DSCF4136 730x410 - עוגות שוקולד בחושות וטעימות

עוגות שוקולד בחושות וטעימות

 

DSCF4136 - עוגות שוקולד בחושות וטעימות

3 עוגות שוקולד בתבניות אינגליש קייק
כמות ל-30 אנשים.
מצרכים:
6 יחידות שוקולד מקופלת לשמור עד לפני החימום וההגשה.
שמים בקערה:
1 כוס אבקת קקאו
4 כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
5 ביצים טרופות במזלג
1/4 1 כוסות שמן קנולה
1/2 1 כוסות מים פושרים למגע יד
1 כוס שמנת צמחית לבישול (כוס חד פעמית לשתיית קפה)
לערבב היטב את כל המצרכים,במטרפת יד לבלילה אחידה (הערבוב חשוב ביותר – עד שמתקבלת בלילה כמו קרם שוקולד אחיד לגמרי) לא להוסיף קמח. הבלילה אחידה והומוגנית.
לשמן את 3 התבניות ולאפות 40 דקות בחום 175 מעלות. לבדוק בשיטת הקיסם. חשוב לבדוק כי למראית עין,העוגות נראות מוכנות אבל בעזרת הקיסם תדעו אם הן מוכנות גם מבפנים.
הקיסם יוצא יבש לגמרי.
מיד אחרי שהעוגה מוכנה לצקת את הקרם הבא:
250 גרם שמנת מתוקה חלבית או פרווה מחוממת עד לסף רתיחה
150 עד 200 גרם שוקולד מריר או חלב שבור לקוביות
יוצקים את השמנת החמימה על קוביות השוקולד – מערבבים לקרם אחיד.
יוצקים חם על עוגה חמה
שומרים את העוגה במקרר עד יום לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה לחמם תנור לחום 150 מעלות.
לפורר את המקופלות על העוגות (2 מקופלות לכל עוגה)
להכניס לתנור ל-5 דקות. השוקולד לא ממש יימס.העוגות יתחממו קלות.
להגיש פרוסות עוגה חמות עם כדור גלידה ליד.

4 תגובות על “עוגות שוקולד בחושות וטעימות

  1. שלום פיגה!
    מבקשת לדעת כמה זמן העוגה מחזיקה במקרר? המתכון ניראה אליפות ממש! ובכלל כל מתכונייך נהדרים!
    תודה רבה
    לאה

    • ערב טוב לאה,
      את יכולה לשמור במקרר עד שבוע או להקפיא לתקופה ממושכת.
      תודה רבה על הפירגון והמחמאות heart המשך blum טעים

  2. שלום פירגה
    תודה על העוגות הנהדרות שלך
    שמנת צמחית לבישול – הכוונה לרי'צ פרווה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *