d79bd791d793 d7a2d795d7a3d7a3 d791d798d798d794 - כבד עוף עם בטטה

כבד עוף עם בטטה

d79bd791d793 d7a2d795d7a3d7a3 d791d798d798d794 300x225 - כבד עוף עם בטטה

כבד עוף ובטטה-פירגה

משהו טוב לאכול בלי הרבה פיצ'קראי

מצרכים והכנה:
מנקים 1/2 קילו כבדי עוף
פורסים בצל גדול
קולפים ופורסים לעיגולים בטטה צרה וארוכה
כפית סוכר חום
כף רוטב צ'ילי
קינמון, מלח,פלפל. הכל בקורטים ולא בכמויות
מטעמי כשרות,קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולעבור להכנה: לטגן ב-4 כפות שמן את הבצל בסוכר וברוטב צ'ילי ולהוסיף אחרי דקה את הכבדים. לטגן כמה דקות עד שהכבדים מוכנים ולתבל בקינמון,מלח ופלפל.
להוציא את הכבדים לקערה.
באותה מחבת לשים 2 כפות שמן ולהקפיץ את הבטטה.כשהבטטה מוכנה,אחרי כ-3 דקות הקפצה,להמליח טיפטיפה וזהו.
להגיש ביחד.
תהנו.

11 תגובות על “כבד עוף עם בטטה

    • רחלי,בגרסת ההום פרייס (תפוחי אדמה מבושלים ואח"כ מטוגנים….זה הסטנדרטי.רציתי משהו יותר "מענין" עם הבטטה כמובן.
      תעשי כבקשתך smile בהצלחה ושרק תהנו smile

      smile

    • אסתי,בטטה מטבעה מתבשלת ונאפית מהר ואין צורך לבשל תחילה.

      יש לבדוק שמוכנה וזהו.

      smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *