d79cd799d79ed795d79f d7a7d79cd799d7a4d795d7aa1 - קראנץ' גבינה קליפות הדרים ולימון בלי שמרים

קראנץ' גבינה קליפות הדרים ולימון בלי שמרים

קליפות1 - קראנץ' גבינה קליפות הדרים ולימון בלי שמרים

ביסים קטנים ומענגים בטעם גבינה לימוני בנגיעות קליפות הדרים צבעוניות

3 תבניות אינגליש קייק מקרטון מרופדות בניר אפיה -משומנות

מצרכים בקערה להכנת הבצק:
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה
ביצה שלמה+ חלמון ביצה (את החלבון שומרים לציפוי)
4 כפות אבקת סוכר/סוכר
מיכל יוגורט ביו 250 גרם
1/2 2 כוסות קמח תופח מ נ ו פ ה
לשים בצק נעים ואם צריך מוסיפים עוד קמח.מקררים שעה במקרר.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים
כ ל ח ל ק מרדדים על משטח מקומח לעלה מלבני ל א דק מדי שלא ייקרע.

מצרכים למלית קרם גבינה:
250 גרם גבינה טוב טעם
500 גרם גבינה לבנה 5%
שקית אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר או לפי הטעם
גרודת 1/2 לימון
כוס קליפות הדרים צבעוניות מסוכרות , או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים
לערבב.

אופן הכנה:
מורחים כל מלבן בחלק מהגבינה (בשוליים לא מורחים) ומגלגלים לכרוכית שמנה .
בוצעים את הכרוכית באמצע לאורכה ומפרידים בעדינות ל-2 חלקים שווים.
מניחים את 2 החלקים לאורך אחד ליד השני ומתחילים לשזור כמו בורג חלק על חלק כשהגבינה פונה כלפי מעלה.
מניחים כל חלק בתבנית אינגליש קייק כשהגבינה פונה כלפי מעלה.
מקציפים בעזרת מזלג את החלבון שנשאר ומברישים את פני העוגות
מפזרים סוכר. מי שאוהב קינמון שיפזר גם קינמון.
אופים כ-50 דקות , בתנור שחומם מראש לחום 175 מעלות עד שהכרוכיות יקבלו גוון חום יפה .החלק העליון נשאר זהוב חומי.

לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
תהנו

29 תגובות על “קראנץ' גבינה קליפות הדרים ולימון בלי שמרים

    • שבוע טוב ,

      הכנתי לשבת …….. בצק מדהים , מילית נפלאה שילוב כ"כ טעים .

      תודה פירגה מומלץ , קל הכנה וטעים מאוד …. שחוסל תבנית מייד !!! smile

      • סימה שלום,את צריכה לכתוב את התגובה שלך אחרי כל התגובות שכבר יש ולא באמצע.קשה לי מאד לחפש אותך כשזה לא לפי הסדר. תכתבי אחרונה בשורה.
        תודה.

        אני שמחה שחזרת לשתף ולהגיב ובעיקר אני שמחה שאהבתם.העונג גם שלי ואני שולחת לך חיבוק ענק.
        תהנו והמשך יום נפלא.
        smile

  1. לא, לא פשוט לא הסברתי את עצמי כהלכה.
    שלשת העוגות שנאפו התעופפו באותו הרגע.
    לכן שאלתי איפה שלשת העוגות?

    :eek:

    • וונדיס,כל כך שמחתי שזו כוונתך.חהחהחהחה
      נהדר שהמתכונים שלי מצליחים ושאת אוהבת אותם.העונג והכיף גם שלי.
      תודה לך.

  2. 3 מילים למתכון: נפלא, טעים ,מעולה!!!
    פירגה יקרה,
    כמו תמיד יצא מעולה, בצק נפלא ונעים לעיבוד

    למי שחושב להכין, תכינו וההצלחה מובטחת,די פשוט להכנה וטעים מאוד.

    פירגה,
    יישר כוח .

    דניאל

    • דניאל יקירה,
      באהבה גדולה ועונג לי לקבל ממך את התגובות הטעימות האלה.תמיד אני נרגשת מחדש.
      המשך טעים וכל טוב.

  3. הכנתי לקראת כניסת השבת ובצאת השבת נותרה רק עוגה אחת.
    מזל שנשאר לקפה של מחר בבוקר.
    טעים מאד,מרשים מאד וקל להכנה. :lol:

    • נגה,תהני מהעוגה עם קפה הבקר שלך.
      ככה את עושה לי את היום.תודה רבה.

  4. נראה מעולה ואני מתכוונת להכין אני אוהבת דברים עם גבינה וגם שזה בלי שמרים
    תודה רבה

    • מירי,אפשר צימוקים וכד',.
      תכיני כי זה נפלא וטעים ומיוחד.
      בהצלחה ותהנו.

  5. אוהבת את מתכונייך.
    אם אני רוצה מלית אחרת ועוגה פרווה. האם יש במה להמיר את היוגורט?
    תודה!

    • מיכל,כל מלית טובה ותנסי במיץ.
      בהצלחה והמשך אהבה ושיהיה טעים.

      את היוגורט תמירי ב-3/4 כוס מיץ.

  6. טעים!!!!!!
    הכנתי אחת עם חמוציות ושתיים נוספות עם פצפוצי שוקולד……
    בשל הכמות הקפאתי ולאחר הפשרה בטמפ' החדר, חיממתי כ-5 דק' בתנור לפני ההגשה…
    ההוראות ברורות ועל כך תודה רבה!

    • אורלי בקר אור
      לבריאות,אהבתי את התגובה שלך.
      מקווה שתהני כך בכל מה שתבחרי להכין.
      בריאות ושבוע נפלא לך. smile

  7. הכנתי בלי הקליפות – יצא מעולה, המון מחמאות – גם על הטעם, וגם על המראה :lol:

  8. עוגה פשוט מדהימה האם ניתן להכין עם אותו הבצק אבל במקום גבינה למלאת פרג או שוקולד

    • תודה חוה
      הטעמים שביקשת כבר נמצאים באתר.
      רשמי קראנץ' בבצק גבינה (יש עם שוקולד ויש עם עוד טעמים) את יכולה למלא מה שאת אוהבת. smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *