DSCF2161 800x600 730x410 - עוגות תפוחים אישיות מצופות בקראמבל וגלידה

עוגות תפוחים אישיות מצופות בקראמבל וגלידה

DSCF2161 800x600 300x169 - עוגות תפוחים אישיות מצופות בקראמבל וגלידה

קינוח לכל שעה ולכל אירוע. טעים ומרגש.לפחות 12 מנות אישיות.

בצק פריך:

½ 2 כוסות קמח תופח

200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

2 חלמוני ביצה

1/4 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל + גרד מלימון טרי (לא חובה)

הכנה:

שמים בקערה את קוביות החמאה  הקמח והסוכר ולשים בין האצבעות. מוסיפים חלמונים ותבלינים.

לשים בצק ושוטחים על ניר אפיה משומן.

אופים עד הזהבה נוטה לחום.

מקררים ומפוררים את הבצק לחתיכות לא שוות קטנות ויותר גדולות.

הכנת התפוחים:

8 תפוחים מסוג גראנד ירוקים

1/2 כוס סוכר חום

2 כפות סילאן

כפית קינמון

ניתן לשפר עם תוספת של אגוזים או שקדים קצוצים.

אופן הכנה:

מקלפים וחותכים קוביות תפוחים. מבשלים את קוביות התפוחים בחצי כוס מים.מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עד שהמים נספגים בתפוחים.

מקררים ומעבירים לילה למקרר. אפשר לוותר על הקטע הזה,אבל התפוחים יוצאים תפוחים ומלאים טעם.

למחרת מסדרים בכלים אישיים 1/2 כוס תפוחים ומעל פירורי בצק אגוזים או שקדים קצוצים.

מגישים חמים עם גלידה וניל וסירופ שוקולד/אחר.

תהנו                                                                    IMG 20171028 WA0027 300x169 - עוגות תפוחים אישיות מצופות בקראמבל וגלידה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *