DSCF8227 640x410 - עוגת מיץ וגבינה

עוגת מיץ וגבינה

DSCF8227 - עוגת מיץ וגבינה

העוגה מאד עסיסית וטעימה. מהירה ובחושה.

כדאי להכין בתבנית קוגלהוף אבל כל תבנית אחרת תתאים.

(כוס 220 מ"ל)

מצרכים:
תבנית מלבנית 27X30 מצופה בניר אפיה
שמים בקערה:
כוס גבינה לבנה 5%
כוס מיץ תפוזים רצוי טרי סחוט
כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס צימוקים מעורבבים עם:
1/2 2 כוסות קמח תופח (כשהצימוקים מעורבבים בקמח,יש סיכוי שהם יתפזרו בעוגה ולא ישקעו)
שקית סוכר וניל

סירופ:
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות סחוט

הכנה:
טורפים במטרפה ידנית את כל מצרכי העוגה , לסירוגין מצרכים יבשים ורטובים .
יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום 175.

מיד כשהעוגה יוצאת ח מ ה מהאפייה, יוצקים עליה עם כף רגילה את כוס מיץ התפוזים הקרה.
תהנו.

2 תגובות על “עוגת מיץ וגבינה

  1. פירגה כל הכבוד. את פשוט מעין שופע של מתכונים ביתיים, טעימים ופשוטים.
    לצערי, אסור לנו מבחינה בריאותית לאכול עוגות עם סוכר וגם משתדלים לא לעלות במשקל.
    העוגה ממש מגרה ואני נהנית לפחות מקריאת המתכונים.
    יישר כוח והרבה בריאות בתקופה הזויה זו. heart kiss

    • יעל,צודקת. לגבי מתכונים לסכרתיים,זו בעיה כי לא מתכון ללא סוכר הוא לסוכרתי.
      צריך בעיקר לקבל עזרה מדיאטנית .
      בריאות ואהבה. kiss

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *