d7a2d795d792d799d795d7aa d7a9d795d7a7d795d79cd793d7a6d799d7a4d7a1 d7a8d79bd795d7aa1 - עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות

עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות

d7a2d795d792d799d795d7aa d7a9d795d7a7d795d79cd793d7a6d799d7a4d7a1 d7a8d79bd795d7aa1 - עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות

המלצה של חיפשושית מפורום בישול ילדים.
חייבת להמליץ על העוגיות שוקולד צ'יפס של פירגה.
21:42 16/02/09 לפני מספר ימים הכנתי את העוגיות האלה והן יצאו ממש אבל ממש מעולות!!הכי טובות smile - עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות כל העוגיות חוסלו חיסול ממוקד
הערות:אני לא שמתי 4 כפות סירופ שוקולד- שמתי במקום מים .
שמתי כוס 1 של שוקולד צ'יפס לבן במקום 2 כוסות.
העוגיות יצאו שמנמנות ולא דקות וקריספיות/קשות כמו שהן יוצאות לפי המתכון של אופנהיימר.
העוגיות לא יצאו שומניות בכלל! משום מה, לפי המתכון של אופנהיימר הן יוצאות ממש שומניות ומרגישים את טעם החמאה..אני הוצאתי מהתנור את העוגיות כשהן טיפה רכות כדי שלא יתקשו.ממליצה.. שמים לב?
תודה על ההמלצה חיפשושית יקרה.
עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות
העוגיות קריספיות ומתפצפצות מבחוץ ומלאות שוקולד ורכות בפנים
את הכדורים מכינים יותר גדולים ומעט פחוסים.
מקור:פירגה

מצרכים בקערה:
3/4 3 כוסות קמח (להכין בצד עוד 2-4 כפות)
שקית אבקת אפיה
1/4 כוס מים או נוזל אחר
1/4 כוס שמן קנולה
50 גרם חמאה / מחמאה מומסת
כף קקאו
1/2 כוס סוכר מכל סוג
1 ביצה
4 כפות סירופ שוקולד קנוי
כפית תמצית רום או ברנדי או לוותר
2 כוסות שוקולד צ'יפס = שקית 300 גרם

אופן הכנה:
ללוש לבצק נוח לקריצת כדורים .אם הבצק רך מדי מוסיפים מהקמח ששמנו בצד. אם הבצק פירורי,מוסיפים עוד קצת מים תוך כדי לישה.
להניח ניר אפיה על תבנית גדולה
להכין כ-33 עוגיות כמו שכבתי בגודל קציצות ולפחוס מעט
אפשר להכין כדורים גדולים ולהניח בתבניות מאפינס
לחמם תנור לחום 175
לאפות עד 15 דקות (תלוי בתנור)

העוגיה שבתמונה למטה הכינה וצילמה:שיר123

d7a9d795d7a7d795d79cd793d7a6d799d7a4d7a1 d7a2d7a0d7a7d799d795d7aa d7a9d799d7a8123 - עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות
תהנו

62 תגובות על “עוגיות שוקולדצ'יפס גדולות

  1. מזה מספר שנים אני מנסה להפוך כל מתכון לקצת יותר בריא…יש שיאמרו שאני מגזימה
    את הקמח הרגיל החלפתי לקמח מלא, את פצפוצי השוקולד לשוקולד חרובים וכן את אבקת הקקאו לאבקת חרובים.יצא מדהים!!! כל מי שטעם לא חש בהבדל.
    שווה לנסות.

    • במקום פצפוצי שוקולד חרובים שלפעמים קשה להשיג, ניתן להחליף בשברי שוקולד חרובים.

  2. הי פירגה
    אני מאד נהינת מהמתכונים שלך. הכל אבל הכל! יוצא לי נהדר יישר כח!
    העוגיות יצאו לי מעולה אבל לא חלקות, את יודעת גבוהות ולא סימטריות, דווקא מענ :!: יינות. יכול להיות שזה בגלל הסוכר החום ששמתי?
    תודה וטוב שיש אותך :!:

    • יכול להיות.בכל אופן תודה שהגבת ותמשיכו להנות smile :lol:
      ולי כיף שיש לי אותכם ;)

    • שיר חמודה :lol:
      תודה שעדכנת.
      נהדר שהכנת עם הילד. עיסוק מהנה עם תוצאה מתוקה ;)

  3. פירגה…
    פעם ראשונה שיצא לי בצק לעוגיות ממש נעים ולא מתפורר…
    יצא ממש טעייםםםםםםםםםםםםםם!
    אני עוד חייבת לך תמונה שלך הבייגל… :P

    • הי לימור
      אל תמהרי ואם יסתדר לך אז טוב ואם לא אז לא נורא.
      אסתפק במחמאות הנפלאות שאת מביאה.
      תהנו מהעוגיות smile

  4. הייי פירגה…
    התמונה בפלאפון אני צריכה להעביר למחשב צילמתי גם את העוגיות..אני מצלמת כל דבר שאני מכינה ומראה להורים שאני נוסעת אליהם.
    העוגיות יצאו ממש טעימות..יצאו לי בערך 40 עוגיות עשיתי אותן קטנות.
    הבצק אמור להיות נעים ולא דביק נכון?לאלפחורס יוצא בצק פשוט מתפורר ודביק… :cool:

  5. אההה כבר חשבתי שעשיתי משהו לא בסדר…
    שלחתי קופסא עם בעלי לעבודה…הכול אזל smile
    חג שמח :lol:

  6. הכנתי את העוגיות עם כף גדושה של ממרח שוקולד במקום הסירופ והוספתי גרידת תפוז (עם מיץ תפוזים כנוזל). יצא מעולה!!!!
    תודה רבה על כל התכונים הנהדרים.
    :P

    • מאיה,ערב טוב
      בדיוק ראיתי שמישהי שאלה במה אפשר להחליף את סירופ השוקולד והנה התשובה.
      כל הכבוד על השידרוגים. נפלא smile תודה רבה.

  7. חייבת להמליץ על העוגיות שוקולד צ'יפס של פירגהו ח י פ ש ו ש י ת ו
    21:42 | 16/02/09

    לפני מספר ימים הכנתי את העוגיות האלה (מתכון מצורף)
    והן יצאו ממש אבל ממש מעולות!!
    הכי טובות smile
    כל העוגיות חוסלו חיסול ממוקד
    דווקא צילמתי אבל התמונות ממש עושות לעוגיות עוול

    יצא מתוק וטעים smile)

    הערות:
    אני לא שמתי 4 כפות סירופ שוקולד- שמתי במקום מים
    שמתי כוס 1 של שוקולד צ'יפס לבן במקום 2 כוסות.

    העוגיות יצאו שמנמנות ולא דקות וקריספיות/קשות כמו שהן יוצאות לפי המתכון של אופנהיימר.
    העוגיות לא יצאו שומניות בכלל! משום מה, לפי המתכון של אופנהיימר הן יוצאות ממש שומניות ומרגישים את טעם החמאה..
    אני הוצאתי מהתנור את העוגיות כשהן טיפה רכות כדי שלא יתקשו.

    ממליצה.. שמים לב?

    אגב פירגה, ביום המשפחה אני מכינה עם הילדים בעבודה את הכושית הענקית שלך!

    ההמלצה הועברה מהפורום והתודה לחיפשושית smile

  8. בוקר טוב,

    הכנתי את העוגיות בשבת עם כף ממרח שוקולד במקום הליקר ובמקום 2 כוסות שוקולד ציפס שחור עשיתי כוס אחת שחור וכוס שנייה לבן.
    יצא מ ע ו ל ה…… : )
    טעים טעים טעים….

    חג שמח smile

      • האתר שלך מקסים ופורה, תודה רבה על ההשקעה והמתכונים המצויינים. הכנתי את העוגיות, כרגע הן בתנור טנראות אחלה, היתה לי בעיה ביחס הנוזלים, הייתי צריכה להוסיף די הרבה נוזלים לבצק כי הוא היה ממש פירורי… היה לי מוזר שמדובר כמעט בארבע כוסות קמח. אומנם השתמשתי ב70 אחוז מלא אבל אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת, הוספתי קצת יותר מעוד חצי כוס נוזלים ועוד קצת שמן- מה את חושבת?

        • אפרת אולי השתמשת בכוס גדולה.אצלי תמיד כוס זכוכית עם הידית הכי פשוטה=225 מ"ל.
          לא מוכרת לי הבעיה הזו. אני מוסיפה רק מים במקרה כזה.

          שמן,חמאה,ביצה סירופ שוקולד,מים,תמצית רום…המון נוזלים.

          טוב, מקווה שיצא לך טעים.
          אני מחכה לקבל חוות דעת על התוצר הגמור.תודה smile

  9. היי פירגה,
    לא הבנתי האם צריך להמיס את החמאה או לפורר אותה ביד
    תודה ואשמח לתשובה :P

    • ההגיון אומר להחליף בממרח שוקולד,אבל כיוון שלא ניסיתי אני לא יודעת מה תהיה התוצאה.

  10. עוגיות טעימות מאוד !
    הוספתי גם פצפוצים לבנים , הבנות מאוד אהבו , וגם הבעל .
    :lol:

  11. פירגה ערב טוב
    בהמשך למסע שלי לחיפוש מתכון מנצח לעוגיות שוקולד ציפס רכות ופריכות ניסיתי גם את המתכון הזה, משום מה הבצק התפורר לי , האם הסיבה לכך שעשיתי זאת בקיצינאד? ולכן הוספתי עוד שמן וביצה
    העוגיות לא גדלו בתנור ויש טעם של בצק
    בבקשה תעזרי לי מה הסיבה אני מיואשת, כמעט כל יום אני מכינה מתכון אחר של עוגיות שוקולד ציפס, ועדין לא מצאתי….
    תודה

  12. פירגה, הבת שלי אמרה לי היום שאני חייבת להכין לה עוגיות.
    אבל משהו שונה ממה שהכנתי עד כה.
    אז ברור שנכנסתי לאתר שלך, לחפש משהו קל וזמין.
    הגעתי לעוגיות שוקולד ציפס האלו… וזכיתי !!!!

    יצאו לי עוגיות שוקולדיות יאמי יאמי. והבנות לא מפסיקות לבקש עוד…

    אז תודה רבה !

    נ.ב.
    מרוב שיש לי בטחון במטבח, אני מתנדבת להכין כל הזמן מאפים… מחר ביקשו בבית הספר עוגה. והבת המקסימה שלי נידבה אותי ואמרה למורה שאני אלופה בעוגות ;)

    אם לא את, פירגה, לא הייתי כזאת אלופה.

    smile מגיעה לך מדליה.

    • ערב טוב ענבר
      אני שמחה שהבת שלך התלהבה מהעוגיות ושיש עליהן עכשיו עוד המלצה.

      תכיני מחר עוגה פצצה שתקבלי עליה גם המון מחמאות ;)
      מדליות 2 לשתינו smile

  13. עוגיות בתנור. לא שיניתי כלום, רק כוס 1 שוקולדצ'יפס במקום 2. הבצק מצוין! נוח, גמיש, לא נדבק לידיים. קיף לעבוד איתו. יצאו לי 25 כדורים שמתנפחים יפה בתנור. התגובות יגיעו בהמשך.

  14. פירגה יקרה!
    כל החמשה הילדים שלי ביקשו להגיד לך תודה רבה ושתיהי בריאה כי הם אהבו מאוד את העוגיות ולא המינו שאני עשיתי אותם. שיהי לך חודש טוב.

  15. פירגה, שלום!
    תודה על המתכונים השימושיים באתר.
    רציתי להכין את העוגיות.
    האם הסוכר בכמות מספקת? אין כאן טעות? בכל זאת כמעט 4 כוסות קמח?
    תודה ושבת שלום!

    • קטי,הי
      בנוסף לסוכר יש שוקולד.
      תקראי תגובות על המתכון,תמיד כדאי.
      שבת שלום ותהנו מהעוגיות

  16. הי, קודם כל תודה על כך שאת משתפת אותנו בפלאייך….
    אני מחפשת מתכון של עוגיות עם חתיכות שוקולד גדולות, כמו שאלו שמוכרים בסופרמרקטים של חברת פילסברי (נראה לי). העוגיות רכות מבפנים.
    האם את מכירה? המתכון דומה?
    תודה

  17. הי פירגה, יש לי רק 25 גרם מרגרינה ואני מתעצלת לרדת למכולת.
    האם אפשר להוסיף עוד שמן במקום?
    אולא לוותר…
    מחכה לתשובתך.

    • ריקוש,אני לא הכנתי עם שמן ואני לא יודעת איך יתנהג הבצק.
      אבל,שווה נסיון.
      בהצלחה.

    • דקלה,בקר טוב
      נפלא להוסיף את המחמאה שלך לאוסף.
      לבריאות ותהנו smile

  18. מומלץ מומלץ מומלץ !!! יצאו טוב מאוד !!!
    אני החלפתי כוס קמח אחת בקוואקר ושמתי ממרח שוקולד במקום סירופ (וויתרתי על הקקאו)
    אם אני לא רוצה אותן שוקולדיות, האם אפשר לוותר על הקקאו וממרח השוקולד.
    :P הן יצאו לבנות עם שוקולד ציפס ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *