פשטידת בצל עם פטה וסילאן

20 באפריל 2017 מאת: פירגה

פשטידת בצל-פירגה

מצרכים :
4 בצלים גדולים - חצויים ופרוסים דק
2 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות
מארז פטריות חצויות כ-200 גרם
4 ביצים שלמות טרופות במזלג
חצי כוס קמח או 3 כפות קמח מצות
רבע כוס שמן קנולה
כפית סילאן או דבש
100 גרם גבינת קשקבל
100 גרם גבינת פטה
50 גרם גבינת פרמז'ן
100 גרם גבינת "טוב-טעם"/כנען
כף אבקת מרק בצל/פטריות
מלח
פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה טריה
אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים ב-4 כפות שמן מכמות השמן שבמתכון ולהזהיב.להוסיף את הפטריות ולערבב ביחד עד שאין נוזלים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר המצרכים.
בוחשים הכל בעזרת כף גדולה. טועמים על קצה הזרת ומשפרים טעמים.
משמנים תבנית 27X33 עמוקה.
על התבנית המשומנת מפזרים כף פירורי לחם
יוצקים את הבלילה ומיישרים .
ציפוי:
מפזרים 2 כפות פירורי לחם.
מקשטים בפפריקה מתוקה וכף פטרוזיליה יבשה
מניחים כמה פרוסות דקות של בצל לקישוט
אופים כשעה עד שמשחים בחום 175 .
מצננים כ-10 דקות לפני ההגשה.

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 2 הצבעות)
מופיע בקטגוריות: מאפים על בסיס שמן, פשטידות
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

4 תגובות על ”פשטידת בצל עם פטה וסילאן“
  1. מאת נלה.:

    היי פירגה .
    באמת מעולה.
    הכנתי עכשיו ואכלתי עם אימא שלי [שגם היא ניצולת שואה].
    אהבנו מאוד תודה.

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    נלה ערב טוב,
    טוב שאת משמחת את אמא, חבקי אותה ממני,תגידי לה מפירגה ;) :lol:
    תהנו וערב נפלא לכן :)

    [הוספת תגובה]

  2. מאת רבקה:

    ערב טוכ פירגה.
    שכנתי היקרה הכינה.
    יצא לה טעים מאוד טעם מיוחד .
    אהבתי .

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    רבקה,תודה לשכנה ותודה לך :)

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted