גלידה גבינה ועוגיות

25 באפריל 2014 מאת: פירגה

גלידה גבינה ועוגיות-פירגה

גלידה גבינה ועוגיות-פירגה

קינוח ביתי מהיר . מפתיע בטעמים מתוקים, נהדר אחרי ארוחה חלבית קלילה, או סתם לנישנוש.

d792d79cd799d793d794-d790d798d799d7a9d799

מצרכים בקערת המיקסר:
500 גרם גבינה לבנה 5%
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר - ניתן להמיר 1/2 כמות בסילאן תמרים
שקית אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
להקציף את כל המצרכים שבקערה לקרם .
להוסיף :
2 כוסות של עוגיות שבורות לחתיכות
וגם פירורי שוקולד מקופלת,מריר או אחר (כ-50 גרם) ורצוי גם 2-3 כפות ליקר פירות שיש בבית
לערבב בכף ולטעום. לשפר טעם. לצקת לתבנית אינגליש קייק או ל-8 -10 קוקוטים אישיים.
להצמיד ניילונית ולהקפיא לכמה שעות.
לפרוס מנות,לקשט כל מנה בשערות חלבה, וזירזופי טחינה גולמית וסילאן.

"טיפים"
1. אפשר לשלב בגלידה: פירות יבשים,דבדבנים,צימוקים,סוגי אגוזים,סוגי עוגיות בסקויטים שבורים,ופלים,חתיכות שוקולד בטעמים,מרשמלו וכו'………….
2. יש להוציא את הגלידה מהפריזר כחצי שעה לפני ההגשה
תהנו.

VN:F [1.2.3_620]
ציון: 4.3 מתוך 5 (סה"כ 4 הצבעות)
 
שתף עם חבריך בפייסבוק     הדפס מתכון זה הדפס מתכון זה     שלח לחבר שלח לחבר



תגובות

22 תגובות על ”גלידה גבינה ועוגיות“
  1. מאת רותי:

    ואווו,נראה סוף הדרך :lol: :lol: !!!שבת שלום :) :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    רותי,תודה חמדתי
    שבת שלום וטעימה לכם :)

    [הוספת תגובה]

  2. מאת ציפי:

    :) :) :) נפלא -נהדר - ומתוק כמו תמיד :? :? :? שאלה האם אפשר להגיש זאת בכוסות הגשה עם רגל גבוהות? והאם את השמנת המתוקה צריכים להקציף?

    תודה חמה…………….. :D ;) :lol: :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    ציפי,כתוב לשים במערבל ולערבל. מערבל זה מיקסר.
    בכל אופן, להדגשה שוב….להקציף הכל ביחד ואפשר לסדר באיזה כלים שרוצים.
    תהנו חמודה :)

    [הוספת תגובה]

  3. מאת נורית:

    תודה על המתכון הנפלא ! האם לא צריך להקציף ?

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    נורית,שיניתי את הכתוב : לשים הכל במיקסר ולהקציף והיתר לפי המתכון.
    תודה חמודה :)

    [הוספת תגובה]

  4. מאת לילך:

    אני מכינה לבת שלי שמתחתנת בחודש הבא ספרון מתכונים משפחתי ,בו אני מרכזת את המתכונים האהובים ביותר על המשפחה . כיוון שכל דף עולה 10 ש"ח ( זה לא ספר רגיל , אלא ספר עשוי מתכת וניתן לתלייה במטבח) אני בוחנת כל מתכון היטב , מתקנת אותו על פי הערות המשפחה ורק לאחר מכן מוסיפה לספר.
    אבל במתכונים שלך ב-99% מהמקרים אין לי מה לתקן - כולם אוהבים - וכל הסיפור הזה כדי להגיד לך כמה את נהדרת ( זה ממש לא מובן מאליו לקלוע לטעם של אחרים !) - המשיכי כך !!! אוהבים אותך !!!

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    הי לילך מקסימה,אני מה זה נרגשת לקרוא אותך עכשיו. אתם באמת כמו משפחה חמה ומקסימה שלי.
    מזל טוב לבת שלך שמתחתנת ואני מאחלת לזוג הצעיר אושר,עושר,בריאות והצלחה בדרך החיים הנפלאה.
    ושאנחנו, נמשיך להכין לילדים ולנכדים מתכונים נבחרים, והמורשת והשושלת תמשיך להשתרש גם הלאה וזו הדרך היחידה והנכונה לעשות זאת.
    חיבוק ונשיקות :)

    [הוספת תגובה]

  5. מאת שרה צ'פלין:

    נפלא, אני כבר רואה שאפשר להמיר ולהאכיל גם סכרתים… תודה

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    :) יופי,תכיני ותהנו :)

    [הוספת תגובה]

  6. מאת דינה ב.:

    פירגה היקרה מבחנתי קיבלתי מתכון מעדן גם לשבועות.

    תודה רבה :lol:

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    דינה,באהבה ושיהיה טעים :lol: :)

    [הוספת תגובה]

  7. מאת מירב:

    היי פירגה
    אני בונה תפריט לארוחה חלבית מהאתר המהמם שלך ועכשיו נתקעתי עם הקינוח.
    אני מארחת סביבות 15-20 איש וקינוחים אישיים זה פשיטת רגל ;)
    תעזרי לי, איזה קינוח את ממליצה להכין שיהיה גם טעים, מרשים ומספיק לכולם?
    מודה לך מראש :)

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מירב,תנסי לראות תמונות ולהתרשם,גם לי קשה להחליט ;) :lol:
    שיהיה ערב מוצלח וטעים :)

    [הוספת תגובה]

  8. מאת רוחמה:

    הכנתי את זה לארוחת ערב שבועות . הצלחה ממש . גם עם עוגיות ללא גלוטן לבתי הסובלת מצליאק . ממש מוצלח .

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    רוחמה,ערב טוב וכיף שחזרת לשתף אותי.
    חיבוק תודה להמשך טעים ביחד :)

    [הוספת תגובה]

  9. מאת טובה:

    אפשר להוסיף קצת נס קפה מקבל טעם מוקה טעים ..

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    טובה,אפשר בשלל טעמים וגיוונים.
    פה זה מתכון גבינתי.
    תכינו,תשדרגו ותהנו :) כל אחד וטעמו.
    חג שמח :)

    [הוספת תגובה]

  10. מאת מירי החיפאית:

    פירגה יקרה.
    יש לי אמא בת 91 שמאוד אוהבת גלידה וניל ובחורף לא תמיד יש גלידה וניל. לדעתי ניתן להכין את המתכון הזה כגלידה וניל, ללא המצרכים שרשומים ב-להוסיף (חסרות לה הרבה שיניים וקשה לה לאכול דברים קשים). מה דעתך ? לכמה תבניות אינגליש קייק הכמות מתאימה ??? מדוע צריך להוציא מהמקפיא 1/2 לפני האכילה ??
    שולחת לך חיבוק וירטואלי :) :) :) :)

    [הוספת תגובה]

    מירי החיאית Reply:

    יש לך עוד מתכון של גלידת וניל ???

    [הוספת תגובה]

    פירגה Reply:

    מירי יקרה בקר אור לך.

    אפשר להכין ולוותר על התוספות.

    יש לי פה מגוון מתכונים של גלידות/קינוחים שהכנתי עם קרמבו. ממש מומלצים.

    http://www.pirge.co.il/index.php?s=%D7%A7%D7%A8%D7%9E%D7%91%D7%95

    תמיד אפשר לוותר על התוספות הקשות ולאלתר תוספות טעימות שהמשפחה אוהבת.

    צריך להוציא מהפריזר לפני ההגשה שלא יהיה קפוא וקשה מדי.

    בברכה, ויום נפלא לך :)

    [הוספת תגובה]

    מירי החיאית Reply:

    תודה פירגה יקרה… :)

    [הוספת תגובה]


הוספת תגובה



תגובה:
Emoticons
Smile Grin Sad Surprised Shocked Confused Cool Mad Razz Neutral Wink Lol Red Face Cry Twisted