d790d792d795d796d799d79d d7a7d795d7a7d795d7a1 d7a7d79ed797 d79ed7a6d794 d7a4d799d7a8d795d7a8d799 d79cd797d79d - עוגת קוקוס כהה

עוגת קוקוס כהה

קוקוס קמח מצה פירורי לחם - עוגת קוקוס כהה

הוספתי קצת קקאו ושוקולד מגורר.
יש לי באתר מגוון גדול של עוגות קוקוס במגוון גדול של טעמים ושידרוגים.
כנסו לקישור ותהנו.

http://www.pirge.co.il/index.php?s=%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

המצרכים בקערה גדולה:
2 כוסות קוקוס
כף מלאה קקאו
50 גרם שוקולד מכל סוג מגורר על מגררת גסה
2 כוסות מים (ניתן להמרה)
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
וניל לטעם
כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר

אופן הכנה:
לערבב בכף עץ לתערובת אחידה.
לצקת לתבנית .  לזרות על העוגה קוקוס  .

תבניות מתאימות: 2 אינגליש קייק, תבנית עגולה מספר 26, תבנית מלבנית 27X33
לאפות בחום 175 כ-30 דקות או לפי הצורך.
לבדוק בשיטת הסכין בכמה מקומות לוודא שהעוגה מוכנה.
לזרות אבקת סוכר או להגיש עם סירופ שוקולד.
אם העוגה משחימה מדי אחרי 30 דקות ועדיין רכה, יש לכסותה בניר כסף עד תום האפיה.

לעוגה עסיסית , צקו סירופ חם על עוגה ק ר ה: לבשל 1/2 כוס סוכר+1/2 כוס מים ולצקת עם כף על פני העוגה.
תהנו

53 תגובות על “עוגת קוקוס כהה

    • לבנה,אני בטוחה שתהנו .מחכה לחוות דעתך ולדעת באיזה תבניות בחרת להכין? תודה :lol:

  1. שלום פירגה היקרה..אני רואה שזה טעים ההההה :lol: אני ינסה עם קצת סוכר וכמו סוכר..אני יקנה קוקוס.. :oops: טוב חורף וצריך להכין צריך להשמין חחחח ומה עם השמלה לחתונה

    • בולגריה יקרה
      את ;) חייבת ;) לעדכן אותי איך יצא עם השידרוגים שתכיני
      תודה smile

  2. הי פירגה מתה על קוקוס!!!מתי מוסיפים את שתי כוסות הקוקוס מוסיפים לתוך התערובת או לפזר מעל התערובת ליקראת האפיה??? ;) ;) ;) ;) יום טוב

    ^_^

    • אילנית זה לא קשור . מה שכתוב בקערה לערבב את כל המצרכים שרשומים זה לחוד.
      הקוקוס למעלה זה תוספת.

  3. היי פירגה שלום וחג שמח
    הכינותי היום לכבוד החג
    כמנה עיקרית ליד הסופגניות
    שהן מנה משנית ליד הלביבות
    יצאה טעימה מאוד
    ומה שחשוב
    זה לספוג כמה שיותר קלוריות
    שהריי בחג האורים
    לכך אנחנו מצווים.

    • אי אי אי אבי כמה צחקתי.חהחהחהחהחה
      תהנו מכל העושר של חג האורים.
      חג שמח smile ותודה על התגובה.

  4. פירגה- עוגה מדהימה. קלי קלות להכנה ותוצאה מופלאה. גם ללא קרם וללא אבקת סוכר- ככה לקפה ולתה ובכלל. מצוין. אהבתי
    מירי

  5. פירגה בוקר טוב!
    העוגה מצויינת כמו כל שאר המתכונים הטובים והממכרים שלך
    הכנתי בשתי תבניות אינגליש קייק
    תודה ויום טוב!!!!!!!!

    • גנט בקר אור
      עדיף לחמם מספר שניות במיקרו.לא מחממת בטוסטר.
      לא בטוחה לגבי הקפאה. אבל….לנסיון אפשר להקפיא חתיכה אחת ולבדוק אותה אחרי יום.

  6. שבת שלום לך, הכנתי אתמול ויצא טעיייים חבל על הזמן. הילדים והמבוגרים לא מפסיקים לאכול…תודה על ההמצאות -תמשיכי כך…

  7. שלום פריגה אני נהנית מהמרשמים שלך האם צריך להרתיב את העוגת קוקוס אבקש תשובה

    • לאה לא כולם אוהבים עסיסי.יש סירופ למטה במתכון.את תחליטי אם להוסיף.
      אגב, אני לא הוספתי.

  8. שלום פירגה,
    וכול הכבוד על המתכונים הטובים שלך-
    הכול צבעוני ויפה- חגיגה לעיניים..
    שאלה בקשר לעוגה ,
    האם אפשר להמיר את הקמח הלבן ,
    לקמח מלא ושקית אבקת אפייה ,
    או שהקמח המלא יהרוס ?
    האם התנסית באפייה בקמח המלא לעוגות שוקולד ?
    אשמח לתשובתך.
    ואת נותנת אחלה מתכונים יישר כוח.

    • שולי בקר טוב,אני לא אוהבת לאפות עם קמח מלא.לא יודעת איך זה.
      לבריאות והמשך הנאה. smile

  9. היי פירגוש,הכנתי את העוגה בבוקר והיא יצאה טעימהההה מאוד מאוד!במיוחד לחובבי קוקוס כמוני.
    smile

    • לימור חמדתי smile יופי. גם אני אוהבת קוקוס ותראי כמה הרבה עוגות קוקוס כבר יש באתר. מכל טוב הקוקוס ;) תודה שחזרת לשתף אותי.
      שלך,פירגה

  10. אני תמיד משתפת אותך… smile
    אני מאוד אוהבת קוקוססס :P
    השילוב של קוקוס ותפוזים גם יוצא טוב. :lol:

  11. פירגה יקרה
    בשלושים שנה שאני נשואה השתמשתי בתנור אולי 20 פעם ורק לחמין.
    הכל השתנה מאז שנכנסתי לבלוג שלך.
    העוגה יצאה מעעעולההה….. אפיתי עוד שלוש עוגות היום., את עוגת תפוזים אינסטנט פודינג ועוגת הפרג והן יצאו נהדר. רק עם העוגת שמרים של גולי כנראה עשיתי משהו לא נכון כשהכנתי את הבצק.
    שיהיה לך יום טוב,
    תודה,תודה,
    נאוה. :oops: ;)

    • נאוה בקר אור חמודה
      כיף לקבל את הבקר עם התגובה הנפלאה והטעימה שלך.
      לגבי עוגת השמרים בהצלחה לפעם הבאה ורק להיצמד להוראות.
      סופ"ש נפלא ומחובק לכם

  12. פירגה יקרה שלום.אשמח לדעת אם אפשר להקפיא את העוגה זו . הייתי רוצה להכין ולהקפיא לחג.את הרולדות פריך תמרים ניתן להקפיא?תודה לך.כ smile ל טוב!

  13. היי עכשיו שמתי לב שכבר שאלו על ההקפאה…סליחה .שנה נהדרת,נעימה וטעימה.ככככככל טוב!תודה רבה כמובן!!!

  14. פירגה שלום , רציתי להתייעץ איתך בנושא שאני ממש מדוכאת לגביו , בזמן האחרון אף עוגה בחושה לא יוצאת לי , העוגה ממש לא אפויה באמצע , אפילו החלפתי תנור ועדיין ממשיך כך מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה . :twisted:

    • אורטל בקר אור
      אחרי 50 דקות של אפיה, תכסי את העוגה ברפיון בניר כסף.תמשיכי לאפות עוד 10 דקות. תבדקי שוב שמוכנה….
      לדעתי בשיטה הזו לא יהיו יותר פשלות.
      בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *