d7a2d795d792d7aa d792d79cd799d793d794 d791d79bd795d7a1d792d792 - עוגת גבינה קרה בכוסות

עוגת גבינה קרה בכוסות

d7a2d795d792d7aa d792d79cd799d793d794 d791d79bd795d7a1d792d792 300x225 - עוגת גבינה קרה בכוסות

עוגת גבינה קרה בכוסות-פירגה

הבת שלי הכינה קינוח מהיר ונפלא לכל שעה.
כולנו זללנו בהנאה רבה .

צריך:
6 כוסות יפות שקופות ועדיף שמנמנות ולא גבוהות.
ביסקוויטים /עוגיות עדיף איכותיות וטעימות -בפסח להמיר לעוגיות כשרות
קופסה שמנת מתוקה להקצפה
500 גרם גבינה לבנה 5%
כוס חלב
אופציה : להוסיף 2 כפות קוקוס
1/2 כוס סוכר דק
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

ציפויים:
חבילה שוקולד של 100 גרם
כמה יחידות של שוקולד מקופלת לקישוט
קישוט כמו: קופסה שימורי פירות קוקטייל, תותים בעונה,דובדבנים,או מקופלת ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם.

הכנה:
שמים במיקסר את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג , הסוכר והגבינה ומערבלים ה כ ל  ב י ח ד לקרם סמיך. אם הולכים על תוספת הקוקוס מוסיפים גם אותו.
טועמים שמספיק מתוק או משפרים.
בינתיים מפוררים את העוגיות או חותכים קוביות מעוגה בחושה
מפוררים חלקית את המקופלות ומרסקים את השוקולד.

הרכבת המצרכים בכוסות:
בתחתית הכוסות שמים שכבה נאה של עוגיות מפוררות
מעליהם יוצקים 1/2 גובה הכוס בקרם
מכסים שוב בעוגיות ומצפים בשכבת קרם נוספת.
מקשטים כאמור: באוכמניות, תותים, בפירות,שוקולד מרוסק , שוקולד מקופלת או כל מה שנראה לכם נחמד,צבעוני ובעיקר שיהיה לכם טעים.
תהנו.

42 תגובות על “עוגת גבינה קרה בכוסות

  1. וואווו נקרא מדהים !! מוזר שלא קיבלתי עידכון..נכנסתי לחפש מתכון לכנפיים ואני נתקלת בדבר המגרה הזה… אכין השבוע..ואחזור לעדכן.. בטוחה שיצא יאמי יאמי… laugh
    שיהיה המשך יום חורפי וחמים במיוחד smile

    • הי מירבי
      אתם מקבלים את העדכונים רק יום אחרי. כלומר המתכון שהכנסתי לאתר היום… יופיע אצלך במייל רק מחר בבקר.
      שמחה שאהבת ואשמח לשמוע תגובה אחרי טעימה :lol:
      שימשיך בהחלט להיות חורפי וחמים.אמן :lol:

      • זאת אני שלום
        בפעם המי יודע כמה שאני מבקשת…..אנא,בבקשה כתבו את ההודעות שלכם למטה אחרונות בשורה ולא באמצע או למעלה. פשוט לרדת לסוף ההודעות ולרשום מתחת להודעה האחרונה את ההודעה שלכם.
        תודה smile

  2. בוקר טוב
    לגבי המקופלות השוקולד לא הבנתי מתי מוסיפים ובאיזה שלב!!!!!!!
    אין עלייך!!!!!!!!!!
    קבלי נשיקות וחיבוק ענק
    בברכה והמשך יום טוב
    טובה

    • טובה הי
      תודה רבה smile
      השוקולד והמקופלות זה לקישוט.את יכולה לשבור את המקופלת ולשים ממנה חתיכה גדולה ואת היתר לפורר למעלה. הקישוט לפי ראות עינייך וטעמך. אבל אם בא לך? את יכולה לשים גם בין השכבות.
      smile

  3. היי פירגה
    זה זמן רב שאני משוטטת באתר שלך ונהנית מכל מתכון נראה לי שאין מתכון שלא נוסה על בני משפחתי פירגה יישר כח : :lol:

    • טלי יקרה ערב טוב
      אני מאד מודה לך על הפירגון והמחמאות.תמיד מרגש אותי לקרוא ולדעת שיש תמורה לעמלה ;) :lol:
      חיבוק לילה טוב ממני פירגה smile

  4. היי! איזה כיף!חושבת על המתכון הזה תקופה ארוכה כאידיאלי לאירוח. את הרעיון קבלתי באחד מבתי הקפה שבו נותנים כקינוח לארוחת הבוקר.רוצה לאמץ אבל בגביעים קטנים יותר(טוב לגיזרה ותופס פחות מקום במקרר-הרי זה ביום של אירוח) בוקר טוב לך! כמה כיף לקום בבוקר ולהנות ממתכון שמושקעת בו אהבה.

  5. בקר טוב פירגה

    אני עושה משהו דומה, רק שבמקום עוגיות אני שמה ביסקוטים טבולים בנס קפה חם (בלי חלב) . יוצא יאמי, קצת דומה לטירמיסו, בכוסות אישיות :P

    • טירמיסו זה סגנון שונה בגלל המקסקרפונה ובגלל האספרסו/ קפה.
      אבל דומה מאד smile תודה לך :lol:

  6. הי פירגה
    ניסיתי כמה מירשמים שלך והכל יצא טעים.
    1 בצק שמרים
    2 מאפינס עם תפוחי עץ וקינמון
    המלצתי עליך גם בפייסבוק(פירסומת בחינם)
    ישר כוח :cool:

    • ואואואווו לאה.תודה ענקית.אין ע ;) ליך
      תמשיכי להכין , להנות ולשמח אותי בעוד הודעות כאלה smile

  7. היי פירגה,

    אנחנו רוצים לעשות את זה עם קבוצת ילדים, אבל אין לנו מקסר. האם יעבוד גם אם רק נערבב?

    • לימור תשני את המתכון ככה:

      צריך:
      6 כוסות יפות שקופות ועדיף שמנמנות ולא גבוהות.
      ביסקוויטים /עוגיות עדיף איכותיות וטעימות
      500 גרם גבינה לבנה 5%
      מיכל שמנת חמוצה (לא צריך שמנת מתוקה)
      אופציה : להוסיף 2 כפות קוקוס או שוקולד מגורר בכל טעם או לוותר
      1/2 כוס סוכר דק
      4 כפות אינסטנט פודינג וניל
      לערבב הכל ביחד בקערה בלי מיקסר.
      בהצלחה ותהנו smile

    • כן.הרי את לא יכולה להקציף.
      תכיני לפי המתכון החדש שנתתי לך.
      תטעמי ותחליטי כמה סוכר להוסיף,אני רשמתי 1/2 כוס.
      smile

  8. פירגה,

    רציתי לעדכן שעשינו לפי המתכון ללא הקצפה ויצא מעולה.
    הילדים והגדולים כולם לקקו את האצבעות.

    תודה, לימור

  9. כרגיל – מדהים!!!!!
    מאוד רוצה להכין לסופשבוע, אך אין סוכר דק. האם אפשר להחליף בסוכר רגיל?

    המון תודה!!! smile

    • תודה תם.
      אפשר להשתמש בסוכר רגיל.
      אגב,את הסוכר הדק ניתן להשיג בכל סופר באריזות של קילו ליד הסוכר הרגיל .
      כתוב על האריזה סוכר דק והוא מתאים לכל שימוש.(זה לא אבקת סוכר)
      בהצלחה ותהני מהקינוח הטעים smile

  10. הי, הכנתי אך המלית יצאה רכה ולא הסמיכה. מה לעשות בפעם הבאה?
    האם צריך בהתחלה שיהיה במקפיא ואח"כ להוריד למקרר?
    תודה

    • רונה המלית לא ממש סמיכה אבל תוסיפי עוד כף פודינג ותשאירי 8 שעות במקרר לפני הגשה.
      smile

  11. פירגה שלום. האם לדעתך אפשר להכין את הקינוח כמה ימים מראש ולאחסן במקרר?שבוע טוב

  12. היי פירגה,המתכון מעולה לקינוח.
    חג שמח!!!
    רציתי לשתף בעוד רעיון שהכנתי לקינוח, קל- הכנה וטעים,-בכוסות שקופות :
    הכנתי סלט מפירות טריים מפלחי -תפוזים ופלחי קלנטינות חתוכים לחתיכות קטנות.
    הוספתי,פרוסות מ-3 בננות ,וקוביות קטנות תפוחים ,יצקתי על סלט הפירות 1/2 כוס מיץ קלמנטינות .
    הוספתי 1/2 כוס תמרים יבשים קצוצים 1/3 כוס צימוקים.(מ-2 צבעים בהירים וכהים).ושמרתי במקרר.
    אח"כ,
    אפיתי בסיס כשר -לפסח,מ -3 חלבונים מוקצפים עם- 1/3 כוס סוכר ,
    ולאחר מכן לתוך קצף המוכן , הוספתי 1/2 כוס קוקוס ,בערבוב עדין עם מרית,,
    ואפיתי בחום בינוני עד הזהבה.
    ואח"כ חתכתי את הבסיס האפוי לריבועים .וכול ריבוע אפוי הונח בבסיס של כוסות שקופות,
    ומעליו סלט הפירות ,
    מקציפים 1/2 מיכל שמנת -מתוקה עם כף אחת סוכר.,יוצקים על סלט הפירות,,
    ומקשטים בפתיתי -שוקולד, או בחצאי-תותים.

    אם סלט הפירות איננו מיועד לילדים מתחת לגיל 6,
    ניתן לערבב לסלט הפירות הטרי, חצי כוס עם חצאי- אגוזים.

  13. היי פירגה יקרה,,

    בהשראת המתכון הזה ,
    עלה לי רעיון ,והכנתי משהו טעים בדרך מקוצרת, ובלי הקצפהsadבחום הזה הכי טוב מתכון מהיר הכנה.)

    אז ככה :
    היה לי במקרר משקה יוגורט תות (הבקבוק עם המשקה הצונן של מחלבת טרה),

    ערבבתי 1/3כוס יוגורט -תות "טרה"
    עם 1/3 יוגורט- ביו,
    והוספתי 1/3 כוס גבינה 5%
    וערבבתי לקבלת קרם אחיד.

    פוררתי 3 ביסקוויטים ערבבתי לתוכם חופן אגוזים וצימוקים קצוצים,
    והנחתי בתחתית הכוס,
    מעליהם יצקתי מחצית מתערובת קרם-הגבינה
    מעליו שוב פירורי בסקויטים
    ומעליהם קרם הגבינה ו
    ולבסוף מעל הכול ,פיזרתי בנדיבות פירורי -שוקולד,וכף אגוזים קצוצים גס..
    התקבל קינוח מהיר הכנה וגם טעים.
    והכול ב-2 דקות הכנה.

  14. הי פירגה לא צריך להוסיף חמאה לפירורי ביסקויטים והאם אפשר לשים ריבה באמצע? בתודה וחג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *