dscf74201 - קרמשניט בגביעים אישיים

קרמשניט בגביעים אישיים

dscf74201 2 - קרמשניט בגביעים אישייםזה נחמד ל"שבור" את השגרה ולהכין מהקרמשניט מנה אישית מרהיבה.
לחג השבועות פשוט הוספתי גבינה לקרם.  חג שמח וטעים.

המצרכים ל-17 כלים אישיים:
חבילה בצק עלים של שלשות.(חדש)
העלים מסוכרים ודקים יותר ומאד נוח לפרוס אותם בכל צורה שרוצים.

מלית קרם גבינה:
2 מיכלי שמנת מתוקה 8 %3 = 500 מ"ל
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל צרפתי -יש חדש
1/2 כוס סוכר
וניל לטעם
500 גרם גבינה רכה 5% או גבינה לבנה אחרת (מי שלא רוצה גבינה שיכין את הקרם לפי ההוראות שעל אריזת הפודינג).

אופן הכנה:
לחתוך את העלים לריבועים קטנים בגודל של הכלי האישי.
לערבל במיקסר את המצרכים לקרם ואם הקרם סמיך מדי,תוסיפו מעט חלב
לסדר בתחתית הכלי ריבוע עלה ומעליו קרם וכך להמשיך 3 שכבות
מעל לקרם בחלק העליון אני מפוררת מהעלה ומפזרת כפי שרואים בתמונה.
לפני ההגשה, לפזר אבקת סוכר:סירופ שוקולד:סילאן:שוקולד מגורר וכו'……

אפשר להכין את הקרם המקורי הנוסטלגי שבאתר שלי:

קרמשניט קרם נוסטלגי במחברת של אמא מלפני……

תהנו וחג שמח

12 תגובות על “קרמשניט בגביעים אישיים

  1. smile laugh :? :P ;) :lol: חג שבועות שמח מלוא הטנא ב ביכורים טובים בריאים ומאושרים. :lol: ;) :P laugh smile

  2. שלום פירגה
    האם את יכולה לפרט לי איזה עלים אלה? של איזו חברה
    תודה לך מראש
    רחל

    • רחל בקר אור
      אם אקנה שוב,אשים תמונה.
      אי אפשר לפספס אותם הם ממש ליד דפי הקרמשניט הישנים.
      יום נפלא smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *