גביניות בבצק גבינה

5 במאי 2008 מאת: פירגה

גביניות בבצק גבינה-פירגה

גביניות בבצק גבינה-פירגה

עוד עוגיות ממולאות בקרם גבינה שלא תוותרו עליהם בקלות.
מאז שהכנתי אותם בפעם הראשונה נדלקנו עליהם ונשאר לי רק להמליץ בחום ולשתף גם אותכם .
בצק גבינה נימוח ועדין מתמוסס בפה במלית קרם גבינה נפלאה
22 עוגיות גדולות מאד מומלצות.
למעשה אחרי העוגיות האלה התמכרתי לבצק והכנתי עוד ועוד מאפים מלוחים ומתוקים והראש לא מפסיק להמציא לי פטנטים. שמחה מאד לשלב אתכם בכל מה שעובר עליו.חהחהחהחה
מצרכים לבצק:
חבילה גבינה "טוב-טעם" = 250 גרם
2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה
קורט מלח
סוכר לטעם
לשים בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד עלה מרובע בעזרת טיפונת קמח ולקרוץ עיגולים בגודל 10X10

מצרכים למלית:
חבילה גבינה "טוב טעם" = 250 גרם
חבילה אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
שמנת חמוצה או גבינה לבנה 5% לדילול ולהתחיל לדלל עם כמות של כפית ולא יותר ולהוסיף לפי הצורך.
מלית הגבינה צריכה להיות די קשה .
להמתיק ולהוסיף צימוקים לפי הטעם.
למלא כף מהגבינה באמצע העיגול ולסגור לחצי לצורת סהרון.
לסגור ולהדק היטב אחרת הגבינה בורחת
לאפות בחום 175 עד שיקבל גוון זהוב ונוטה לחום.

 

תהנו

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 4.8 מתוך 5 (סה"כ 12 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

78 תגובות על ”גביניות בבצק גבינה“
  1. מאת אורה:

    שלום פירגה 200 גר חמאה על 2 כוסות קמח נראה לי שמן מאוד. האם יש בצק חליפי פחות שמן שאת יכולה להמליץ לי עליו.

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    אורה בקר אור
    כתבתי שמוסיפים עוד קמח. את לשה ומוסיפה עד שמתקבל בצק נוח לרידוד.

    הבצק מעולה ומומלץ בחום.

    בכל אופן,קבלי את המגוון הגדול שלי לבצקים:

    http://www.pirge.co.il/category/%D7%91%D7%A6%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D

    [הוספת תגובה]

  2. מאת גילה:

    תודה רבה יקירתי, אני אכין, אמא כבר לא כל כך מכינה…. :)

    [הוספת תגובה]

  3. מאת אורית:

    היי,
    למה הכוונה גבינת טוב טעם? האם שווה לגבינת סקי 5%?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    לשאול בסופר ויתנו לך גבינה טוב טעם

    [הוספת תגובה]

  4. מאת Gana:

    חייבת להגיב ניסיתי היום את הגביניות, מה אומר ומה אגיד בצד נוח ביותר לעבודה והטעם של הגביניות פשוט אלוהי ..כן לא פחות כל כך טעים שאין להאמין ואני אופה כבר שנים וזה המתכון הראשון שמרגש אותי כל כך. פירגה תודה ענקית על מתכון משגע , על האתר המושקע ועל מי שאת , כ״כ משתפת ואכפתית שאני מרגישה שאנחנו כבר מכירות. תבורכי

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    הי גנה יקרה
    נפלא לקרוא אותך ומחמיא לי מאד.
    את רוב המתכונים המיוחדים שבאתר אני מכינה קודם לבני ביתי ואחרי מחמאות מהם אני מעבירה אליכם.
    אם אתם מתחברים,אני שמחה הכי בעולם.
    תמשיכי להכין ולהנות ביחד איתי :)

    [הוספת תגובה]

  5. מאת מזל:

    כמה סוכר בבצק וכמה במלית ניראה מגרה אני רוצה להכין תודה על המתכון תבורכי

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מזל,נגיד בבצק 3 כפות ובמלית תטעמי ותחליטי כמה שאת אוהבת. :)

    [הוספת תגובה]

  6. מאת אורלי:

    היי פירגה

    שאלה לגבי המרת החמאה /מרגרינה לשמן…האם כדאי?

    אוהבת מאוד את המתכונים שלך…

    המשך יום נעים

    אורלי

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    תודה אורלי,שימחת אותי מאד ואני מקווה שתמיד כל מה שתכיני יצליח לך.

    לגבי הגביניות האלה לא מוצלח בצק אחר.אם את בכל זאת רוצה לנסות עם בצק אחר על בסיס שמן תלכי על זה
    http://www.pirge.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%AA/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%93%D7%91%D7%A9-2
    :) בהצלחה והנאה

    [הוספת תגובה]

  7. מאת אורלי:

    תודה רבה :)

    [הוספת תגובה]

  8. מאת איסנה:

    מדהים, עכשיו הכנתי… מעולה

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    בקר טוב איסנה.
    תודה ששיתפת.
    תהנו מהעוגות הטעימות :)

    [הוספת תגובה]

  9. מאת פירגה:

    תשובה למיכל לוי.
    אנא כתבי את הבקשה/שאלה אחרי כל התגובות.אחרונה בשורה…..תודה.

    את יכולה להשתמש במקום טוב-טעם בגבינה רוסית שנקראת טובורג או גבינת כנען.
    בהצלחה :)

    [הוספת תגובה]

  10. מאת ריקה:

    היי פירגה
    האם אפשר גם רולדות?
    כמה עבה צריך להיות הבצק אחרי הרידוד?
    תודה :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    ריקה ערב טוב
    אפשר רולדות. לרדד לא דק מדי שלא יקרע.
    בהצלחה :)

    [הוספת תגובה]

  11. מאת שושי 163:

    היי פירגה יקרה.
    האם אפשר להשתמש ב-2 סוגי קמח:
    כוס קמח תופח ,וכוס קמח מלא ?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    שושי,בוודאי שאפשר,אבל לטעמי זה גורע מעדינות הטעם.
    תכיני ותעדכני :) :)

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted