d7a6d79cd799 d79bd791d793 d79ed7a2d795d79cd794d794 - צלי כבד עוף

צלי כבד עוף

d7a6d79cd799 d79bd791d793 d79ed7a2d795d79cd794d794 300x225 - צלי כבד עוף

צלי כבד עוף-פירגה

צלי כבדי עוף עם ערמונים בניחוחות חדשים כפי שהכנתי במטבחי.

d7a6d79cd799 d79bd791d793d799d79d d79ed7a2d795d79cd794d794d7943 300x225 - צלי כבד עוף

צלי כבד עוף-פירגה

מה צריך?
1/2 קילו כבדי עוף נקיים
200 גרם או פחות, ערמוני מים מבושלים ומוכנים לנישנוש (יש בשקיות בלי נוזלים)
מי שלא אוהב ערמונים פשוט יוותר עליהם.
תבלינים:

2 בצלים
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפות רוטב צ'ילי
כף פפריקה מתוקה אפשר לשלב עם חריפה
כפית תבלין גריל עוף
כף גדושה סוכר חום

מטעמי כשרות קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ואז לעבור להכנה:
ב-2 כפות מהשמן מטגנים ומזהיבים 2 בצלים
מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שמוכנים
סוגרים להבה.
מערבבים את השמן שנשאר עם התבלינים ויוצקים על הכבדים
מוסיפים את הערמונים ונותנים ערבוב קל. 1/2 דקה ולהגיש.
טועמים ומשבחים טעמים.
"טיפ"
תשתדלו להגיש מיד כי אין כמו נגיסות מכבד מטוגן טרי.
תהנו

25 תגובות על “צלי כבד עוף

  1. חובה לצלות את הכבדים קודם הטיגון רק ככה מותר לאכול כי הם מלאים דם לידיעתך. חיבת לנסות נראה מעולה

  2. מצטרפת להערה על צלית הכבדים… :lol:
    מחכה שירד הגבס על מנת לזנק על המטבח במטעמים חדשים.

  3. פירגה יקרה,
    את יכולה להביא מתכון לעוגה :lol:
    בלי הקצפות בחושה שתהיה כשרה לפסח.
    אשמח מאוד אם תוכלי :cool:

    • רחל,ערבוב ללא בישול,אבל אם את רואה לנכון שצריך להדליק את הגז למספר ש נ י ו ת כדי שיתערבב יותר טוב ,אז אפשר.
      יום נפלא וטעים לך smile

  4. שלום וברכה
    אני עוקבת ואוהבת מאוד את האתר והמתכונים שלך יישר כח
    רק הערה חשובההההההה מאוד!!

    כבד חייבים לצלות!

    בטיגון הוא עדיין לא כשר- רק ואך ורק על האש!!
    לכן קודם צולים ואח"כ אפשר לטגן עם בצל ועם מה שרק רוצים!

    בבקשה תעדכני את המתכון פה שחלילה לא יטעה הציבור- בבקשההההה

    • שלום לך יקירה,

      להגיד שכבד חייבים לצלות זה כמו להגיד שחייבים לקשט את הבית בחג המולד או לעלות למכה פעם בשנה. אבל האמת היא שלא חייבים לעשות כלום. שמעת פעם את המושג איש באמונתו יחיה?

      המשך יום פורה

  5. פירגה היקרה!

    נכון שאיש באמונתו יחיה, אבל מחובתך לעדכן את הקוראות, שמבינת הכשרות חובה לצלות קודם את הכבדים. אחרת את טועה ומטעה. הרי הנשים שקוראות את המדור שלך הן לרוב עקרות בית צעירות, הלוקחות את המתכונים שלךכ- "כזה ראה וקדש", ויכולות להתבלבל, וב"ה, רוב הבתים היהודים בארץ שומרים ומעוניינים להמשיך ולשמור על כשרות.

  6. לפי התיבול נראה טעים מאוד.
    שאלה אחת , את מתכוונת לערמונים שהסינים משתמשים בהם בתבשיליהם, או בערמונים רגילים בשקית ואקום?
    ערמונים בואקום יש בכל מרכול, ערמוני מים איפה?
    תודה על עוד מתכון בעל השראה. :P

  7. הכנתי את הכבד עם הערמונים לפי המתכון שלך ויצא נפלא יחד עם פירה, והרוטב על הפירה. נטרף לחלוטין.
    תודה

  8. תודה תודה! אין עליך!
    קמתי מוקדם לחפש את המתכון כי המצרכים מוכנים-ולא מצאתי.
    את ממש אוצר המשך יום מקסים!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *