d792d791d799d7a0d794 d7a6d799d79ed795d7a7 - מאפינס גבינה עם צימוקים

מאפינס גבינה עם צימוקים

d792d791d799d7a0d794 d7a6d799d79ed795d7a7 1 - מאפינס גבינה עם צימוקים

15 מאפינסים

שמים בקערה:
500 גרם גבינה לבנה 5%
2  ביצים  טרופות
1/2 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
3/4 1  כוסות קמח תופח
1/2 כוס צימוקים למלית

אופן הכנה:
לערבב הכל ביחד ולצקת 3/4 גובה לתבניות מאפינס
להטביע בכל מאפינס כמה צימוקים
לאפות בחום 175 כ-35 דקות.
להשאיר בתנור 10 דקות אחרי האפייה כשהדלת פתוחה.d792d791d799d7a0d794 d7a6d799d79ed795d7a7d7a7d7a7 1 1 - מאפינס גבינה עם צימוקים

תהנו

 

 

 

51 תגובות על “מאפינס גבינה עם צימוקים

    • תודה על המתכון.
      הכנתי אותו בשבועות
      היה טעים אבל חסר היה טעם של גבינה.
      לדעתי צריך להשתמש בגבינה 9%
      ולהוסיף גביע שמנת חמוצה וגבינת שמנת כלשהי.
      כדי שלעוגה יהיה טעם חזק יותר של גבינה.

      אבל סהכ מרקם מטוד טוב!!!!

      • שלום,להבא לכתוב את התגובה למטה בסוף כל התגובות.
        תודה. smile
        תהנו וחג שמח

  1. היי פירגה יקרה,
    המאפינס נראים ממש מפתים!!בתבנית של כמה שקעים לאפות אותם?

    המשךיום נפלא smile

  2. שלום פירגה,
    האם יש לך את המתכון של עוגת/פשטידת הגבינה המתוקה שמכינים בדרך כלל בארוחות הבוקר בבתי המלון? אשמח אם תפרסמי.
    תודה!!!

  3. תודה.
    כמו תמיד, טעים ונוח להגשה.
    דרך אגב, הכנתי את הכבד עם הערמונים לפי המתכון שלך ויצא נפלא :lol: יחד עם פירה, והרוטב על הפירה. נטרף לחלוטין.
    תודה ושבת שלום

    • ורד,אשמח שאת המחמאות לכבד תרשמי במתכון עצמו.(כמובן רק אם זה מסתדר לך).תודה.

      שתהיה לך ולבני ביתך שבת שלום טעימה ונפלאה smile

  4. ליראה יקירתי
    אני בחול ומכאן אני עוקבת אחרי מעשיךsmile
    מחכה בקוצר רוח לחזור ולהיכנס למטבח, את כל האהבה הגדולה שלי לבישול ואפיה קיבלתי ממך ואני מודה לך
    שבת שלום smile

    • רותי יקרה, כיוון שאני לא בטוחה לגבי הקפאה,אני מציעה להקפיא אחת ולבדוק אחרי הקפאה איך היא מתנהגת ;)
      שבוע נפלא וטעים smile

    • אידה שלום
      אני אף פעם לא משמנת סיליקון,אמור אחרי קירור להישלף לבד בקלי קלות.

  5. שלום, הכנתי את המאפינס במנג'טים ושימנתי אותם מעט, אך הם עדיין נדבקו למנג'טים. מדוע? ומה לעשות אחרת? (אבל בכל מקרה יצא טעים). תודה!!!! :lol:

    • שירה,אין הרבה מה לעשות למעט לקנות תבניות מסיליקון. כל מה שניסיתי בעבר נדבק.לא עזר כלום.
      מאז שיש לי תבניות סיליקון,כלום לא נדבק.אף פעם.

      סליחה שאני מנסה להכניס אותך להוצאות אבל ההוצאה היא חד פעמית לטווח ארוך ומשתלמת מאד.
      אני שמחה שיצא טעים למרות שנדבק לך.
      חג עצמאות שמח יקירתי smile

  6. בעקבות המלצתך אני מחפשת תבנית שקעים מסיליקון לקנות. יש לך המלצה בשבילי מאיפה לקנות ואיזה?
    תודה…

    • תבקשי בהום סנטר את התבניות האדומות האישיות
      הוספתי תמונה למתכון למטה.את מוזמנת לראות
      תקני ותהני. smile

  7. תודה יקירתי, גם על התגובה המהירה וגם על ההמלצה. עכשיו נשאר לי רק למצוא את הדרך להתגלגל להום סנטר, וסוף סוף לנצל את הגבינה שתקועה במקרר… smile

  8. שבוע טוב!
    פירגה היקרה ברצוני לשאול האם מותר להקפיא עוגות גבינה?
    אני מבינה ששאלה כללית מידי אז קודם אשאל על המאפינס האלה אם יש איזשהו כלל בקשר להקפאת מאפי גבינה אשמח לדעת.

    תודה רבה!

    • מירי,לא יודעת.לשיקולך.
      תקפיאי אחד ותראי אם כדאי להקפיא את כולם.
      smile

  9. פירגה יקרה
    הכנתי את התערובת בדיוק כפי שכתבת.
    מלאתי את השקעים בתערובת במלוא גובה השקעים. בזמן האפייה התערובת גלשה החוצה. מבחוץ המאפינס נהיו מעט שזופים כפי שמוצגים בתמונה שלך ובפנים לא נאפו מספיק. בזמן הקירור המאפינס צנחו לתוך השקעים.
    עוד באותו ערב הכנתי תערובת נוספת ומלאתי את השקעים 3/4 מגובהם וגם תערובת זו גלשה והתוצאה – המאפינס שוב שקעו לתוך השקעים ולא היו טובים.
    אולי שקית אבקת אפייה זה יותר מדי ? וזה מה שגורם לתערובת לתפוח מעל ומעבר לגובה השקעים.
    זו פעם ראשונה שזה קורה לי.
    תודה על עזרתך והמתוכנים הנפלאים שאת שולחת לנו מדי יום. smile smile

    • מירי הי
      שיניתי את המתכון בהתאם .
      מקווה שגם להבא תמשיכי להנות מהמתכונים.
      אני לא נשארת אדישה להערות שלכם ומקווה שתמיד יצליח ויהיה הכי טעים בעולם.
      תהנו.

  10. פירגה בוקר טוב,
    הכנתי שוב את המתכון והפעם המתכון המשודרג.
    קניתי תבניות סיליקון עפ"י התמונה שלך- למחפשים היכן לקנות – קניתי בחנות של קרין גורן.
    המאפינס יצאו בדיוק כמו בתמונה = יפים ומוצלחים..
    לדעתי התערובת סמיכה מדי והמאפינס יצאו כמו לחמניות גבינה.
    בפעם הבאה אוסיף עוד גבינה כדי שירגישו יותר שאלו עוגיות גבינה ואיידע אותך כיצד יצאו.
    חג שבועות שמח עם חיבוק על כל המתכונים הנפלאים שלך והעצות שאת כותבת. smile smile smile smile

    • מירי בקר אור
      מוזר שיצאו קשים.
      הם אמורים לצאת כמו בתמונה.רכים ונימוחים.
      בכל אופן,בהצלחה ותהנו מכל מה שתכיני/תשדרגי. smile
      חג שבועות נפלא וטעים לך ולבני המשפחה.
      אוהבת.

  11. למירי,
    יקירה,
    עירבוב יתר של הקמח בתערובת
    גורם שיוצא קשה ולא אוורירי.

    בכדי שייצא לך אוורירי ולא סמיך מידי,
    יש לערבב ממש מינימום ,
    רק עד להבלעת הקמח,
    וזהו,
    ולא לערבב יותר.
    בהצלחה.

  12. עשיתי (עם 9% כי לא היה לי 5%) ויצא מעולה. המחמאות זורמות, הקרדיט שלך.
    תודה!!!!

    • אוסנת,תמיד אפשר להמיר את אחוזי השומן בגבינות במאפים שלי. לבריאות ובאהבה.

  13. תמיד אני חוזר לאתר שלך ולמתכונים הנהדרים אבל נראה קצת מוזר בעוגת גבינה חצי כוס שמן אם אפשר את תשובתך ויום טוב smile

  14. בוקר טוב
    זה טעים מהמקרר או שומרים אותם מחוץ למקרר
    שלא ייתייבש??
    \
    יום מקסים :lol:

  15. שלום פירגה רציתי להגיד לך שאני תמיד מכין את המאפינס האלה ויוצא מאוד טעים . האם אפשר להכין את זה בתבניות אחרות או בסיליקון של נעמן . אפשר גם להמיר את השמן בחמאה או במרגרינה והאם צריך מיקסר . בברכת שנה טובה ומתוקה מעמרי .

    • הי עמרי
      לדעתי מנסיון, להכין רק בתבניות מאפינס. לא צריך מיקסר .
      לא ניסיתי להכין אחרת . כל האופציות שכתבת לא מנוסות על ידי ואין לי תשובות.
      שנה טובה smile

  16. אהלן סליחה על השעה המאוחרת ורק רציתי לשאול אם אפשר לצקת עליהם ג׳לי ואיך ?

    • עמרי בקר טוב,
      להכין ג'לי ולשפוך חמים על העוגות.
      לשמור במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *