עוגת מוס קרה על בסיס של בישקוטים ודבש .
להכין יום לפני האירוח , לשמור בהקפאה ולהוציא כ- 1/2 שעה לפני ההגשה.
המצרכים לתבנית עגולה משומנת מספר 26:
230 גרם בישקוטים/ביסקוויטים (בפסח להמיר למצות או עוגיות כשרות)
כף גדושה דבש
50 גרם חמאה רכה
לערבב ולהדק היטב אל תחתית התבנית .
קרם מוס להקצפה במיקסר :
3 מיכלי שמנת מתוקה שמנה להקצפה
תבחרו אחד ממעדני משק לין במשקל של 400 גרם:
ממרח דבש ואגוזים (זה הממרח שאני בחרתי) ויש עוד הצעות:
ממרח חלבה דבש
ממרח חלבה לייט עם אגוזי מלך
ממרח שקדים לייט
ממרח חרובים ואגוזים
ממרח תמרים ואגוזים
3 כפות ליקר בכל טעם שיש בבית
3 כפות אינסטנט פודינג וניל אפשר עם פצפוצי שוקולד
להקציף לקרם אחיד.
לשטח את הקרם על הבסיס.
לקשט כיד הדמיון
"טיפים"
1. את הממרחים אתם יכולים להחליף לממרחים בטעמים אחרים במשקל של 400 גרם.
ניתן להוסיף לכל קרם אגוזים מסוכרים,שברי שוקולד בטעמים או פירות מסוכרים.
תהנו