d791d7a8d790d795d7a0d799d7a1 d7aad795d7a1d7a4d795d7aa - בראוניס סילאן שוקולדצ'יפס ותוספות

בראוניס סילאן שוקולדצ'יפס ותוספות

d791d7a8d790d795d7a0d799d7a1 d7aad795d7a1d7a4d795d7aa - בראוניס סילאן שוקולדצ'יפס ותוספות

 

בראוניס סילאן עם שוקולדצ'יפס ותוספות

כי רוצה טיפה שונה ואחר.

נפלא מיד אחרי האפיה חם ולוהט, פשוט ליישר עם כפית.
ואם רוצים אז נפלא גם לשמור במקרר או בפריזר ולהנות כשהוא קר.

מצפים תבנית בניר אפיה

לבראוניס נמוכים תבנית בגודל:27X33
לבראוניס גבוהים תבנית בגודל: 20X30

מצרכים בקערה:
200 גרם שוקולד מריר מומס לגמרי
50 גרם שוקולדצ'יפס מומס חלקי (שמים על צלחת במיקרו לכמה שניות)
200 גרם חמאה מומסת (אפשר מחמאה או מרגרינה)
2 כפות אבקת שוקולית
כוס סוכר
כוס קמח רגיל מנופה בלי אבקת אפיה
4 ביצים
3 כפות יין מתוק
2 כפות סילאן
תוספות לבחירה:
כוס חמוציות או צימוקים אגוזים או שקדים או מעורב
מערבבים לבלילה דביקה ויוצקים לתבנית
מייישרים בעזרת כף ואופים בחום 175 רק 20 דקות
מצננים וזוללים עם כפית
טעים גם קר מהמקרר או הפריזר.
תהנו

8 תגובות על “בראוניס סילאן שוקולדצ'יפס ותוספות

  1. פריגה היי,
    מה שלומך?

    אני מאד מעוניינת להכין בראוניס עם הילדה אבל היא לא אוהבת סילאן,

    במקרה יש לך מתכון רגיל של בראוניס טוב עם מילוי שקדים או פיסטוקים?

    אשמח מאד לקבל ממך תשובה בהקדם…

    תודה
    אילנה

    • אילנה יקרה
      חפשי בחפש באתר: בראוניס. בראוניס רכים ונימוחים מתאימים לכל השנה ולא רק לפסח
      במקום קמח =אינסטנט פודינג . מומלצים מאד אפילו מעולים.

      בנוסף,הכנסתי עכשיו לאתר ח ד ש : בראוניס שוקולד בפה מלא. את מוזמנת לראות.

      ויש לי עוד מתכון שעדיין לא באתר.בבקשה:
      בראוניס-דורית
      אני קוראת להם על שם גיסתי שנתנה לי את המתכון המעולה הזה

      150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
      120 גרם חמאה מרוככת בטמפרטורת החדר
      4 ביצים שלמות לטרוף מעט בצלחת עם מזלג
      כוס סוכר
      4\3 כוס קמח תופח
      120 גרם אגוזים שבורים גס
      כף ברנדי או יין אדום מתוק
      להכניס לקערה למיקרו את השוקולד והחמאה ולהמיס (או על הגז)
      להוסיף סוכר ולבחוש
      להוסיף את הביצים ולבחוש
      להוסיף קמח מעורבב עם האגוזים ביחד.
      להכניס לתבנית 27X27 לאפות רק 20 דקות.
      הבראוניס מעט לחים.
      לחכות לקירור מלא ולחתוך לספלוני ניר (מנג'טים)
      תהנו

  2. פירגה !!!

    אני מאד רוצה להכין תמתכון הזה אבל אני לא אוהבת סילאן
    השאלה אם אפשר לוותר על הסילאן ? ועוד שאלה כמה
    יוצא הכמות של ה 50 גר׳ השוקולדצי׳פס בכוס רגילה עם ידית ?
    אשמח אם תעני לי בהקדם !!!!

  3. פירגה אהובה,
    הכנתי את הבראוניז (בדיוק לפי המתכון) ביום שישי וגם את רולדת היער השחור, יצא פיצוץ וכל מי שטעם, השתגע.
    האם יש לך מתכון נוסף לרולדה?
    תודה, שרי שאוהבת הכי בעולם!

  4. היי פירגה אני משתמשת הרבה באתר שלך וממליצה לחברות! תודה על הכל!
    רציתי להציע שתפתחי קטגוריה שאני תמיד מחפשת וקשה מאוד למצוא: עוגות ועוגיות פרווה בלי מרגרינה, כלומר על בסיס שמן.
    אם תוכלי, אודה לך מאוד. (אני נמנעת ממרגרינה בגלל בריאות ומחמאה בגלל אלרגיה…)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *