ג'לי עשיר בפירות

6 באפריל 2014 מאת: פירגה

d792d79cd799-d7a4d799d7a8d795d7aa1
קינוח קליל לערב החג קריר ומרווה,מרהיב וצבעוני.

מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן .
מבחר פירות העונה טריים ( חתוכים לקוביות ). כמובן שאפשר לשלב פירות משימורים.
יוצקים את הג'לי בעודו חם על הפירות בכלי שקוף נאה להגשה ואירוח (כדאי תבנית זר ולהפוך לפני ההגשה).
מקררים במקרר מספר שעות .

מי שרוצה ל"התפרע" אפשר להכין ג'לי בשכבות של צבע. לחכות בסבלנות שהשכבה הראשונה תתמצק ואז להמשיך באותה שיטה.

"טיפ"
כמובן שאפשר להכין ג'לי מרמלייט ללא סוכר
תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 0.0 מתוך 5 (סה"כ 0 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

6 תגובות על ”ג'לי עשיר בפירות“
  1. מאת בלה:

    בוקר טוב. תגידי בבקשה איך להכין ג'לי. מה שכתוב בכובסה אף פעם לא הבנתי. אני כל כך אוהבת להכין לפי מתכונים שלך

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    בלה,
    כתוב לערבב את תכולת השקית עם 2 כוסות מים רותחים וזה מה שאני עושה :)

    [הוספת תגובה]

  2. מאת בטי:

    רעיון לקינוח פרווה

    חשבתי להכין מלבי בכוס לפזר כמה פירות מעל ועל זה את הגלי, המלבי כמובן על בסיס מים

    מה דעתך?

    חג שמח . :) :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    בטי,לא יודעת כי לא הכנתי.
    שווה לנסות ולבדוק :)

    [הוספת תגובה]

  3. מאת דנה:

    פירגה חג שמח מה כמות הפירות לג'לי?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    כמה שאת רוצה אפשר ממש לשים המון ואז יוצא ממש סלט פירות בג'לי. בקיצור,מה שבא לך. :)

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted