לפסח 730x410 - חיתוכיות אגוזים ומקופלות לפסח

חיתוכיות אגוזים ומקופלות לפסח

לפסח 1 - חיתוכיות אגוזים ומקופלות לפסח

ממתכון הבישקוטי של שלי הכנתי לפי שינויים קלילים שלי, עוגיות טעימות לחג.

 

מצרכים:

תבנית ענקית של התנור משומנת

4 ביצים

1 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

1 וחצי כוסות קמח מצה לא מנופה

שקית אבקת אפיה

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

קורט מלח

1/2 כוס אגוזי מלך

2 מקופלות שוקולד מפוררות

 

אופן ההכנה:

לערבב עם מטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה

ולהוסיף את יתר המצרכים .  לערבב היטב.

לחמם תנור 150 מעלות.

לשמן תבנית תנור הכי גדולה ולשטח את הבלילה.

לאפות עד שיקבל גוון חום.  כ-30 דקות.

חובה לצנן היטב.  לחתוך בזהירות ולסדר בקופסת העוגיות.

"טיפ"  בהגשה, ניתן לפזר אבקת סוכר .

חג שמח.

תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *