עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה

12 ביוני 2011 מאת: פירגה

הכינה וצילמה:ש712 שרית ב

הכינה וצילמה:ש712 שרית ב

 

הכינה וצילמה: ש712 שרית ב

הכינה וצילמה: ש712 שרית ב

ההכנה והתמונות המדהימות הן של ש712 הלא היא שרית ב המדהימה ולה התודה.

עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס   -   בחושה וטובה

את העוגה הזו קיבלתי ממאיה גיסתי שקיבלה אותה מחברתה הטובה כוכי ונטורה

העוגה בתבנית אינגליש קייק כפי שאני פירגה צילמתי:

תפוזים אינסטנט פודינג- מאיה

תפוזים אינסטנט פודינג- מאיה

חומרים:
2 תבניות אינגליש קייק מקרטון, משומנות
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3 - 4 ביצים– הכי גדולות מספיק 3
1/2 כוס קוקוס
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
לערבל הכל בקערה ולצקת לתבניות
רצוי בתבניות מקרטון ולא הסטנדרטיות. תבניות הקרטון קטנות יותר והעוגות יצאו יחסית גבוהות.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות או עד השחמה.

כאשר העוגה מוכנה , מוציאים אותה לשיש - אחרי כ- 5 דקות
להכין סירופ:
לערבב 1/2 כוס מים + 2 כפות סוכר ולהרטיב את העוגות שעדיין חמות.
אפשר קצת לחורר עם קיסם שהסירופ יחדור בקלות.

ilana552 בחרה להכין מהמתכון הנפלא הזה מאפינסים. ראו כמה יפים ומעוררי תיאבון.

ilana552 הכינה מהמתכון מאפינס

ilana552 הכינה מהמתכון מאפינס

 

העוגות ניתנות להקפאה.
תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 3.6 מתוך 5 (סה"כ 19 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

193 תגובות על ”עוגת תפוזים אינסטנט פודינג וקוקוס-בחושה“
  1. מאת אלינור:

    עכשיו בתנור!!! :lol:

    [הוספת תגובה]

  2. מאת מיכל:

    עוגה מעולה!!!! כ״כ טעימה וקלה להכנה. אכין שוב בעז״ה

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מיכל יקרה,
    אני שמחה מאד להוסיף את המחמאות לשלל התגובות הטעימות לעוגה.
    שבוע נפלא :)

    [הוספת תגובה]

  3. מאת אילנה:

    רוצה להכין את העוגה עכשיו אבל יש רק קמח רגיל
    כמה אבקת אפייה לשים??

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    בד"כ שמים כפית אבקה אפיה על כוס קמח רגיל.
    בהצלחה ושבת שלום :)

    [הוספת תגובה]

  4. מאת שולה:

    פשוט מעולה

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    שולה ,תודה על ההמלצה.
    תהנו ושבת שלום לכולכם :)

    [הוספת תגובה]

  5. מאת חנית:

    כוס מיים רגיל או חמים?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מים רגילים :)

    [הוספת תגובה]

  6. מאת תרצה אלמקיאס:

    חייבים סירופ לעוגה?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תנסי בלי :) :)

    [הוספת תגובה]

  7. מאת מיטל:

    עכשיו בתנור!!!

    [הוספת תגובה]

    מיטל Reply:

    העוגה למעלה זו אותה עוגה!! העגולה? אם כן מה זה הלבן שיש אליה?

    [הוספת תגובה]

  8. מאת מיטל:

    עליה*

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מיטל,זה סוכר ומים ורשום במתכון. :)

    [הוספת תגובה]

  9. מאת מלי:

    ב"ה
    פירגה,
    שתי דקות עבודה
    והתוצאה - נהדרת!!!
    תודה לך על עוד מתכון ש ו ו ה !! :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מלי,לבריאות.
    אין כמו עוגות בחושות. יש להן תמיד טעם של עוד ועוד….. :) :)

    [הוספת תגובה]

  10. מאת עיסאם.:

    תגובה. עוגה. כו.

    [הוספת תגובה]

  11. מאת לאה:

    העוגה קלה וטעימה .שמתי חבילת אב אפייה על כוס וחצי קמח

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted