עוגת קסטה

1 ביולי 2012 מאת: פירגה

קסטה בחושה ללא הקצפות-פירגה

קסטה בחושה ללא הקצפות-פירגה

 

מצרכים שהיו בבית יצרתי המוניה נפלאה לקינוח מושלם. יש הרבה דומות אבל אין כמותה.

מצרכים:
תבנית אינגליש קייק משומנת (אפשר בטחינה גולמית או אחר)
שרוול ביסקוויטים פתי בר קלאסי של פעם בטעם וניל
לקרם גבינה:
1/2 קילו גבינה לבנה 5%
מיכל שמנת מתוקה 10%
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
לערבב בקערה עד שיהיה קרם ללא גושים
להניח 10 דקות על השיש שיתקשה מעט.

קרם גנאש מבושל:
כוס (לא מיכל) שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד בטעם חלב/מריר
להמיס את השמנת לסף רתיחה ולשבור לתוכה את השוקולד
לערבב לקרם דליל.

לסידור התבנית:
2 שכבות ביסקוויטים טבולים בנס קפה
שכבה קרם גבינה
שכבה בסקוויטים טבולים בנס קפה
שכבה קרם גבינה
ביסקוויטים טבולים בנס קפה

עכשיו לשוס……
לפרוס את העוגה לפרוסות (לפני ההקפאה) כדי ליצור הרבה חריצים.
לצקת את הקרם שיחלחל פנימה מבעד לחריצים אל תוך קרם הגבינה,עד למטה.
להקפיא.
להוציא 10 דקות לפני ההגשה ולפרוס .
תהנו.

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 4.1 מתוך 5 (סה"כ 10 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

43 תגובות על ”עוגת קסטה“
  1. מאת רותי ב.:

    שוב אני…
    דרך אגב, אם תדפדפי למעלה, הכנתי את העוגה הזאת
    לפני שנתיים והגבתי……..

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted