dscf8227 - עוגת מיץ עם גבינה וסירופ תפוזים

עוגת מיץ עם גבינה וסירופ תפוזים

dscf8227 300x225 - עוגת מיץ עם גבינה וסירופ תפוזים

עוגת מיץ גבינתית-פירגה

עוגה בחושה,כמו שאנחנו אוהבים,לא? ותכינו אותה בתבנית מלבנית כדי לקבל חיתוכיות מקסימות וטעימות.

(כוס 220 מ"ל)

מצרכים:
תבנית מלבנית 27X30 מצופה בניר אפיה
שמים בקערה:
כוס גבינה לבנה 5%
כוס מיץ תפוזים רצוי טרי סחוט
כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס צימוקים מעורבבים עם:
1/2 2 כוסות קמח תופח (כשהצימוקים מעורבבים בקמח,יש סיכוי שהם יתפזרו בעוגה ולא ישקעו)
שקית סוכר וניל

סירופ:
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות סחוט

הכנה:
טורפים במטרפה ידנית את כל מצרכי העוגה , לסירוגין מצרכים יבשים ורטובים .
יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום 175.

מיד כשהעוגה יוצאת ח מ ה מהאפייה, יוצקים עליה עם כף רגילה את כוס מיץ התפוזים הקרה.
תהנו.

31 תגובות על “עוגת מיץ עם גבינה וסירופ תפוזים

  1. פירגה יקה האם אפשר באינגליש קייק, כמה תבניות?
    תודה שבת שלום לאה קליין

  2. שלום לך פירגה!
    נשמע מעולה!
    תודה על המתכון המגרה! אפשר בלי צימוקים?
    ואיך מודדים כוס גבינה…? בערך כמה זה מתוך הגביע?

    • ענת בקר טוב
      רשמתי כוס 220 מ"ל וכך גם צריך למדוד.
      אפשר בלי צימוקים ואפשר להוסיף כל דבר אחר שאת אוהבת.
      בהצלחה ושבת שלו smile ם ומחובקת

  3. :P :lol: :lol: הכנתי העוגה בתבנית קוקלהוף עם החור באמצע ויצא י מדהים ביופיו וטעמו :lol: :lol: תודה ושבת שלום smile smile

    • ציפי,את פשוט נהדרת,תודה רבה ותהנו מהעוגה הטעימה.
      המשך שבת חמימה ונפלאה לכם.

  4. אפיתי…בקוגלהוף…..
    יצאה מהתנור…………
    יצאה מהתבנית…
    י פ י פי ה.
    נטעם לכשתתקרר.
    אשתף בתגובות הטועמים.

    • אסתי הי,
      אני מקווה כל כך שתאהבו אותה.
      שתפי אותי בחוות דעכם אחרי טעימות,תודה רבה.
      שבת שלום.

  5. כל הטועמים ה ת ע ל פ ו….. מ ה נ א ה …….
    טעימה מאד,מיוחדת במינה,יפיפיה [בגלל תבנית הקוגלהוף]
    מרקם מיוחד וטעים לחיך,חמצמצה [בגלל מיץ תפוזים חמוץ]
    קלה להכנה ,מרכיבים זמינים .
    עוגה חורפית במיטבה.
    לידיעה:
    כוס גבינה=250 גרם גבינה % 5
    כלומר גביע גבינה.

    שבתשלום

    ישר כוח
    ד"ש מבעלי

    • אסתי,תודה מקסימה
      שימחת אותי שחזרת לשתף בחוות דעתכם.
      אני שמחה ומקווה שנהנה כך גם בהמשך.
      שבת נפלאה וחמימה לכם.

  6. העוגה נאפתה שוב.
    לאחר האפיה שפכתי חצי כוס מיץ תפוזים מעורב עם מיץ לימון.
    מ ע ו ל ה. התגובות נפלאות.
    העוגה לא סמרטוטית,מוצקה,ט ע י מ ה.
    בפעם הבאה לעוגה עצמה הוסיץ חצי כוס מיץ תפוזים וחצי כוס מיץ לימון.
    א ש ת ף ב ת ג ו ב ו ת.

    שבתשלום

  7. עכשיו יצאה מהתנור ושפכתי מעל מיץ אשכולית אדומה כי זה מה שהיה לי בבית. לתוך העוגה הכנסתי את התפוז האחרון שהיה לי… העוגה ניראית מאד יפה! נחכה שתתקרר! פירגה, איזה כיף לדעת שיש לי את האתר שלך ותמיד אני מוצאת בו מתכונים מצויינים ופשוטים! smile

    • נשמונת הי,אני מקווה שהאשכוליות לא מרות.
      תהנו מהעוגה ובכלל,משפע המתכונים שיש פה. שתמיד תהני smile

  8. היגעו התפוזים…..
    אפשר להתחיל לאפות
    את העוגה המיוחדת.

    מחר…………….

    עוגת חורף נהדרת.

    • אסתי יקרה בקר אור smile
      אפשר להתחיל להכין את עוגות התפוזים והמיץ שבאתר.
      כולן נפלאות.
      תודה והנאה smile

  9. שלום פירגה איך את מרגישה,פירגה אפשר שמנת חמוצה במקום גבינה,והאם אפשר למדוד בקוס של השמנת??תודה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *