גלידה גבינה אפרסק  730x410 - בוואריה שמנת עם אפרסקים

בוואריה שמנת עם אפרסקים

גלידה גבינה אפרסק  - בוואריה שמנת עם אפרסקיםהכנתי סוג של בוואריה בטעם אפרסקים. פשוט נהדר.

מצרכים:

1 כוס מיץ אפרסקים מקופסת האפרסקים

התכולה של כל האפרסקים קצוצים

1 שקית ג'לטין=14 גרם

1 מיכל גבינה לבנה רכה 250 גרם

1 מיכל שמנת חמוצה 15%

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%

1 שקית סוכר וניל

3/4  כוס סוכר

 

אופן ההכנה:

לשים בסיר את המיץ והג'לטין

לבחוש היטב עד לסף רתיחה.

לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.

לסנן את המיץ  עם הג'לטין לתוך קערה ג ד ו ל ה.

ל ק ר ר .

להוסיף לקערת המיץ:

גבינה לבנה

שמנת חמוצה

סוכר וניל

סוכר

לערבב ביחד.

להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בבחישה.

להוסיף את האפרסקים

למזג את כל החומרים ביחד לבלילה אחידה.

לצקת לתבנית לב או אחרת או לכלים אישיים.

להכניס לשעה למקרר.

לקשט כיד הדמיון

לשמור במקרר ולא בפריזר

תהנו.

8 תגובות על “בוואריה שמנת עם אפרסקים

    • אסנת הי,
      בוודאי שאפשר. גם את הנוזל וגם את הפרי. תוכלי לגוון לטעמכם.
      תהנו kiss

  1. קל וטעים. אכין לארוחת שישי.
    בכל פעם אגוון עם פרי אחר…
    תודה לך, פירגה.

    • נגה הי, יופי, תוכלי להמיר גם את הנוזלים.
      יש כוס נוזלים.את יכולה להכין עם חלב או משקה פירות שאת אוהבת.
      תכיני ותהנו kiss

  2. בוקר טוב, יקרה. אם אעשה את זה עם הנוזל של הפרי אבל בלי הפרי עצמו (אצלי לצערי לא אוהבים חתיכות פרי בתוך משהו) האם זה יפגע במרקם?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *