d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d793d791d7a9 d791d79cd799 d793d791d7a9 - מאפינס תות בטעם דבש

מאפינס תות בטעם דבש

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d793d791d7a9 d791d79cd799 d793d791d7a9 300x225 - מאפינס תות בטעם דבש

מאפינס תות בטעם דבש ואין טיפת דבש….

מצרכים ל-20 מאפינס מסיליקון:
שמים בקערה:
1/4 כוס תה מוכן (תה רגיל עם מים שיהיה צבע עז….)
1/2 כוס ריבת תות +1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
2 כפות רסק תפוחים
2 ביצים מעורבבות עם מזלג
לערבב ולהוסיף:
2 כוסות קמח+שקית אבקת אפיה. שוב לערבב.
לצקת 3/4 גובה לתבניות סיליקון
לאפות בחום 175 25 דקות או עד שמוכנות (בדיקה עם סכין שיוצאת ממש יבשה)
מיד בצאת העוגות מהתנור להבריש ב-
4 כפות ריבה מעורבבת עם 1/4 כוס מים. (לא לבשל) במקום ריבה, אפשר להזליף סירופ מייפל.
"טיפ"
אפשר לערבב  קינמון+ סוכר חום ולפזר מעל  לעוגות (לפני האפיה).
תהנו.

תגובות

3 תגובות על "מאפינס תות בטעם דבש"

אבישג

היי,נראה מעולה ומגרה

אבישג

במה אפשר להחליף את רסק התפוחים?

wpDiscuz