ירקות 640x410 - סלט ירקות חם/קר

סלט ירקות חם/קר

ירקות - סלט ירקות חם/קר

מה בסלט?
3 כפות שמן זית
1 חציל (לא מטוגן) מקולף וחתוך לקוביות בינוניות
3 עגבניות טריות
3 גמבות צבעוניות איזה שאוהבים
ראש שום שלם – לחצות שיניים
2 בצלים חצויים ופרוסים דק
כוס פטרוזיליה טרייה
ולטעם? 1/4 כפית אבקת מרק עוף,1/2 כפית פלפלצ'ומה לחריפות,להשלמת טעמים מלח ופלפל שחור.

אופן הכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן ומזהיבים ומוסיפים את השום. מטגנים דקה.
מוסיפים את הגמבות ומבשלים 10דקות בסיר 1/2 מכוסה .מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות,החצילים,התבלינים ומבשלים כשעה בסיר מכוסה. משאירים חריץ לאדים.
מדי פעם לערבב . לטעום ולהשלים טעמים.
לסגור להבה ולפזר פטרוזיליה טרייה.
אפשר לאכול חם , או לקרר במקרר ולהנות קר.

"טיפים להגשה"
1. אפשר להכין שקשוקה. לשבור ביצים ולקשקש עם הירקות ולהשאיר גם ביצי עין שלמות מעל.
2. אפשר להגיש ירקות חמים על מצע טחינה.
3. אפשר להגיש חם על אורז, "פירה" קוסקוס,או ספגטי.
תהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *