cid 730A83C2 B353 43E7 ADD3 932E3CB14739 1 730x410 - עוגת שקדים בקרם מקופלת עסיסית במיוחד

עוגת שקדים בקרם מקופלת עסיסית במיוחד

cid 730A83C2 B353 43E7 ADD3 932E3CB14739 - עוגת שקדים בקרם מקופלת עסיסית במיוחד

 

המצרכים בקערה:

כוס אבקת שוקולית

1 כוס סוכר

2 כוסות קמח  תופח

כוס אבקת שקדים (תמונה למטה)

1/4 כוס יין מתוק

3/4 כוס שמן

3 ביצים טרופות במזלג

1/2 1 כוסות מים פושרים

לערבב לבלילה אחידה

לצקת לתבנית משומנת מספר 24 או מלבנית חד פעמית

לאפות בחום 175 כ-40 דקות.

סירופ חם על עוגה חמה מיד אחרי האפיה:

1/2 מיכל שמנת מתוקה רגילה או פרווה להרתיח רק עד לסף הרתיחה ולסגור להבה, להוסיף מיד

5 שוקולד מקופלת בטעם מריר=100 גרם .  לבחוש לקרם ולצקת על העוגה.

לשמור במקרר .

לפסח , במקום קמח תופח:   2 כוסות קמח מצות מסונן 3 פעמים.

cid A4400309 8FF8 4AEF AA4A 53421EA1D8FD - עוגת שקדים בקרם מקופלת עסיסית במיוחד

תהנו

6 תגובות על “עוגת שקדים בקרם מקופלת עסיסית במיוחד

  1. היי פירגה יקרה
    יופי של מתכון. אנסה בקרוב.
    שיהיה לך כל טוב בצירוף אהבתי אלייך – מורתי הוירטואלית היקרה.
    מירי

      • פירגה יקרה
        הכנתי את העוגה. יצאה טעימה. רק מה – לא הרגשתי כל הבדל בין ציפוי של שוקולד מריר רגיל, לשוקולד מקופלת .
        כמו כן, כשאוכלים את העוגה לא מרגישים את טעם אבקת השקדים.. ?? אם לא מוסיפים את אבקת השקדים, מה אפשר להוסיף במקום ?
        חוזרת על שאלתי.. האם את אופה בטורבו ? או באפיה רגילה ??
        שיהיה לך שבוע טוב ומקסים. unknw

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *