dscf2536 800x600 - עוגת מרשמלו ושמנת

עוגת מרשמלו ושמנת

DSCF2536 800x600 - עוגת מרשמלו ושמנת

בהשראת אינה ממסטר שף הכנתי עוגת מרשמלו מרעננת וטעימה..

תבנית מרובעת 28X28
400 גרם ביסקוויט קסטה או "פתי-בר"
1/2 כוס מים מהברז + 1/2 כוס יין תירוש או יין מתוק אחר
מי שלא רוצה יין ימיר לכל נוזל אחר לטעמו.זה לא משנה.(הנוזלים לטבילה קצרה של הביסקוויטים)

לקרם שמנת מרשמלו:
600 גרם גבינה לבנה 5%
שקית אינסטנט פודינג וניל
10 יחידות (אפשר יותר) מרשמלו ורוד גזורים לפיסות קטנות במספריים.
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר או לפי טעמכם.
שקית סוכר וניל
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ומוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים

אני ציפיתי עם סירופ שוקולד קנוי

מחלקים את הקרם ל-3

הסידור בתבנית: שכבה ביסקוויטים טבולים קצר בנוזלים, שכבה קרם, שכבה ביסקוויטים שכבה קרם , שכבה ביסקוויטים ומסיימים בקרם. מעל לקרם סירופ השוקולד.

שימו בפריזר לחצי שעה לפני ההגשה.
תהנו.

8 תגובות על “עוגת מרשמלו ושמנת

  1. פירגה שלום,
    ניסיתי להכינס לקשור של עוגיות לחיילים ללא הצלחה. האם הוא עדיין נמצא באתר?

  2. פירגה יקירתי
    אני מחזקת את ידיך גם בימים קשים אלו
    כל אדם בר דעת ידע לסנן לעצמו כמויות סוכרים על פי דעתו
    בכל אופן אני מאוד מרוצה מהאתר שלך ומיישמת הרבה מאוד מתכונים ומאוד נהנית מהגשתם בדרך פשוטה ברורה ולא פלצנית אז כה לחי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *