה נימוחה להפליא.
    אני הוספתי חצי כוס מים רותחים מהקומקום ואז את הסוכר ובחשתי כך שהכל נמס במלואו. :P

    • נגה הי
      תודה על השידרוג והתגובה הטעימה .
      כל יום מתווספות עליה עוד ועוד מחמאות.זה כיף גדול
      smile

  19. עוגה רכה ועדינה מאוד. המשפחה שלי המפונקת היתה מאוד מרוצה. אכלו הכל. תודה רבה ושבוע טוב.

    • תודה אידה
      יש המלצות בתגובות להוסיף קצת שוקולדצ'יפס או פירות מסוכרים.
      תנסי לגוון
      תהנו smile

  20. מומלץ,מומלץ,מומלץ!!!!!!!!
    לכ מי שטרם הכינה,זו עוגה נפלאה ומומלצת ביותר.גם מהירת הכנה וגם טעם נפלא,עסיסית מאוד.
    פירגוש,שוב שיחקת אותה.תודה על מתכונים נפלאים.

    • אורנה,אני נדבקת בהתלהבות שלך.חהחהחהחהחהחה
      מעולה. המשך הנאה וטעים כל הזמן smile

  21. פירגה יקרה,
    לפני שעה חזרתי ארצה – ומיד כשסיימתי עם המזוודות – התיישבתי לשאוב רעיונות ומתכונים לשבת , מהאתר.
    האם ניתן לאפות העוגה בתבניות מסיליקון אישיות?
    אני קונה אינסטנט פודינג וניל באריזת ק"ג. כמה כפות שוות לשקית?
    יישר כח והמון תודה :lol: ;)

    • נירה ברוכה השבה יקירתי
      שימי 3 כפות מלאות פודינג.
      ראי במתכון למטה, אילנה הכינה את העוגה בתבניות אישיות והוספתי תמונה נהדרת.
      כמובן שסיליקון יהיה מעולה. אני תמיד מעדיפה סיליקון.
      אשמח לשמוע ממכם שוב אחרי הטעימות.
      שבת שלום וטעים לכם smile

  22. פירגה

    הכנסתי לתנור יחד תבנית אינגליש קייק וגם תבניות מאפינס
    האם זה אותו זמן אפיה לשניהם?

    • אני מקווה שהסתדרת
      מאפינס נאפים יותר מהר אבל תמיד אפשר לבדוק ואפילו מספר פעמים.אין בעיה.
      smile

  23. כן הסתדרתי :lol:

    מרוב לחץ עמדתי על המשמרת
    המאפינס באמת נאפו קודם
    אבל נעשיתי מומחית בזכות אימוני הבישול שלך אותי ;) והוצאתי בזמן

    זה טעים טעים טעים
    ולחשוב שבגלל כוס שמן כמעט ויתרתי עליהם :oops:

  24. שלום פירגה,:
    את העוגה הכנתיבשתי תבניות אינגליש קייק קרטון והכנתי לפי ההוראות שלך . העוגה נאפתה מבחוץ אבל
    מבפנים היא נראתה דחוסה וכאילו לא אפויה. בכל אופן הטעם היה כמובן טעם עוגת תפוזים נהדרת. האם יש לך הסבר למה זה קרה לי? אני מאוד אוהבת עוגות בחושות ואני לא רוצה להתאכזב שוב
    תודה

    • יהודית יקירתי, פשוט תכיני כמו שכולנו מכינים. בסבלנות ובאהבה ולפי מה שרשום,זה הכל
      זה הכלל.
      תנסי לחשוב איפה טעית.
      אין אפס בעוגה הזו. מעדנית ומוצלחת בפי כל.

      ב ה צ ל ח ה smile

  25. בוקר טוב
    הכנתי אתמול יצאה טעימה…..
    מינמום השקעה מקסימום הצלחה
    כולם התלהבו. הוספתי חתיכות שוקולד חלב ששידרג את העוגה
    תודה :P

    • מאיה, כרגיל,זה כל הענין באתר שלי.מהיר וטעים במינימום השקעה.
      המשך נפלא ביחד smile

  26. האם אפשר להמיר את מיץ התפוזים במשהו אחר? במתכון אחר למשל הצעת תה תפוחים קר..מה את אומרת? גם את זה יוצא משהו קצת אחר, אבל עוגה בחושה כלשהי (אני צריכה לפיקניק) תודה רבה מראש!!

  27. פירגה שלום
    אפיתי את העוגה עם קמח רגיל ללא א.אפיה , לא היה לי קמח תופח
    עד כמה זה יפגע בעוגה?….
    אני מחזיקה אצבעות שתצא בסדר,כרגע היא בתנור :oops:

  28. אפיתי את העוגה לשבת לבתי החיילת -החלפתי את התפוזים בקלמנטינות ויצא מצוין עשיתי כמות כפולה ואפיתי בתבניות אינגליש מקרטון אפשר היה לאפות אפילו ב-5 תבניות ולא רק ב-4 הן יצאו מאד גבוהות -התבניות מקרטון הן קטנות מהאלומניום באופן משמעותי .

    אז שבוע טוב לכולם

  29. למה דווקא תבניות מקרטון?
    האם אפשר להכין בתבניות אינגליש קייק רגילהות(אלומיניום) או בתבנית עגולה קפיצית?

    • שום דבר לא דווקא. אני ממליצה,אבל כל אחד כרצונו יעשה.
      תכיני את הבלילה ותתאימי אותה לתבנית מתאימה בגודל.
      בהצלחה ואשמח לחוות דעתך אחרי טעימות
      שבת שלום

  30. פירגה יקרה,
    לא מזמן נחשפתי לאתר שלך, ואני מאושרת. תודה על השפע שאת מציעה כאן. :lol:
    העוגה נהדרת, בדיוק לפי המתכון.
    יש לי 2 שאלות: 1. את הזיגוג למעלה מאבקת הסוכר עושים בנוסף למים + 2 כפות סוכר?
    2. העוגה תמיד "מתפוצצת" לי בחלק העליון שלה, לה לא פגם בטעם, אך בהחלט במראה האסטטי של העוגה. יש לכך סיבה / המלצות?

    • עדן בקר טוב
      הזיגוג זה הרבה אבקת סוכר ומעט מים רותחים עד לדרגה שאפשר לזלף.
      לא תמיד יוצאים פיצוצים,זה קורה גם לשפים הכי גדולים..
      המשך טעים ויום נפלא לך.

  31. פירגה יקירתי יש אורחים השבת ואני רוצה להכין את העוגה הזו-למרות שאני מתלבטת בינה לבין מייפל עם הפתעות. איך אני מכינה את הזיגוג המדהים הזה מעל – הזיגוג הזה מעלה בי זכרונות מאמא שלי שהייתה עושה עוה שוטה ועם זיגוג לבן ומעל קוקוס. אני בינתיים אמתין לתשובות ממך-נחש מתכונים אחרים לשבת ;) ;)

    • גלזורה אורגינלית:

      החומרים:
      2 כוסות אבקת סוכר
      15 גרם חמאה רכה
      כפית תמצית וניל
      כף שמנת מתוקה

      הכנה:
      לערבב סוכר, וניל וחמאה. להוסיף שמנת מתוקה. (התערובת צריכה להיות נוחה למריחה, לא נוזלית מדי)

  32. פירגה יקירתי אני מגיבה קצת באיחור אבל אף פעם לא מאוחר לקבל מחמאות. הכנתי את העוגה ביום שישי ולא הספקתי לראות את ההמלצה שלך לזיגוג אז בסיום העוגה הרתחתי על הגז 100 גרם אבקת סוכר עם רבע כוס מים -אומנם לא יצא זיגוג כמו שרציתי אבל הרוטב שהכנתי הרטיב את העוגה-היה לי ולאורחיי מאוד טעים-עוד עוגה שתירשם אצלי .להבא אני אנסה עם הזיגוג. הזיגוג מצריך הרתחה על הגז או רק עירבוב המצרכים?
    שיהיה לך ולמשפחתך חג חנוכה שמח וטעים מכל הלב.

    • גלית,זיגוג עם אבקת סוכר ממיסים במעט מאד מים עד שמתקבל קצת סמיך ואפשר לזגג על העוגות.
      חג שמח

  33. רוצה להגיד שלאחת כמוני שלא ממש יודעת לבשל העוגה הצליחה באופן מדהים. היא ממש טעימה ולא קשה להכין אותה. תיתני לי מתכון דומה לעוגת שוקולד. אני אשמח. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  34. בוקר טוב.
    עוגה רכה וטעימה שמפיצה ריח ניפלא בבית ונותנת הרגשה חמימה של פעם.
    תודה רבה ניבה.

  35. הכנתי ביום שישי – עוגה קלה קלה כמו שאני אוהבת, בלי מיקסר ובלי שטויות. החלפתי את מיץ התפוזים במיץ תפוחים (זה מה שהיה בבית) ואפיתי בתבנית קוגלהוף (טבעת) יצאה טעימה ועסיסית – מומלצת!!!
    נאוה

    • נאוה,כמו כל עשרות העוגות הבחושות שלי,כולן מהירות וטעימות.
      מקווה שתכיני ותכירי לאט לאט את כולן.
      שבוע נפלא לך ותודה מקרב לב.

  36. :cry: :twisted: :lol: :| :| :P smile בכנו והיה פשוט פצצה!
    טעים ועדין!
    ת-ו-ד-ה ר-ב-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :x :cool: :shock: :? sad smile

    • הי טלי,אני לא אופה עם מלא.לא יודעת.
      תודה ואשמח לתובנות אם תחליטי להכין.

  37. פירגה אני כל כך נהנת מהעוגות שלך במיוחד הבחושות אני מאלה שאין להם הרבה סבלנות להתעסק במתכונים מסובכים מה רע ? הכל יחד ויוצא מקסים וטעים .

  38. תודה פירגה הכנתי היום את העוגה טעימה מאוד אפיתי 50 דקות כי ב30 דקות כפי שרשום במתכון העוגה עדין לא היתה מוכנה. לטעמי אפשר קצת פחות סוכר בשבילי היא קצת מתוקה מידי. תודה.

  39. :עוגה מעולה, פעם ראשונה שאני אופה ללא הפרדת ביצים והקצפה
    יצא יותר מדי טעים

    • אני שמחה מאד שיצא טעים.

      זו הכוונה שכל מה שאני מכינה באתר שלי טעים,עובר אליכם שתכינו בכיף, שגם אתם תהנו כמוני.

      ערב טעים ונפלא.

  40. :lol: מלפירגה היקרה ,
    smile ממליצה בחום המתכון מעולה ,!!! פעם ראשונה שאני מכינה את העוגות שלך והפעם הכנתי לכבוד שבת.
    אני מאוד אוהבת לאפות אך רק עוגות בחושות ובזו ההזדמנות אשמח במידה ותוכלי לתת לי טיפ שיעזור לי להוציא עוגות יותר יפות מכיוון שלרוב הן מתבקעות

    אגב אני לא הכנתי את הרוטב לדעתי יש מספיק סוכר פיזרתי מעל קוקוס ונטיפי בוטנים

    בתודה מראש ובברכת שבת שלום,
    סיגל.

    • סיגל חמדתי בקר טוב smile
      תודה על ההמלצה.
      אני מאד אוהבת את הבחושות שלי ואני גאה מאד בהיצע המגוון שלי. לדעתי המגוון ביותר ברשת.
      תנסי לאפות את הבחושות בתנור שלך בחום 160 מעלות ויותר זמן.
      תהנו מעוגת השבת שהכנת .
      smile שבת שלום לך ולבני ביתך.

  41. יצא מעולה! אוורירית, עסיסית והטעם מיוחד ולא סטנדרטי.
    (גם אני עשיתי בלי הסירופ ולא מרגישה שחסר)

  42. יש לי בבית סירופ מייפל ,ניתן להשתמש בו כתחליף לסירופ שציינת?אם כן באיזה כמות להשתמש?

  43. תודה על הטיפ. אשמח לקבל דעתך/עצתך בעניין הפודינג שוקולד במקום ווניל שבמרשמך.

  44. וואו העוגה פשוט מעולה!!!! הסירופ מוסיף המון.
    לא היו לי תבניות קרטון אז הכנתי מתבנית אינגליש קייק סיליקון והשאר בתבניות מאפינס. החסרון היחידי שלה שהיא חוסלה מהר מדי… ;)

    • אמא לתאומים ערב טוב
      תודה רבה חמדתי
      יופי של מחמאה לעוגה. עשית לי חשק להכין אותה שוב
      לבריאות ותהנו smile

  45. כול פעם שאני עושה את העוגה יוצאת יאמי יאמי מומלצת :lol:

  46. היי פירגה,מה שלומך?
    רציתי לשתף שאני מכינה את העוגה הזו המון אבל בלי הסירופ.
    אני רוצה לתת טיפ, אני משתמשת באינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד,
    זה מוסיף המון המון לעוגה.
    יום טוב
    smile

  47. :lol: העוגה הכי טעימה כל יום שישי אצלי בשולחן נוחה מאוד לטיולים ותמיד מתפעלים

  48. שבת מבורכת
    תמיד כיף להכין את המתכונים שלך תבורכי על העשייה והאכפתיות smile
    שאלה קטנה ….לפי המתכון אני מבינה שלא מרתיחים את הסירופ ? רק מיים סוכר ולערבב ? או שאני טועה וכן צריך להמיס את הסוכר על הגז :? …

    • מיכל הי חמודה
      רק אם הסוכר לא נמס , חממי מעט ותערבבי עד להמסה.
      בהצלחה ושבת נפלאה לכם. smile

  49. היי פירגה, מצאתי את מתכון העוגה הבחושה תפוזים אינסנט וניל וקוקוס. והיא מעולה. האם ניתן להקפיא אותה?

  50. הי פירגה, בשקט בשקט התמכרתי למתכונים הנפלאים שלך והגיע הזמן לפרגן מכל הלב :lol: העוגה כאן, וואו… אין מילים, כל כך טעימה כל כך רכה ופירורית שחייבת כמות כפולה כדי שכולם יספיקו לטעום.מכינה אותה כקאפקייק, אינגליש קייק ובכל צורה היא נפלאה!!! תודה על כל מתכון שאת משתפת כל מה שהכנתי…נפלא וקוצר מחמאות! אז תודה מקרב לב ;)

    • שרית יקירתי
      כיף לקרוא את המחמאות ולקבל פירגון. אין עלייך.
      תודות מקרב לב והמון חיבוקים ונשיקה.
      שנמשיך להכין מטעמים ,לפנק,להתפנק,שיהיה טעים ומוצלח.
      שלך,פירגה smile

  51. לפירגה היקרה,אין עליך,שתהיי לנו בריאה,מתכון קזה נפלא,את השפית האמתית,תודה רבה :lol: smile

  52. הייי פירגה
    העוגה בתנור, אך במקום מיץ תפוזים שלא היה לי שמתי רסק תפוחים ואגסים שחיפש מי שישתמש בו….
    אני לא רואה סיבה שיצא גרוע.
    אך הניסיון יתברר , מתכוניך מבורכים כידוע וניתן לעיתים לשנות במקצת והיות ואת נותנת הברכה הם יצליחו – נכון??
    סוף שבוע רגוע , נעים, חמים(לדאבוני)
    smile smile smile smile smile

    • ערב טוב אסתי,מקווה שלמרות השינויים שעשית,יצאה עוגה טעימה.שתהיה לכם שבת שלווה ורגועה smile

  53. היי,
    הכפלתי כמויות אבל הפחתתי בסוכר לכוס וחצי.
    יצא מ צ ו י י ן
    כולם החמיאו ובקשו את המתכון.
    המון תודה !!!!!

    • הי מרי,תודה רבה.
      שרק תמשיכי להכין ולהנות. כיף למחמאות.
      לבריאות ובאהבה וכמובן שנה טובה ומתוקה.

  54. היי פירגה אני רוצה לעשות בתבנית חד פעמית הכי גדולה ליום הולדת האם צריך להכפיל כמויות (גם של הסירופ) כי נראה לי מוגזם לשים 2 כוסות שמן או מספיק פי 1.5 והאם מתאים לעוגה קרם שוקולד משמנת מתוקה ואז לוותר על הסירופ?

    • הי אירית
      לא ניסיתי להכפיל כמויות אז אני לא יודעת.
      בעוגות אחרות שהמרתי לתבנית גדולה לא הכפלתי.ניסיתי לאפות מספר פעמים עד שהגעתי לתוצאה מושלמת.
      באתר שלי יש 2 עוגות כאלה שהמרתי.
      אחת זה הכושית הענקית לימי הולדת והשנייה זו עוגת גבינה בתבנית חד פעמית ענקית.
      אז אני לא בטוחה בבקשה שלך,וצר לי על כך. smile

    • מיכל יקרה,
      אני שמחה מאד להוסיף את המחמאות לשלל התגובות הטעימות לעוגה.
      שבוע נפלא smile

  55. רוצה להכין את העוגה עכשיו אבל יש רק קמח רגיל
    כמה אבקת אפייה לשים??

    • בד"כ שמים כפית אבקה אפיה על כוס קמח רגיל.
      בהצלחה ושבת שלום smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *