dscf4683 - לחמניות בירה

לחמניות בירה

dscf4683 1 - לחמניות בירהלחמניות בירה מהירות (14) לחמניות מאפינס

נפלא לחיסול החמץ לפני החג
מתאים לארוחת בקר/ערב . להכין ממרחים טעימים ולהנות.

מצרכים:
חבילה קטנה קמח תופח = 1/2 2 כוסות קמח רגיל+שקית אבקת אפיה
בקבוק בירה לבנה 330 מ"ל
בצל קצוץ או זיתים
3 כפות שמן (כף לטיגון הבצל)
מלח לטעם
אם מכינים בלי תוספות מוסיפים 2 כפות סוכר

מטגנים ומזהיבים את הבצל בכף שמן
מערבבים הכל ביחד ומכינים 14 לחמניות בתבניות מאפינס סיליקון
אופים בחום 175 שעה או יותר לפי הצורך.
מצננים היטב.
בוצעים ל-2 מורחים בממרחים טעימים ונהנים.

עוד מתכון ללחם בירה ואגוזים מהאתר שלי:

http://www.pirge.co.il/אירוח/לחם-בירה-ואגוזים

תהנו

43 תגובות על “לחמניות בירה

  1. פירגה היקרה!
    האם אפשר לאפות כלחמניות על נייר אפייה?
    עד שאקנה תבנית מאפינס… :?
    כבר מדגדג לי באצבעות להכין את זה! :P
    שי לי.

    • הכנתי כלחם בתבנית אינגליש קייק חד פעמית ויצא מעולה. תהנו ויום נפלא

      • מיכל,זה מעולה כלחם. אישית,רציתי קצת גיוון ולכן הכנתי כמאפינס לחמניות.
        שמחה שאהבתם. תודה לך שחזרת לשתף אותי.

  2. עוד שאלה קטנה…
    אני רוצה להכין עם התוספות, גם כי זה טעים וגם כי אני לא רוצה להוסיף סוכר
    (עם סכרת… sad ) האם הבירה הלבנה נותנת טעם מריר ללחם?
    תודה רבה.

  3. שלום פירגה ותודה על המתכון!
    רוצה להכין אותו בערב למשפחה….

    רק ששעה אפייה נשמע לי הרבה – אני טועה?

    שוב תודה,
    דנה

  4. נראה נפלא טרם ניסיתי
    האם אפשר להכין מקמח מלא?אילו כמויות קמח
    תודה

  5. בוקר טוב פירגה ותודה על המתכונים הנפלאים שלך, בזכותך למדתי לא לפחד מאפיה .
    חשוב לי לדעת כמה מלח בערך צריך לשים כדי שלא יהיה מלוח מידי?
    תודה ויישר כוח

  6. הכנתי ויצא מצויין רק שזמן האפייה היה 40 דקות וזה הספיק בהחלט, כנראה לוי תנור
    תודה…
    איזה ריח בבית… :P

    • אני שמחה שהצליח ושטעים לכם.

      כשהלחמניות מתקררות הן ממש ממש טעימות וכיף למרוח בהן ממרח כלשהו.

      תהנו חמודה.

  7. תודה רבה!
    יצאו כעת מהתנור 2 "סטים" האחד עם בירה לבנה והשני עם בירה שחורה, ממש צילי וגילי, כל הלחמניות יפות וטעימות, לא נראה לי שאצטרך להקפיא על כי יש קליינטים…….. :lol:

    כה לחי!
    smile ;)

  8. היי פירגה- לגבי כמות הקמח: יש בידי חבילה קטנה של קמח תופח אך היא יוצאת 3 וחצי כוסות ולא 2 וחצי… :shock:

  9. שלום פירגה, הכנתי עם קמח מלא לבקשת בתי והמרקם יצא קשה מאוד דחוס וכבד לא מומלץ אבל ניסיתי שוב עם קמח רגיל והתוצאה שונה לגמרי הלחמניות נפלאות בדיוק לפי המתכון שלך שיהיה שבת שלום ויום טוב

  10. היי פירגה
    שאלה, אם אני שמה זיתים, אז אין צורך להוסיף
    בצל מטוגן, הבנתי נכון?
    תודה מראש על עזרתך
    רותי

    • את התוספת את בוחרת. לדעתי לא צריך להעמיס ומספיק תוספת אחת.
      בהצלחה רותי. smile

  11. הי,
    הכנתי אתמול עם בירה שחורה, בתחילה נלחצתי כי הבצק דביק…
    הכנתי עם בירה שחורה יצא מעולה!!!
    מומלץ כשממהרים ! וגם לי נאפה לאחר כ-30 דקות.

    תודה רבה :lol:

    • סימה,שמחתי שהכנת לפי הוראות ההכנה.אני יודעת שגם עם שחורה יוצא מעולה כי קראתי שחלק הכינו בפורומים השונים של תפוז.
      תודה על ההמלצה.

  12. האמת שאני מכינה ממש דומה כבר שנים בתבנית אינגליש קייק:
    330 מ"ל בירה לבנה
    1 חב' קטנה של קמח תופח
    קצת מלח פלפל ושידרוגים: גרעיני חמניה, זיתים קצוצים, בצל מטוגן, אגוזים וכל מה שבא!
    לאפות 40 דקות בחום בינוני-גבוה (190')
    ביום שישי האחרון הכנתי עם בצל ירוק קצוץ ומעט עגבניות קצוצות. להיט בביתנו, והריח שמתפשט לו ממש חגיגה! :lol:

  13. תודה על המתכון
    בתור אחת שאינה מבינה בבירות, האם יש חשיבות לבירה הנקנית? כלומר אם אני מכינה את זה לכאלו שמבינים בבירה (ואני יודעת שמדובר כאן בטעם אישי) האם את יכולה להמליץ לי איזה בירה לקנות אם אכן יש משמעות לטעם?

  14. היי פירגה,
    כמה זה חבילה קטנה של קמח תופח? אני גרה בחו"ל ואין לי מושג תודהב רבה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *